Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Fittor varför togs Tillängad Elea bort

Skriv nu och förklara varför min hyllning till Elea togs bort.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Tilluminati - 17 nov 12 - 21:55
haha
Thisismee: Du - en av sveriges fjortisar, har 9 fel och 2 rätt. Du behöver inte informera mig om sånt jag redan vet. Jag är en jobbig irriterande människa ;) jag visste redan det. Och? Du är fortfarande en självupptagen fjortis som bara prioriterar spegelbilden och din korkade personlighet.
Tilluminati - 25 okt 12 - 01:34
Thisismee: Jaa :O som in i helvete. Nej varför skulle jag bli det?
Inte? Men du skriver ju att jag tycker synd om mig själv, fram med bevisen! :D
Nej du fjortisen, du är definitionen för mentalt efterbliven och var stolt över det! var det.
öh nä? haha du är rolig och väldigt korkad.
Tilluminati - 25 okt 12 - 00:13
Varför lägger du inte av? är det fjortis ilskan som driver dig till det här?
Jaså, men kopiera ett stycke där det står att jag har skrivit *jag tycker synd om mig*, gör det :)
Ja, jag blev efterbliven när jag läste din efterblivna kommentar.
Ah just det! har du köpt en bok?
Tilluminati - 20 okt 12 - 02:45
*och sluta tyck synd om dig hela jävla tiden*
Du fjortisen jag har aldrig skrivit det eller ens utstrålat det så vad fan snackar du om efterblivna individ.
Tilluminati - 19 okt 12 - 02:52
Fittsonen: Jag är inte din son och jag är verkligen inte tangentbordskrigare vad fan är det? är det sånt som du och din pojkvän sysslar med? säg inte att ni kör upp knapparna i röven? :O är det det ni krigar om
Jag är Tommy och TOMMY
Tilluminati - 19 okt 12 - 02:36
Är Tommy en Gangster? varför har du fått för dig det? var det din pojkvän som sa det till dig? haha
Tilluminati - 19 okt 12 - 02:09
Ja?
Tilluminati - 19 okt 12 - 02:05
Hajsonen: tangentbords-krigare? haha. Jag bor i sundbyberg kom och ta med din pojkvän
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:56
Hajis du är i förnekelse okej? du ser det inte men jag och din pojkvän Xuvetyn ser det. Du behöver hjälp har du inte insett det? mannen eller fjollan har du inte insett det? varför drar du in min mamma i det här, hon tänker inte torka dina tårar.
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:51
Hajis Jag fattar och du försöker för mycket. Varför erkänner du inte? kom ut med det! skriv det för i helvete skriv det jag hajsonen ÄLSKAR Xuvetyn
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:46
Hajis ta det lugnt jag är inte homosexuell så jag tackar nej till din gayfest.
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:39
Fittsonen: Nej det är Jonas men du förnekar det pågrund av att du saknar X. Förstår du inte det! vad fan FÖRSTÅR DU INTE DET!!
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:34
Fittsonen: Nej min pappa heter Jan-åke, inte Jonas, du vet Jonas han som du har telefonsex med :)
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:30
Fittsonen: Det var inte min mamma, det var faktist oj hur ska jag förklara det här..... det var faktist Jonas gardell. Sorry :/
Tilluminati - 19 okt 12 - 01:23
My children my children calm down. Xuvetyn sätt dig i hajsonens knä och lugna ner dig. Svampar vad fan är det för fel på dig? take a chill pill och en kall öl, en norrland dynamit eller en mariestads old ox oh yeah
svampar - 19 okt 12 - 01:14
X- haha! nej det är sant... analfabeten kanske ska läsa på lite bättre. Men lite medlidande måste du väl ändå känna för stackarn?

vikkiss- Nej jag har ingen lust att avsluta. Om det är så det fungerar skulle vi inte ha krig i världen. Om du känner att du inte klarar av detta, och vill lämna diskussionen med svansen mellan benen, så inte mig emot. Men då krävs det också att du inte fortsätter svara (vilket inte kan vara så svårt om du inte bryr dig om vad jag säger?) och kanske går till sängs. Du behöver din sömn, högstadiet är väldigt krävande. Du kanske behöver göra en svenskaläxa eller liknande.
vikkiss - 19 okt 12 - 01:13
Xuvetyn: Passa dig jävligt noga.
vikkiss - 19 okt 12 - 01:11
Svampar: Ja, och vad förstår du inte? Du avslutar ju inte genom att fortsätta ge svar på tal, jag skrev det där sista för att avsluta hela grejjen. Så svara mig inte då heller, och var inte så uppkäftig.
svampar - 19 okt 12 - 01:09
och hon fortsätter...
svampar - 19 okt 12 - 01:09
vikkis- du säger att jag ska avsluta det, och sedan säger du att du ska släppa det? Inser du verkligen vad jag har försökt lära dig här, att du säger emot dig själv? Om inte... är det knappast jag som är idioten här.

Att det är pinsamt för dig förstår jag. Jag vill inte vara i dina skor.
vikkiss - 19 okt 12 - 01:07
Svampar, Xuvetyn : Hur gamla är ni två egentligen? Det är ju patetiskt hur ni håller på.
vikkiss - 19 okt 12 - 01:06
Svampar: Nej, för det var du som var idioten i det här att börja tjaffsa med mig, så det är du som får avsluta det också ;) Och vem är du att prata sådär om mig? Känner du mig? Vet du vem jag är? Nej, så knip igen. Förnedrad och frustrerad? Du kan ju inbilla dig att jag är helt förstörd, ledsen, frustrerad, besviken och arg så att DU kan känna dig värd stoltheten, men vet du vad, jag har inte tagit åt mig av ett skit av vad du säger - och som en vanlig KOMPETENT människa, så väljer jag att släppa det här, eftersom att det är så sjukt pinsamt att föra en sånhär korkad konversation med Er två. Så ;)
svampar - 19 okt 12 - 01:06
Xuvetyn- du kan inte förvänta dig att hon(?) ska förstå det där. Vad hände med att anpassa språket efter mottagaren?
svampar - 19 okt 12 - 01:01
vikkiss- det finns kanske en anledning till att jag har makten över orden och inte du? Träffad känner jag mig inte då jag inte var en del av konversationen innan, dock fann jag din kommentar roande eftersom den var så motsägelsefull. Det kanske är lite av din stil?
Påhoppad kan jag inte kalla det, helt ärligt har jag ganska svårt att ta detta seriöst just på grund av alla motsägelser och klumpiga svar. Framförallt bristen på svar! Ingen av mina frågor har blivit besvarade... men det är lugnt. Jag förstår att du kanske inte klarar av det just nu. Men du kommer dit.

Ja god natt. Hoppas du kan sova gott efter allt det här, det är inte alltid lätt att somna när man är förnedrad och frustrerad. Jag vet, ive been there once.
vikkiss - 19 okt 12 - 01:01
Xuvetyn: Haha, vad snackar du för gojja?
vikkiss - 19 okt 12 - 00:54
Xuvetyn: Vad bra att jag inte är ett problem för dig! Varför skapa problem med mig då? Smartskaft.
vikkiss - 19 okt 12 - 00:53
Svampar: Jaså? Jag är fortfarande alldeles kolugn, jag bara skrattar för att det är så komiskt allt det hära :) Du omvänder vår konversation så att du får 'makten' över orden och så att du kan känna dig viktig och smart :) Egentligen ska du bara sluta älta det här så vi kan begrava hela storyn, och så att du kan känna lite lugn i kroppen, efter att du blivit 'påhoppad' av mig (från min första kommentar) eftersom att du var den enda som kände dig träffad av att vara lite bakom flötet :) Haha, godnatt idioter.
svampar - 19 okt 12 - 00:50
vikkiss- ja någon gång är väl den första. Jag väntar. Känn ingen press, vikkiss, ta det i din takt. Någon gång kanske du lyckas. Jag hejar på dig!
svampar - 19 okt 12 - 00:49
vikkiss- Det är lugnt. Att skratta när man är pressad är fullständigt normalt, hang in there!

förövrigt, bara mellan oss två, Xuvetyns problem är nog att han är lite grälsjuk. Du kanske känner igen det?
vikkiss - 19 okt 12 - 00:47
Svampar: Jag älskar bara att sätta dig på plats om och om igen, like a boss :)
vikkiss - 19 okt 12 - 00:46
Xuvetyn: Och vad är ditt problem?

Svampar: Hahahaha. You made my day. Tack för dina smarta svar, dom har gett mig ett gott skratt ikväll, psykologen ;)
svampar - 19 okt 12 - 00:45
Xuvetyn- am nae goin daouwn biatch (scottish accent). Yar.
svampar - 19 okt 12 - 00:44
vikiss- ingen längre pallar med mig? Hm. Jag kom nyss in i diksussionen, den enda som irriterar sig på mig här än så länge är du. Ja förutom tilluminati då.
Släppa saker och gå vidare. Jadu, you tell me. Du sade ju själv att du inte tänkte argumentera med mig... varför är du då så ivrig att svara? Är du rädd att jag ska göra dig till åtlöje?
svampar - 19 okt 12 - 00:42
vikkiss- Ja jag hade ju inte sagt det om jag inte tyckt så. Dina åsikter? Inget fel med dina åsikter. Jag höll faktiskt med dem ett tag, vilket jag även skrev. Du kanske missade det mitt i din frustration? Roligt att du kommenterar igen. Och du kallar mig grälsjuk?
Längden på dina svar är ganska oväsentliga, det är innehållet som är tomt. Det kändes lite som en roman nästan, massa sidor där inget händer bara för att fylla ut. Men det gör inget. Tja, poängen i det jag skriver är väl ganska uppenbart? Att sätta dig på plats är väl inte av högsta prioritet i livet. Från början ville jag väl bara påpeka det ytterst motsägelsefulla i din kommentar. Inte visste jag att jag kom åt en öm punkt? Du kanske inte gillar att ha fel. Men det är fullständigt normalt, oroa dig inte.
vikkiss - 19 okt 12 - 00:41
Svampar: Förstår du innebörden med att släppa saker och gå vidare? Eller är du en person som bara ska sitta och älta hela tiden? I den här tråden som har urartat för länge sen så vinner du ingenting med att agera surpuppa och FORTSÄTTA tjafsa när ingen längre pallar med dig.
vikkiss - 19 okt 12 - 00:36
Xuvetyn: Nej, det är inte roliga veckan, jag har starka åsikter men fråga gärna dina kompisar också :)

Svampar: Tycker du det jag skrev var en novell? Jag försvarade mig själv och mina åsikter. Ska du analysera längden på mina svar också? Jag läser din kommentar och bara gäspar ska du veta, Svampar. Du liksom har startat en diskussion kring något så onödigt, och sitter och frustreras över det, medan jag sitter här kolugn och bara skakar på huvudet. Herregud. Sen drar du in en massa oväsentliga saker som psykiatri och grejjer, vad är poängen i det du skriver? Vill du sätta mig på plats eller har du bara för lite och göra just nu?
svampar - 19 okt 12 - 00:36
hajsonen- det kan vara för att hon antingen har en hamster, eller bara väldigt stora kinder (eller big ass testiklar).
svampar - 19 okt 12 - 00:32
Xuvetyn- Om mina argument är underlägsna, varför irriterar jag dig då i diskussioner? Jag tänker att en underlägsen person inte är störande, det måste ju finnas en anledning till din irritation (frustration). Du kanske känner att du inte kan bemöta mina (superior) argument och superhäftigt vitsiga parenteser på ett bra sätt och få ut något av det. Du kanske helt enkelt... inte har vad som krävs?
svampar - 19 okt 12 - 00:28
vikkiss- Jag finner det ganska roande när du säger att du inte tänker argumentera med mig (förövrigt är det där inte en argumentation-det där är bara rent tjafs..fast det var väl kanske det du menade). Det kanske är dumt av mig, eftersom du inte svarat på mina tidigare frågor (iof kanske du till och med märkte att de var retoriska!) men jag tänker ändå ställa ännu en fråga; du skiter fullständigt i vad jag tycker, och ändå kände du dig manad att skriva en novell tillbaka, varför då?
När du tar upp mina tidigare kommentarer, där du säger att jag har varit grälsjuk, skulle jag vilja se något slags citat. I en argumentation brukar man liksom inte vara tyst. Men det märker jag att du redan vet en hel del om (trots att det gick lite till överdrift). Att argumentera med dig kommer man inte långt med... nej det kan jag förstå. Gör du?
Analyskåt. Det avr något nytt. Ja kanske, varför inte? Vadådå, bekymrar det dig? Du kanske har fått nog med alla psykiatriker som vill sätta dig i en kategori. Du är fri! Eller vadå?

Ja. Jag har väl inte så mycket mer att säga. Vill du fortsätta svara på det här måste jag påstå att du säger emot dig själv. Men varsågod, inte mig emot.
vikkiss - 18 okt 12 - 23:43
Svampar: Jahopp okej, du väljer att tjaffsa med mig också nu? Trevligt, men vet du vad, jag tänker inte argumentera med nån som är evigt grälsjuk, i och med dina tidigare kommentarer. Jag skiter fullständigt i vad du tycker om min kommentar, eller varför just DU känner dig träffad av alla här, anledningen till att jag skrev så var för att få SLUT på tjaffset, men visst, om jag använde fel ordval enligt dig, fine, men det är din åsikt och inte min. Vad gör du ens i den här tråden? Har du något svar på Tilluminatis fråga, eller är du bara ute efter att hacka på alla som yttrar sig i den här tråden? Märker du inte att dom flesta redan lagt ner tjaffset, men att du väljer att fortsätta helt utan vettig orsak? För att argumentera med mig kommer du inte komma någonstans med, inte ens när du är för trångsynt för att förstå innebörden med den första kommentaren jag skrev. Och för det andra så 'sattes inte han i ett perspektiv' ifrån min sida. Vad tusan pratar du om? Är du analys kåt eller vad vill du få sagt?
svampar - 18 okt 12 - 23:35
Vikkiss- ojoj, får man fråga varför du ser det som en inbjudan till tjafs från min sida? Sedan undrar jag även varför du själv känner dig manad att lägga dig i en debatt du tycker är dum och onödig, dessutom genom att kritisera personer som självklart kommer tjafsa tillbaks? Och framförallt...hur vettigt är det?
Nja att hela världen långsamt skulle gå under för att någon skriver fitta är väl att överdriva? Jag såg bara i kommentarerna att folk blev upprörda över det, och kan tänka mig att sådant är lätt att kritisera. Ingenting jag stör mig på direkt, hade du läst min kommentar lite noggrannare kanske du förstått att jag menade att det säkert finns någon moderator som inte gillar att bli kallad fitta.

Tilluminati- nej jag säger inte att du är i någon slags ställning eller att du inte kan försvara dig. Det kan du säkert. Det jag menade var att sattes i ett sådant perspektiv i den kommentaren. Du förstår nog säkert vad jag menar. Och sedan kan jag inte svara på din fråga, jag är inte i en ställning där jag kan ta bort inlägg.

Så det var nog allt! Jag hoppas jag inte har förolämpat någon. Då kan ni kanske "get over it".
Tilluminati - 18 okt 12 - 23:20
Intermezzo: Såjaaa få ut alllla aggressioner, visa för alla vem du verkligen är eller vänta du har redan gjort det :)
Du är rolig hamster bruden, du får mig att le. Varför tror du att dina obetydliga meningar ska påverka mig? huh
Nej jag har aldrig blivit mobbad, har du? du får jätte gärna skriva om det :)
Nej jag har inga riktiga vänner, jag har aldrig haft det. Jag har människor som jag umgås med.
Intermezzo du får jätte jätte mysigt gärna fortsätta med dina obetydliga angrepp hejdå subba :) haha


Fittsonen: Kom du inte på något bättre? blöh du är så tråkig. Wait a minute, väntar du inte på att Xuvetyn ska ringa dig? :S

dendualdrigblir: Tack för att du är på min sida och jag håller med. Du är den vettigaste på hela dikta haha. Nej det är inte den.

Thisismee. Naaww du är så gullig och korkad. Här stirra på meningen här ska du få ett livsviktigt tips läs en bok inte en modetidning okej.

Svampar: Du jag kan tala för mig själv. Jaså har hon satt mig i en ställning? det har hon inte alls, hon menade jag tycker att det här är idiotiskt. Vilket det är och jag har fortfarande inte fått något svar på min fråga.
vikkiss - 18 okt 12 - 22:21
thisismee: Nej tyvärr, jag har inte den orken att läsa igenom alla kommentarerna, har du? Bra att du gav svar på hans fråga! Bra!

Svampar: Hahaha, herregud! Ska du starta en debatt med mig för att jag skrev att ni var bakom flötet? Varsågod tjejen, bring it on :) Tilluminati skrev sitt namn bland dom första kommentarerna i den här tråden, scrolla ner dit du med så vet du också hans namn! Och jag sitter inte och försvarar nån när jag skriver att alla är bakom flötet, jag kritiserar er allihopa som startar en onödig debatt som har ett never ending story, och att ni inte ens kommer fram till något vettigt. Hela världen går ju sakta under när någon skriver 'fittor', get over it.
svampar - 18 okt 12 - 20:31
Xuvetyn- nu är du igång igen, först styckeindelning och sedan antal punkter...ojoj. du kanske är hemligt kär i mig?

(..)
svampar - 18 okt 12 - 20:15
Nu menar jag såklart inte att vara taskig på något sätt.
svampar - 18 okt 12 - 20:15
Vikkiss- jag gillar hur du kallar alla dumma (för det är väl det "bakom flötet betyder"?) Medan du i samma mening kritiserar dem för personangrepp..

Det är jättebra att du vet vad han heter förresten! Hur som helst kanske folk blev provocerade av t.ex "fittor" osv som antagligen var riktat till alla moderatorer? Eller ja, vad det nu kallas.

Men jo annars kan jag nog hålla med dig lite faktiskt! Fast genom att "försvara", eller tala för, tilluminati (tommy?) Har du samtidigt satt honom i en ställning där du anser att han inte kan tala för sig själv. Men han kanske gillar det..
vikkiss - 18 okt 12 - 17:27
Men shit.
Är ni alla i den här tråden helt bakom flötet? Vad är det för stil att gå till personangrepp på varandra?

Tommy frågade varför hans dikt togs bort - Men inte en enda av alla dessa 100 kommentarer har gett ett svar på det.

-.-
svampar - 18 okt 12 - 16:35
hundra :D
dendualdrigblir - 18 okt 12 - 11:07
Xuvetyn : nej
dendualdrigblir - 17 okt 12 - 21:00
Allihopa som bråkar/tjafsar osv : om ni inte gillar Tilluminati (vilket verkar som om dom flesta här i denna tråden inte gör) varför ens bry sig att kommentera då ?
solklart tecken på att ni faktiskt bryr er.
varför ska ni fylla ett forum med inlägg som inte ens handlar om ämnet?

Tilluminati : fick inte heller läsa den , men var det den du skickade till mig ? :)
Intermezzo - 17 okt 12 - 17:52
Tilluminati:
Nämen, har du haft det lite tufft här i livet? Verkligen synd om dig. :-) Jag struntar fullständigt i om någon dött i din släkt, ifall du blivit mobbad, ifall du är ensam, ifall du försöker supa och knarka såpass mycket för att glömma hur patetiskt ditt liv är. Jag står för den åsikten, och redaktörerna får säga vad dom vill.

Dessutom, varför skulle jag skriva alla deras namn? Så du kan skriva mejl till dom nästa gång du befinner dig i ett tillstånd då du sitter och gråter för hemskt ditt liv är? Bara för att du haft det svårt, har du absolut ingen rätt att kränka andra. Men vad vet jag, du kanske bara är rent sagt dum i huvudet med tanke på att du med största sannolikhet inte har ett vettigt jobb, en riktigt utbildning eller riktiga vänner. :)
Espoir - 17 okt 12 - 17:03
Du har stora problem, sök hjälp och hoppas ditt liv blir bättre!
Tilluminati - 15 okt 12 - 04:00
Hahahaha 90 kommentarer,

Okej nu börjar vi med fittsonen: Va? var det inte din mamma haha, hälsa från mig.

Strangetown: Dikta - Dubbelmoral och du är exakt som dom.

Intermezzo: Haha du har fan rätt, när det gäller alkohol. Ja ibland sitter jag i mitt rum och är alkoholpåverkad, för att jag kommit hem från en fest, och du glömde drogerna :) men jag tycker fan inte synd om mig själv har aldrig gjort det, fattar du det du som tror att du känner mig. Till skillnad från dig hamster bruden ;) så har jag faktist upplevt något riktigt hemskt och du jag behöver aldrig be om någon uppmärksamhet, ni ger mig den hah. Vad heter dina vänner? :) vågar du skriva det patetiska rikemanshamster

Thisismee: Fucking fucking fucking du är verkligen korkad och är du SERIÖS, attackerar du min intelligens? lägg av du har ju ingenting innanför ditt kranium. Håll dig till dina mode tankar.

Bluesky: Är jag blåst? men det var ju du som inte svarade korrekt på frågan haha.

Espoir: Vem är du? eller vänta vänta du är ju för i helvete den där människan som är patetisk och rasisisk, det rimmade :)

ProstheticHead: Du hade fått läsa den om den inte hade blivit borttagen. Jag vet okej jag vet det men jag är en sån människa, även i verkligheten. Varför tar ni åt er?

Och här kommer den bästa meningen - Xuvetyn Jag nöjer mig därför med att fråga mig vad som har mest substans, trådens innehåll eller det faktum att TS på något sjukt sätt lyckats få precis det han vill - återigen?

Hahahöhö Man kallar det makt.

Ah just det
Hej Svampen, jag vet att det stavas så men jag hade varit på en fest. Försök att stava korrekt när du har druckit 11 norrland dynamit bruden ;)
svampar - 13 okt 12 - 13:48
förresten heter det tillägnad.
strangetown - 11 okt 12 - 21:27
bluesky- hah,jag ljuger? Nä, det finns en stor skillnad mellan att ljuga och att helt enkelt inte lyckas.
Jag hade lagt ned, ja, men sedan togs det upp igen. Det är inte att ljuga. gad.

"jag tjafsar inte. Jag försvarade mig själv." från vilket påhopp? Du sa ju tidigare att jag inte har attackerat dig. Hur som helst spelar det ingen roll, nu kanske du förstår hur det känns när folk babblar om oviktiga saker.

Tack för att du tänker vara den mogna av oss och avsluta det här.
bluesky - 11 okt 12 - 20:46
"bara för att de läser en viss ton"
bluesky - 11 okt 12 - 20:45
strangetown: men vad är det du inte fattar? Jag tjafsar inte. Jag försvarade mig själv.

Och jag kanske också är en sådan person som inte kan lägga ned när andra håller på så där? Jag har inte en passionerad ton, börjar bli trött på människor som tror att jag på något sätt att upprörd/arg osv bara för att jag har en viss ton. Det är så här jag skriver, deal with it. Jag är inte upprörd. Jag har inget behov av att lägga ned. Det är du som vill det, men du ljuger ju och säger att du har lagt ned när du inte har gjort det. Var ärlig mot dig själv ist.

Nä, nu tänker jag visa dig HUR man lägger ned: genom att inte svara. För du är för irriterande för att vara sann.
strangetown - 11 okt 12 - 20:41
bluesky- jag förstår bara inte varför du fortsätter tjafsa om du inte vill? Det måste ju finnas något som driver dig till att göra det?
Jag har inte gjort någon attack mot dig alls, så jag förstår faktiskt inte varför du så passionerat försökta snacka emot mig. Ja du har kanske haft en ganska skojig ton (i svaren till mig alltså, inte dina första kommentarer). Det ändrar inte på sakerna du faktiskt har sagt, jag uppfattade det inte som skämt.

nej jag kan inte lägga ned medan folk fortfarande håller på. Jag är en sådan person, tjafsar folk står jag på mig. Jag har lagt ned, ja, men det kräver också att andra gör det. Så lägger du ned, är det lugnt och jag slutar också.
bluesky - 11 okt 12 - 20:33
väl, alla kommentarer förutom den och en innan.
bluesky - 11 okt 12 - 20:32
strangetown: nädå, fortsätt irritera folk genom att dra saker i oändlighet. Det är bra att du inte vill följa mitt exempel, för jag är ganska stolt över att vara unik, och vill inte att folk ska försöka kopiera mig. Sedan är det lustigt att du säger att du inte vill följa mitt exempel när du inte ens känner mig.

Och om jag är grälsjuk? Då skulle det se annorlunda ut, och då skulle jag ta mig till tråden om sexualitet och läsa vad xuvetyn skriver, eller vända mig till tumblr. Vill jag gräla finns det mycket fler folk att gräla med. Jag endast försvarade mig själv där, du vet... man får väl göra det!? Och nej, du har inte hoppat på mig, och om vi talar om en "skojig ton" så har jag i alla kommentarer haft en sådan, och inte varit särskilt allvarlig, men som sagt: sådan läses inte alltid av så bra, och det verkar du ha bevisat i tråden att du inte riktigt kan.

Så, nu, om du verkligen har lagt ned: LÄGG NED då.
strangetown - 11 okt 12 - 18:26
bluesky- fast de tillfällen då du kunnat säga mer har ju inte varit påhopp från mig, då hade det snarare bara varit att du lagt näsan i blöt. Det är oftast lättare att avstå då.
Jag tänker inte sitta här och bli uppläxad av dig. Du är inget exempel jag gärna vill följa, så du kan sluta försöka. Jag har lagt ner det här, så det vore trevligt om du slutade ta upp det. Du kanske bara är lite grälsjuk?
bluesky - 11 okt 12 - 17:44
strangetown: lägg märke till hur många kommentarer jag skrivit här, trots att det funnits flertal tillfällen där jag kunnat säga mer? Man kan markera sig själv, sin åsikt, säga ifrån, utan att gå till oändliga längder.
strangetown - 11 okt 12 - 17:07
bluesky- där är diktamoralen igen. Du sa innan att du inte håller med om att man inte får vara taskig tillbaka, ändå var du det själv?

det spelar ingen roll. Jag har lagt ner det här.
bluesky - 11 okt 12 - 16:46
strangetown: jag sa det igår. Kastar någon kottar kastar man inte kottar tillbaka, man går därifrån. Annars är man på samma nivå oavsett vem som "började". Vi är inte dagisbarn.
strangetown - 11 okt 12 - 14:46
men vafan håller vi på med egentligen.

nu lägger vi ned.
strangetown - 11 okt 12 - 14:39
hajsonen- hur mycket man skriver har ingen betydelse. Du kanske inte märker det själv, mena att kommentera någon annans sätt att argumentera är jävligt oförskämt. DU är inte mycket bättre själv, skulle jag vilja påstå.
Jag har aldrig sagt något om vad Loffe tycker om kvinnans kön, lägg inte orden i min mun. Du kan gå tillbaks och titta efter om du vill, det jag skrev var att OM han hade haft något emot kvinnans kön, så förstår jag varför han I SÅ FALL hade så dålig attittyd mot mig helt oprovocerat.
Jag sade inte att jag trodde jag hade bättre utbildning, jag försvarade mig från dina påhopp som i mina öron lät nedlåtande, som om jag var liten och helt outbildad. När du sedan skrev att du höll på med din c-uppsats är det ju inte så mycket att snacka om, jag har redan gjort mitt det där tjafset. Då tror man inte längre. Något om högre utbildning har jag faktiskt aldrig sagt, jag har däremot sagt att en hög utbildning inte avgör om man stavar bra eller inte.
Dina kommentarer har varit nedlåtande helt utan anledning. Det är INTE okej att skriva det du skrev efter mina smileys, det är min humor och gillar du inte den behöver du inte gå till angrepp. Det om något är mobbarattityd.

som sagt hajsonen, jag har inte förutsatt att jag har högre utbildning än dig, bara att jag är klar med mina studier. Det är en viss skillnad i det. Jag har sagt åt dig att växa upp, ja, och det står jag för. Allt jag har sagt här på senaste har varit i försvar, efter JA -påhopp. Ni har hoppat på mig. Jag kan ha missbedömt en situation, asolut, men då förklarar man för personen att man inte menade det så. Du har varit oförskämd och nedlåtande redan från början, inte okej.
strangetown - 11 okt 12 - 14:17
hajsonen- "ska du säga"

nu är det ju ganska enkelt att se här nere hur jag faktiskt skämtade med xuvetyn, innan alla helt plötsligt fick för sig att kommentera på det, som om folk visste vad som förssiggick. När andra började på ett elakt sätt kommentera detta är det ju självklart att man biter ifrån. När jag sedan kommenterade på thisismees sätt att använda ordet fittigt vad det ju uppenbarligen ett skämt, om hon sedan tar det som något dåligt är hon självklart välkommen att säga det till mig, så ber jag om ursäkt. Det däremot framgick inte, då alla andra (av någon anledning) fick för sig att gå emot mig.
Allt började väl gå snett redan när loffe långt ned försökte förlöjliga mig, varför har jag ingen aning då jag inte har gjort honom något, och även irriterade sig på att jag hade "snöat in mig" på kön. Han fikc väl för sig att jag hade klagat över kön ända fram tills han kom.. vilket ju inte var fallet.

Nej nu orkar jag faktiskt inte hålla på mer. Läs lite i början, så kanske ni fattar.
strangetown - 11 okt 12 - 04:16
Rebecc- i så fall är det cool!
rebecc - 11 okt 12 - 04:11
strangetown: jag läste bara din kommentar om det längst ner och sen skrev jag direkt min :) hade ingen aning om att ni redan diskuterat det!
strangetown - 11 okt 12 - 03:28
Bluesky- prosthetic? Du menar hajsonen?

Jag och xuvetyn satt och skämtade om vaginor, när jag skämtsamt påpekade att också thisismee nedvärderade kvinnans kön. Då kom loffe och skulle ha något att säga, han gick på mig direkt utan att egentligen ha några belägg. Löjligt.

Roligt att du inte har läst allt, bara sett något lite i ögonvrån, och ändå bestämmer dig för att försöka läxa upp mig.

Ja jag kan absolut ha missat något roligt i deras ton. Men då kan väl du gå ned och läsa, och sedan förklara för mig vad jag missade? För helt ärligt spelar det ingen roll. Jag har bett alla att sluta. Men jag antar att ni är för bråksugna för att kunna göra det.

Förövrigt var det en retorisk fråga, det där med dagisbarnen. Jag visste inte att folk kastade kottar på dig när du var liten.
bluesky - 11 okt 12 - 03:17
strangetown: nu sitter jag inte igenom hela tråden och läser, utan såg endast att du håller på med prosethic att tuttar om att du är "mer utbildad" och liknande. Varken loffe eller prostethic är några personer som går emot någon på det vis som du hävdar att de gör, utan då är det du som missat deras skojiga ton.

Vet du vad jag lärde mig på dagis när någon kastade kottar på mig: att gå därifrån.
strangetown - 11 okt 12 - 03:05
69

:D
strangetown - 11 okt 12 - 02:46
rebecc- men gud. Första kommentaren om fitta var seriös, sedan blev det ett skämt från att jag hade överdrivit det med xuvetyn. Sedan kom loffe och tog det som något superseriöst som han var tvungen att lägga sig i, och här är vi nu. Lägg ned det bara, okej?
Förresten håller jag inte med om att man ska ta det med en nypa salt, men det är en helt annan diskussion som inte ska tas här.
rebecc - 11 okt 12 - 02:41
oh herregud..

strangetown: Märk inte ord. Fitta och kuk används som "skällsord" i dagens samhälle, face it. Ta det med en nypa salt :)
strangetown - 11 okt 12 - 02:11
bluesky- skriva som jag gör? Skulle du kunna vara så snäll och förklara för mig vad det är jag skriver som är få oförskämt?
Känner att jag behöver förklara mig själv här.

Jag har varit trevlig. Skämtat. Kanske har någon tagit illa vid av mina skämt (vilket i så fall är underligt då jag inte har skämtat på någons bekostnad) men har då inte tagit upp det med mig, utan direkt börja kritisera. Gått till direkt attack mot mig, av någon outgrundlig anledning. Jag visste i princip inte någontin om tilluminati och såg bara människor som helt oprovocerat skrev en massa taskiga saker. Självklart sade jag då det, samtidigt som jag även nämnde att jag inte försökte läxa upp någon.
Hur ni kan ha tagit det så här jäkla fel förstår jag inte. Sedan börjar helt plötsligt alla gå emot mig. Varför kan man ju undra? Klart att jag blir taskig tillbaks, att jag biter ifrån, när man helt (vad det verkade som) oprovocerat började ifrågasätta och kritisera mig.
Jag predikar inte om att andra ska bete sig bättre, jag säger åt en person som är taskig mot mig att sluta. Hur är det att ha en taskig attityd? Är det inte så man ska göra, säga ifrån när man inte gillar läget? herregud, vad fick du lära dig på dagis, att sitta snällt medan killarna kastade kottar på dig? Det är en stor skillnad att helt plötsligt skriva taskiga saker, och att försvara sig. Om jag har skämtat och man har tagit illa upp kan man göra som jag gjorde nyss till hajsonen, säga till! Inte börja starta en massa tjafs.
Shit alltså.
bluesky - 11 okt 12 - 02:02
men herregud strangetown, hur tusan kan du skriva som du gör och sen ha mage att säga att andra har taskig attityd? Om du vill se någon med taskig attityd så kan du kolla dig i spegeln. Vad tusan. Predika inte om att andra ska bete sig bättre när du inte ens kan göra det själv.
strangetown - 11 okt 12 - 01:33
ursäkta mina grammatikfel, förresten, det kanske ser dumt ut att jag skriver/stavar klumpigt när jag sitter och predikar om hur duktig jag är. Jag är helt enkelt bara fumlig och hittar inte tangenterna så bra.
strangetown - 11 okt 12 - 01:31
hajsonen- så om du inte ser ner på människor som saknar någon lägre presigefylld utbildning, varför tog du då upp undersköterskor eller liknande? Vet man mer om grammatik för att man jobbar inom äldreboende än byggbranschen?
Det jag menade när jag tog upp det där var att jag inte tänker sitta och lyssna på när någon yngre (antar jag) person försöker läxa upp mig inom mitt eget yrke/ min hobby och något jag har pluggat väldigt länge. Jag liksom bara antog/antar att jag vet mer än dig på grund av det, inte på grund av att jag har ett jobb och inte du. Antar jag. Du kanske har arbete, hur som helst spelar det ingen roll.
ja, god natt.
strangetown - 11 okt 12 - 01:20
hajsonen- föredrar att hålla mitt liv för mig själv här faktiskt. Vad jag har för utbildning och arbete spelar nog faktiskt ingen roll, skulle jag tro. Jag kanske känner för att dela med mig senare, men just nu säger inte din nyfikenhet mig någonting faktiskt.
strangetown - 11 okt 12 - 01:08
hajsonen- ja, jag försökte inte heller läxa upp någon då. Jag sa ingenting om framtiden, jag pratade om den där speciella händelsen. Är det inte bara underbart när folk tar saker ur sitt sammanhang? Vad löjligt. Du tar något från en kommentar jag skrev om en helt annan händelse, långt innan det här. Ojojoj. Helt skilda ämnen. Inget MVG på det.
strangetown - 11 okt 12 - 01:06
hajsonen- men jag kan väl förklara en del av skillnaden för dig. Ironi är när man säger något som är motsatsen från det man menar, t.ex "är min klänning fin?" "nej, den är jätteful" när man tycker den är fin. Hemskt exempel, men du förstår nog. Ironi behöver inte vara otrevligt utan kan vara t.ex humoristiskt (därav livets ironi etc där jag tog exemplet med storbritanniens und). Sarkasm är när man säger något på ett ironiskt sätt men med en "taskig" ton för att på ett humoristiskt sätt håna någon/något.
jag hoppas jag har gjort mig förstådd. Om ni ursäktar, ska jag bara hämta en alvedon.
strangetown - 11 okt 12 - 00:58
hajsonen- hah, där är attityden igen. jag gräver ingen grop. Ett par meningar från en väldigt förkortad förklaring säger inte hela skillnaden mellan ironi och sarkasm. Men vi lägger ned det nu, okej? Vissa människor vet verkligen inte när man ska sluta. Är du grälsjuk på något sätt?
Och, bara så du vet, har jag ganska bra koll på vad jag skriver. Däremot är det sent, jag har feber, och är ganska piss just nu. Till skillnad från dig har jag pluggat färdigt, har ett jobb, och vill inte lämna ut hela mitt liv till dig just nu. Förövrigt är detta ingen "lek", och i så fall är jag inte med på noterna. En vanlig´, rolig, diskussion ska inte behöva bli såhär. Synd att grälsjuka människor kan förstöra ganska bra.
Väx upp, för fan, du går inte i högstadiet längre.
strangetown - 11 okt 12 - 00:49
martobicat- haha för att tonen är fel ;) nej men, har väl en humor som är svår att förstå sig på helt enkelt. Folk tar det väl inte som ett sarkastiskt skämt, snarare som någon slags patetisk kritik.

bluesky- jag tog ju iof upp meningar som du inte hade sagt, men det kanske du inte märkte bara. Lugnt.. bara du inte tar åt dig. Ja, klart jag sätter ton när man får folk emot sig. Vem gör inte det? Få ni inte det där till dubbelmoral, jag går inte efter den moralen själv, jag bara påpekade en iakttagelse av andra medlemmar. Men jag tar det som ett skämt :)
strangetown - 11 okt 12 - 00:45
hajsonen- nej men nu får du faktiskt ge dig, på riktigt. Skillnad mellan sarkasm och ironi, jag har nog lite högre utbildning än dig. Inte för att det är ett skäl, iof, men jag tänker nog inte lyssna på något du ahr tagit fram från wikipedia och tror att du kan proffssnacka om.

Jag förstår att du har något emot mig, varför dock skiter jag fullständigt i. Jag har inte gjort något mot dig, sagt något om eller till dig som är kränkande på något vis. Ändå försöker du av någon anledning underminera mig. Jag skulle kunna säga att det inte stör mig, men det gör det. Så lägg bara av, okej?
Förutom att skämta ibland, eller svara på andras kritik emot mig, skulle jag gärna vilja veta vad det är jag gör som verkar driva dig och andra till att ta till en så oförskämd/taskig attityd?
bluesky - 11 okt 12 - 00:43
strangetown: jag var inte medveten om att jag talade för hela dikta. Jag förklarade mig själv. Kul svar, du verkar ju sätta en fin ton du med ;)
martobicat - 11 okt 12 - 00:41
Varför hackar alla på strangetown? Jag tycker det verkar vara
en sympatisk och skojig person.
ProstheticHead - 11 okt 12 - 00:28
Jag hade garna last det borttagna inlagget, da hade jag kunnat svara pa fragan.
Om det du sager ar sant, att det bara var en hyllning till nagon (utan att bryta nagra regler) sa skulle det sa klart inte tas bort.
Men ofta reagerar du starkt, skriver harda ord och anklagelser. Da kan det ofta bli sa att man redaktorer tittar lite extra pa just dina inlagg och domer dig lite hardare an hur de hade domt andra medlemmar.
Som man baddar far man ligga.
strangetown - 11 okt 12 - 00:25
Loffe- jo ser du, nu ska jag förklara för dig. Sarkasm och ironi är inte samma sak. Det här kanske kommer som en chock för dig, men ta det lugnt så ska det nog gå bra.
Ironi: storbritanniens största hund hette Tiny.
Sarkasm: "Mitt vatten gick, jag ska föda!" "nääh, det menar du inte?"

Helt ärligt förstår jag inte vad du fick luft ifrån (snälla ge mig inte något smart biologiskt/kemiskt svar på det). Jag sade aldrig att jag förstod att du har en dålig hållning till kvinnors kön, Loffe, jag sade att jag kan förstå att <om du har det> är det inte konstigt att du hade en så dålig attityd mot mig trots att din egentliga irritation, förmodar jag, ligger hos Tilluminati?

sedan kan jag inte minnas att vi någonsin varit vänner, men vill du bjuda in mig till din träkoja finns det trevligare sätt att göra det på.
strangetown - 10 okt 12 - 23:46
hajsonen- jag hoppas du förstår att sådana kommentarer bara är provocerande? Om du var här nu skulle jag titta ner på dig, klappa dig lite lätt på huvudet och le nedlåtande. Det fungerar inte på internet, så jag tänker bara skriva: haha!

Nu kanske jag missbedömde tonen på din kommentar, men jag antar att du inte skämtade, med tanke på avsaknaden av smileys?
strangetown - 10 okt 12 - 23:41
och för att ni inte ska missförstå tonen i min förra kommentar (jag tenderar att använda punkt ganska ofta -vilket ger texten en sarkastisk sur ton) tänkte jag bara lägga till några smileys;

:D ;D :) :P >.O <: :3 :> ;P osv :P
strangetown - 10 okt 12 - 23:22
Loffe- som sagt är det jobbigt när folk inte hör tonskillnader på internet. Med "lite roligt" var det sarkastiskt. Förövrigt vill jag gärna fråga dig vad min åsikt kring kön har med tilluminati eller dubbelmoralen på dikta att göra? Jag kan förstå att du kanske inte gillar kvinnors kön och därmed får en sådan dålig inställning mot mig, men jag ser inte varför du tar upp det i det här sammanhanget.
Sedan vill jag även påpeka att jag inte har snöat in mig på kön, det jag sa till thisismee var skämtsamt menat, det kan man märka på smileyn jag även gjorde därefter (med tanke på tonfall etc. Jag tog upp det efter min och xuvetyns oerhört långa diskussion kring ämnet. Jag förstår att du inte såg det roliga.

bluesky- även om det kanske känns så för dig, så är det faktiskt inte Du som sätter tonen på alla diktas medlemmar och det är inte heller enbart dig min kommentar riktades mot. Den riktades mot alla kommentarer här på dikta som har haft en släng av dubbelmoral i sig.

ni kanske har missuppfattat mig helt. Jag försöker inte på något sätt läxa upp någon här, jag vet bättre än så. Jag försöker inte leka polis eller tillrättavisa någon. Jag vill bara påpeka när jag tycker att många personer sitter och skriver massa skittaskiga saker på internet. Å andra sidan känner jag inte till Tilluminati så bra, vet inte vad han har gjort er, så ni behöver inte ta åt er, eftersom jag inte dömer er och ni har inget att försvara er för.
bluesky - 10 okt 12 - 23:08
strangetown: har aldrig sagt något om att man inte får vara taskig tillbaka. Jag tar inte skit, respekt förtjänar man, det är ingenting man får.
strangetown - 10 okt 12 - 21:16
tycker det är lite roligt med dubbelmoralen som finns här på dikta. Man ska inte vara taskig mot folk, och absolut inte vara taskig tillbaks eftersom man då sjunker till samma nivå. Men ändå är folk taskiga. Och ändå sjunker folk till samma nivå.
Nu säger jag inte att ni inte har något rätt att säga taskiga saker om Tilluminati, han kanske är en hemsk supande människa. Men helt ärligt, om alla fattar det.. varför prata högt om det? Antingen mår han sämre och beter sig ännu värre, eller så är det reaktionen han vill ha och fortsätter provocera. Hur det än går bli det bara värre, och man tar bara ut onödig energi på det.

Och börja inte tjata på min stavning. Jag har feber. Och du Thisismee- vad betyder fittigt? Jag hoppas innerligt att det inte är något nedlåtande om ditt eget kön.

:P
Espoir - 10 okt 12 - 21:01
Irriterade*
Espoir - 10 okt 12 - 21:01
Det är något allvarligt fel på Tilluminati. Tycker vi faktiskt borde ignorera hans inlägg bara, och inte skriva irriterande inlägg eftersom det är just sådana reaktioner han verkar vilja ha.
bluesky - 10 okt 12 - 20:42
T: jag har inte läst den, idiot. Jag tog inte bort den, så jag vet inte varför de gjorde det -.-

jävla blåst
strangetown - 10 okt 12 - 19:53
Intermesso- alla skriver fel ibland! det gjorde jag nyss också, jag skrev "the" istället för "det". Men det är OK, för jag har feber och skriver från mobilen.
Intermezzo - 10 okt 12 - 19:47
Haha förlåt, jag skrev fel! xD Typiskt mig.
Jag tänker inte ge han en chans, med respekt mot mina vänner :)
strangetown - 10 okt 12 - 19:43
I-förövrigt har jag inte down, och the hade inte varit strange om jag hade haft det >.0
Men jag hoppas att du bara råkade skriva fel :)
strangetown - 10 okt 12 - 19:41
X- själv gillar jag inte the sims. Trevligt att ni spelar tillsammans ändå, urgulligt! =)
Intermezzo - 10 okt 12 - 19:29
Strangedown: Angenämnt! ;-)
strangetown - 10 okt 12 - 19:29
Intermezzo- nejnej.. jag förstår. Från vad jag har sett håller jag faktiskt med dig :)>
(smileyn ska föreställa en glad gubbe med getskägg)
Intermezzo - 10 okt 12 - 19:27
Strangetown: Han får tolka det precis som han vill. Vill han tolka det som att han suger, eller att han kanske borde ta sig i kragen - det är hans val! Han väljer hur han vill ta det. Dock tänker jag inte visa någon medkänsla till en människa som inte kan visa respekt till människor.
strangetown - 10 okt 12 - 19:24
Intermezzo- jag ifrågasätter absolut inte din rätt att uttrycka din åsikt..
Däremot skulle jag vilja fråga dig om det gör saken bättre om man gör personens liv bara liite sämre? Fast å andra sidan kanske Tilluminati bara blir glad av någon att tjafsa med. Keep up the good work!
>.O
Intermezzo - 10 okt 12 - 19:21
Strangetown- Jag har all rätt att säga det där, på grund av personliga ting :)
strangetown - 10 okt 12 - 19:19
Intermezzo- vad snälla vi är mot varandra på den här sidan! >.O (jag lovade hajsonen att göra smileys)
Intermezzo - 10 okt 12 - 19:17
Råder alla att ignorera Tilluminati :) Vet inte om ni märkt det, men hans skriver alltid på natten. Förmodligen på grund av att han sitter på sitt rum och super och tycker synd om sig själv :) Han vill ha uppmärksamhet för att det är så "synd" om honom, när han egentligen borde ta sig tiden och inse att det är han som är problemet och inte omvärlden.
strangetown - 10 okt 12 - 18:41
Xuvetyn- okej sheldon, you saved the day.
strangetown - 10 okt 12 - 18:30
Xuvetyn- nu gällde det ju faktiskt om det yrket, att jag inte vill bli gynekolog (eller liknande) för att jag är äcklad av bara tanken att vara rakt framför en vagina och titta in där. Ofta ingår det även inom yrket att man pillar lite.
strangetown - 10 okt 12 - 18:16
Xuvetyn-det är ju faktiskt skillnad på fel och fel. Det är inget fel med att vara invalid heller, beroende på hur man ser det. är man invalid är det ju fel på en på något sätt, men det är fortfarande inte fel med att vara det. Om du förstår? (med en baloo-röst)
Man kan stå i omklädningsrummet och se andras kön i ögonvrån, man kan se illustrerade bilder hos gynekologen eller bilder på en livmoder. Det är inte samma sak som att sitta rakt framför ett par särande ben och titta rakt på någon annans vagina (och dessutom kanske pilla lite).
strangetown - 10 okt 12 - 17:56
Xuvetyn- nej, inte äcklad på det sättet. Snarare äcklad av tanken att ta eller titta direkt på dem.. om du förstår? Men själva könet i sig är det inget fel på.
strangetown - 10 okt 12 - 17:25
Tilluminati- haha! "Jag skriver vad jag vill"! Classic! Skriver du dina egna skämt eller?

Nej men skämt åsido. En kvinnas kön är något vackert, och som du antagligen kom till liv via, och är värt att hedras. Detsamma om männens kön. Därför är det ganska otrevligt att använda kön som något dåligt. Du kanske iof ogillar fittor, kanske till och med är rädd för dem, men låt inte rädslan för något nytt styra ditt beteende. Det är så rasism uppstår.

Kanske var det amy diamond som skapade din rädsla. Face it..haha.
Tilluminati - 10 okt 12 - 15:28
Dufwan: haha du är rolig, det är du faktist. Du, Tommy är väl medveten om att han är söt.

bluesky: och? varför tar man bort en hyllning till någon? svara på det, nej du kan inte svara på det för att du är som alla andra. Det här är fan nonsens hedra istället för att skriva meningslös skit till mig.

strangetown: jag kände för att skriva det och jag skriver vad jag vill get it?
Dufwan - 10 okt 12 - 13:41
För att du är ful.
bluesky - 10 okt 12 - 13:16
... med tanke på ditt track record can jag tänka mig ett antal anledningar. och varför säge "fittor", som strangetown säger... varför använder du det som något dåligt?
strangetown - 10 okt 12 - 10:18
Varför använder du tjejers kön som något dåligt?
Tilluminati - 10 okt 12 - 01:50
Is it you Emely? haha
Tilluminati - 10 okt 12 - 01:23
Någon av dom fega redaktörerna har tagit bort den. Skriv nu och förklara för mig varför ni tog bort min text.

Skriven av
Tilluminati
10 okt 12 - 01:09
(Har blivit läst 2074 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord