Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

kvinna

Hon är den som skänker mig glädje och lycka, hon som får mig att vilja lyfta. Hon som präglar hur jag lever mitt liv, hon som är och kommer alltid att vara mitt livs mittpunkt, hon som är mitt livs centrum.
Vissa anser att hon står för krig och olycka, när det ända hon står för är fred och lycka. Vissa anser att hennes existens utgör ett hot, när det för mig alltid utgjort en bot. Vissa anser att hon är ett hinder, när hon egentligen trollbinder.
Hon är min livsguide som visar mig vägen, ut från livets alla jobbiga lägen.
Andra anser att hon förespråkar förtryck mot kvinnor, att hon gör oss till männens slavinnor. Men de jag verkligen känner mig förtryckt av, är från de som ständigt insisterar på att intala mig att jag är en slav. Jag känner mig förtryckt av de som försöker övertyga mig om att jag är hjärntvättad och förorättad. Om de bara visste, om de bara visste, att utan henne skulle jag aldrig bli stark som kvinna, utan henne skulle jag vara en riktig slavinna. En slav för samhällets sjuka ideal på en kvinna, jag skulle vara en ”samhällets slavinna”.
Till henne kan jag vända mig till när det känns tungt, till henne kan jag vända mig till när det känns lugnt. Till henne kan jag vända mig till när det känns bra, till henne kan jag vända mig till när det känns som det inte ska. Till henne kan jag vända mig lite närhelst, till henne kan jag vända mig lite varhelst.
Hon gör mig stark, hon gör mig lycklig, hon gör mig hel, hon gör mig hoppfull, hon gör mig lättad och framför allt hon får mig att känna mig tillfredsställd.
För mig är hon en gåva, det kan jag lova. Hon är underbar, hon är perfekt. Hon är ljuvlig, hon är komplett.
HON ÄR ISLAM, mörkrets ljussken och livets ultimata fenomen.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Espoir - 1 sep 12 - 11:19
Bra för dig!
tillslut5 - 1 sep 12 - 02:28
jaha....nää men så var det inte

Skriven av
tillslut5
1 sep 12 - 01:23
(Har blivit läst 512 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord