Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

ta bort ditt inlägg!

Är inte okej!

Det är extremt irriterande när man lagt ned tid på att formulera, och hitta, bra argument som sedan inte finns kvar. Inlägget är något man ska kunna titta tillbaka på. Jag vill inte hänga ut någon, men för några dagar sedan var det ett inlägg som handlade om skolan, som fanns kvar på forumet mindre än en halv dag.
Nu vet jag inte om personen själv raderade inlägget eller om dikta muppade sig, men det var i alla fall oerhört irriterande.

Ha kvar dina inlägg. Du kanske inte är stolt över allt, men det kanske i framtiden får dig att inse hur du har utvecklats.
Och du slipper irritera andra.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Carrre - 17 feb 12 - 20:17
jag tycker Belusky själv borde ha rätt att försvara sig,
innan både dagg och yousssra hoppar på henne. ?
svampar - 17 feb 12 - 20:14
dagg- håller verkligen inte. Ska jag vara helt ärlig tycker jag att du, dagg, har blivit ägd. Att svara "självklart" på blueskys kommentar var att egentligen säga "ni har haft rätt hela tiden, jag är jättelöjlig och har inget att säga till mitt försvar".
men det tänker jag inte yttra mig om, eftersom man inte får säga vad man tycker här på dikta längre.
svampar - 17 feb 12 - 19:54
yousssra- är du 8 år gammal? du har inget kommit med något alls, så jag ser inte varför du ska hoppa in med ett dumt litet ord över huvud taget.
bluesky - 16 feb 12 - 19:48
dagg: åh åh! får jag säga att du är löjlig som tar bort inlägg då? :D
bluesky - 16 feb 12 - 19:08
svampar: jag brukar ogilla dessa sorters kommentarer men... jag håller med!
svampar - 16 feb 12 - 18:19
Aoura- bluesky svär inte hela tiden. Jag såg en enda svordom. Det är visst okej att svära när man heter dagg, men inte bluesky.
Att dagg känner sig utsatt är faktiskt varken mitt eller blueskys fel, det är ni och hon själv som gjort henne till ett problem. Jag hade aldrig nämnt dagg, inte bluesky heller. Hon outade sig själv, och då började alla direkt se det som om vi hoppade på henne.
svampar - 16 feb 12 - 17:58
Men herregud. Lika stor rätt som du har att ta bort ditt inlägg, har jag att reagera på det.
Jag har aldrig nämnt dagg, hon outade sig själv. Det här inlägget var rent allmänt hur störande det är. Har jag ingen rätt att tycka det? Att reagera på något jag starkt ogillar?
Är det okej att kalla mig skrattretande för att jag inte gillar när andra tar bort delar av mitt liv och min utveckling? När andra tar bort viktig historik?
Ni säger till mig att jag inte har något bättre för mig än att klaga på andra, vad har då inte ni?
Dufwan - 16 feb 12 - 17:40
Jag vet, jag sa aldrig att det inte fanns.
bluesky - 16 feb 12 - 17:39
dufwan: man kan redigera inlägg i efterhand... jag har gjort det flera gånger. Det finns under "kommentera detta verk" och över "ta bort detta verk"
Dufwan - 16 feb 12 - 17:33
Inte för att jag skulle kunna göra bättre, alltså. Det kan jag inte.
Dufwan - 16 feb 12 - 17:30
Ta bort- knappen får gärna finnas kvar tills dess att de lägger till funktionen att redigera inlägg i efterhand.

Om inte Dikta vore en sådan jävla pisshemsida som rent tekniskt suger hästpung, så hade allt varit frid och fröjd.
Då hade det antagligen varit så, att inlägg gick att ta bort under två timmar efter postning. Redigering av startinlägg möjligt till inom 48 timmar. Sen vore det inte längre möjligt att mixtra med startinlägget. Detta vore en underbar lösning, men då inte ens apostrofer är möjliga i dagsläget så ligger det nog långt bortom flygande grisar.
bluesky - 16 feb 12 - 16:03
dagg: eftersom du inte ens vill ta in och bemöta det... ja.
bluesky - 16 feb 12 - 15:17
*subjektivt
bluesky - 16 feb 12 - 15:16
aoura: jag menar att vad som är intressant är osubjektivt ja (haha, sortera tvätt och skriva samtidigt.. ingen kombo!! måste göra en sak i taget nu ist), och att säga att "Jag skapar åtminstone INTRESSANTA inlägg" innebär att hon inte tycker att andras inlägg är lika intressanta som hennes alltid, och det tycker jag är jävligt taskigt mot andra här på forumet. Vi har alla olika definitioner om vad som är intressant, en del vill debattera gennus, andra vill diskutera gårdagens greys anatomy. Ingendera är mer intressant än det andra objektivt, men såklart kan man känna subjektivt att det är så.

Det är bra att dagg själv tycker hennes egna inlägg är intressanta, men sättet hon uttryckte det på fick det att se ut som att hon är en av de få, eller t.om den enda som skriver intressanta inlägg här på forumet...

Sedan vill jag inte ändra beteendet, men göra henne uppmärksam på att det irriterar andra, och påverkar andra än henne själv, sedan får hon väl själv ta ställning till det. Som sagt hon närmar sig 25 och hon är inget barn längre, då förutsätter jag att man kan ta kritik för sina handlingar och kunna ta emot den på ett okej sätt. Jag känner igen stegen för hur man tar emot kritik, och dagg är i "förnekelse stadiet" där vi har helt fel och inte ens vill ta in det vi säger. Det är bara "det här är löjligt" istället för "jag förstår, men jag ser det så här...".

Och ja, förvarna innan känner jag är det schyssta. :)
bluesky - 16 feb 12 - 14:48
mimmi: jag skiter i om det händer 10-20 gånger, sker det 50+ gånger av samma medlem då undrar man vad tusan den användaren ens gör inlägget för.

Detta forumet är till för alla. Skulle bli glad att se om "ta bort" knappen skulle tas bort, och endast spam och liknande kan tas bort av moderatorer.
MimmiKitmiri - 16 feb 12 - 14:42
Haha wow! Att ni tar ett inlägg på så stort allvar! :D
Det är ju nästan liten kul, haha.
bluesky - 16 feb 12 - 14:35
dagg: finns inget att diskutera? Vad gör vi nu då?
bluesky - 16 feb 12 - 14:34
aoura: jag svär i svar till henne, på samma ställe som hon gjorde det. Och jag svär till alla, det lovar jag.

Kul att du anser mina känslor skrattretande, kanske något jag ska säga nästa gång någon uttrycker sina känslor "äh, du är ju bara skrattretande" *skratt*.

Jag förstår inte behovet av att ta bort inlägg och inte våga stå och för vad man sagt. Jag ser det som fegt, och jag ser att ta bort inlägg här och där hela tiden som respektlöst mot andra medlemmar på denna sida. Man kan inte säga "jag skapar intressanta inlägg", och sedan ta bort varenda inlägg. Dagg har också tagit bort ett oändligt antal konton, där inlägg och kommentarer har försvunnit för många pga det, som förstört trådar osv. Hon får göra vad tusan hon vill, men hon måste väl fan inse att det påverkar andra också. Ibland får man hålla kvar saker även om man inte gillar det, för att respektera andra.

Dagg är inte den enda personen på den här sidan, och det är hon gammal nog att förstå. Hade hon varit 8 år yngre hade jag haft någorlunda överseende. Men nu är hon ca 23år, hon är inte ett barn.
bluesky - 16 feb 12 - 13:55
dagg: jahaaa så det är bara du som skapar intressanta inlägg här eller? Hur tusan gjorde vi när du inte var här!?? Jag hade ett tag där jag skrev en hel del inlägg, intressanta osv skapade debatt var med i debatter, men inte faan tog jag bort dem när jag blev motsagd, nedslagen osv. Sedan har jag nu på senare tid varit upptagen med annat, så jag har inte hunnit att skapa inlägg varannan timme som anses "intressanta". Och vad som är intressant är objektivt, men det är väl bra att du själv anser dem som intressanta.

Precis som du tycker det här är "jävla löjligt", tycker jag det är "jävla löjligt och barnsligt, själviskt etc beteende" att ta bort inlägg hela tiden för att man tröttnat eller vad tusan man nu har gjort. Du får ta bort hur jävla många inlägg du vill, men du måste även respektera min rätt att tycka det är irriterande, störande.

Älskar forum där man inte kan ta bort inlägg, när man måste stå för vad man sagt och inte kan fly undan det, precis som i verkliga livet. Istället väljer man att gå vidare, som i verkliga livet.
Dufwan - 16 feb 12 - 12:04
Det är väl en rättighet man har, på samma plan som rätten att fisa hur mycket man vill i en fullbesatt biosalong. Inte olagligt, men redigt irriterande.
BaraLillaPella - 16 feb 12 - 11:11
Man får väl ta bort inlägg om man vill,,
bluesky - 16 feb 12 - 09:01
svampar: *klappar*

mimmi: gör man något som man redan vet irriterar folk så får man väl fan ta att folk blir irriterande på beteendet. Förstår inte behovet att "beskydda" folk hela jävla tiden. Gör man något som folk anser fel då får man ta det. Jag blir irriterad när folk inte kan stå för vad de säger, ändrar sig ett stup i kvarten och samtidigt påverkar andra på ett forum. Det är själviskt och oförskämt som svampar säger. Jag har varit medlem i 5, snart 6år, och jag har inte sett något liknande fören på senaste tiden. Jag förstår inte behovet att ta bort massa saker hela tiden? Varför ens lägga upp saker om man känner att man inte vill ha det uppe?

*tips* träna på verkliga livet här och vet att man kan egentligen inte ta bort något. Gjort är gjort och stå för det.
svampar - 16 feb 12 - 08:16
Mimmikitmiri- du tror på allvar att jag har skapat en tråd enbart i syfte att hacka på en annan medlem?
Jag skapade tråden för att detta är något jag anser oförskämt, själviskt och inte minst ytterst irriterande. Daggs inlägg var ett exempel eftersom det var sista droppen som fick mig att skriva inlägget, att dagg sedan själv outade sig är inte mitt problem.
Klart man har rätt att ta bort ett inlägg. Jag har också rätt att säga "hitler äger!!", men man lär få kritik för det.
Jag har all rätt att reagera på en handling jag anser vara självisk och oförskämd. Du kanske inte håller med, det är din ensak, men börja inte snacka om att vi hackar på dag. Hon gjorde sig själv till ett problem här.
MimmiKitmiri - 16 feb 12 - 01:45
dagg; jag vet :)
MimmiKitmiri - 16 feb 12 - 01:42
Ahmen ge er för fan! :S Dagg har väl all rätt i världen att få ta bort ett inlägg? Har ni seriöst INGET bättre för er än att sitta där o hacka på dagg? Skrattretande nästan. Lägg ner.
Sen att det skapas en tråd om detta, sjukt!
bluesky - 16 feb 12 - 00:22
martobicat: men herregud... gör man vissa saker får man vara beredd på motreaktioner. Dagg är inget litet barn
martobicat - 16 feb 12 - 00:14
Som ni hackar på dagg :(
bluesky - 15 feb 12 - 23:56
dagg: men då kan man ju bara sluta svara? varför ta bort? Det förstör för andra.

I mina ögon ser jag det som lite själviskt att ta bort inlägg när det är fler än du som skriver i dem....
svampar - 15 feb 12 - 23:31
dagg- men om du inte har några bra svar har du väl blivit ägd?
Nej jag tycker inte att du förklarade bra. Inga bra argument i alla fall, det är därför jag misstänker att du tycker dig själv ha blivit ägd.
bluesky - 15 feb 12 - 22:54
Jag håller med. Jag ser en tendens till att folk tar bort inlägg när de blivit motbevisade för att de skäms eller för att de inte vågar stå för det de sagt, även om de nu vet att det är fel osv.

Har tagit bort ett par inlägg i mina dar, oftast pga bråk, men jag känner att jag då varit bra på att meddela i förväg vad jag tänkt göra, så de som vill debattera klart får göra det :)
svampar - 15 feb 12 - 22:33
dagg- om du inte tänker komma med konkreta förslag, argument eller något att spinna vidare på räcker det med bara ett inlägg.
Förövrigt tycker jag själv det är onödigt att bli irriterad på en så liten sak som att jag inte gillar folks sätt att ta bort viktig historik, jag säger som du gjorde i ett tidigare inlägg; "gillar du det inte så läs inte".
Sedan, dagg, tror jag personligen att anledningen till att du tog bort inlägget var för att du helt enkelt blev ägd.
Tiggarflikkan - 15 feb 12 - 22:11
Heja dig, äntligen vågar någon framföra vad jag länge tänkt på!
Audipimp - 15 feb 12 - 22:05
Håller fullständigt med. Våga stå för det man tycker och skriver. Att ta bort sitt inlägg bara för att man kanske blivit överbevisad tyder på svaghet och att man inte kan acceptera att man kanske tänkte fel. Jag tror de flesta vet vilket inlägg det handlade om, jag skrattade åtminstonde gott när jag läste det!
martobicat - 15 feb 12 - 21:10
Jag förstår inte vitsen med att ha kvar ett inlägg om det
är färdig diskuterat?
Det gnälls ju även om man börjar skriva i ett gammalt inlägg.
Då blir vissa irriterade att man drar upp ett gammalt inlägg
som visas som de senaste kommenterade.
Så vad är vitsen att ha kvar dem länge egentligen?
MimmiKitmiri - 15 feb 12 - 20:46
Annars man kan lära sig att inte bry sig om sådant. Slöseri med värdefull energi egentligen :)

Skriven av
svampar
15 feb 12 - 18:09
(Har blivit läst 596 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord