Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Ungefär en månad kvar

Hej!

Jo, nu har jag ytterligare ett problem.
Jag ska iväg på en grej om typ en månad, men jag vet inte vad jag ska göra för att tiden ska gå fortare. Idag har jag suttit hela dagen och väntat på att tiden ska gå.
Visst, skoldagarna går ju ganska fort, men helgerna? Just denna helg är typ ingen av mina vänner hemma, men nu på lördag och söndag har jag en del att göra när jag ska med min tre år yngre brorsa på fotbollscup. Sedan när skolan slutat, då är det typ 5 dagar jag inte har ett skit att göra...
Men av problemet, som jag till huvuddel har tagit upp, återstår en rätt så viktig detalj. Det jag ska på om en månad, är en fotbollscup. Min brorsas fotbollscup. Det är bara det att jag troligen kommer att kunna träffa en kille där, som jag gillar ganska mycket.
Han som jag gillar är lika gammal som mig. Hans bror går i min brorsas fotbollslag. De är tre år yngre än mig och den här killen.
Ja, kanske ni tänker nu, då kommer du ju få se honom imorgon och på söndag?
Problem med det: jag vet att killens brorsa inte är anmäld till denna cupen som är imorgon, men det är han till den om en månad.
Nu kanske ni tänker Men hur vet du säkert att killen följer med på den cupen då?
Jag vet inte det helt säkert. Men jag skulle chansa på det, för den cupen ligger två timmar, om inte tre, härifrån som jag bor. Vi ska övernatta två nätter (tre dagar) där som cupen är.

Men jag vet inte helt säkert heller om han följer med, fast vi ska sova kvar där.

Flummigt inlägg jag vet, men jag vet inte vad jag ska göra. Det är så lång tid - en månad - sedan att det inte är säkert om han ska med liksom.

Jag vet också att problemet ändrades lite med inläggets gång - först är det att jag inte har något att göra, sedan är det även att jag gillar någon liksom...

Vad skulle ni göra?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Lovehurtsbadly - 19 maj 12 - 15:30
Okej, tack för tipsen allihopa ;)
HIM - 19 maj 12 - 15:25
För mig är det tvärtom, helgerna går förjävla fort och skoldagarna lååååångsamt >.<
MyBlackBird - 19 maj 12 - 00:15
Du kan ju läsa, se på film, dagdrömma ... ja fast hag förstår vad du menar. Även om man gör något är man liksom rastlös ... vad man än gör ... då du får försöka att hålla ut
Agony - 18 maj 12 - 20:52
skulle sätta mig ner och skriva noveller om jag vore du^^

Skriven av
Lovehurtsbadly
18 maj 12 - 18:41
(Har blivit läst 374 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord