Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Dikter om barn

babygirl

-kopiera INTE! anmäls DIREKT!-

Mall
Kan även likna tänderna, alltså typ haren harliknande tänder, och rovdjuren lite vassare tänder.
Namn: Jasper White
Ålder: 16
Djurliknande: Varg, d.v.s. öron, svans, vargögon, mentalt.
Personlighet: Tystlåten, fundersam och klok. Smart i sina svar. Ser en aning deprimerad ut, mjuka rörelser när han rör på sig. Ingen familjemedlem, helt ensam. Delar inga tankar, ser som från utsidan.
Utseende: Svart hår med lugg som brukar hänga över ena ögat, ganska kort ändå.
Jättelång och pinnsmal, senig som… Ser inte så jättetränad ut, men är väldigt tränad ändå. Långa armar och ben. Ljus hud, mörka ögon som speglar klokhet och sorg.
Vargöronen är gråvita, och är uppmärksamt spetsade, ibland hänger dom och tyder på ointresse. Svansen är lång och yvig, har liksom mycket päls, och är samma färg som hundöronen.
Brukar ofta ha på sig svarta t-shirts med vita långärmade under eller motsatsen. Annars långärmade tröjor, munkjackor, koftor eller dylikt, ibland t-shirts, aldrig linnen.
Ofta jeans eller några sådanna långa byxor, i princip aldrig shorts. Brukar ha converse på fötterna eller något sådant. Brukar hända att han har något på huvudet för att dölja öronen, annars har han det fritt.
Ganska fäst vid sitt piano och sin gitarr, spelar ofta ut långa melodier i många vackra oktaver, som man liksom kan höra smärta och plåga i.
Snäll men VÄLDIGT tyst. Avvaktande.
Namn: Regina Witherspoon
Ålder: 15
Djurliknande: Räv, öron, svans, ögon, mentalt.
Personlighet: Kaxig, självsäker, tror att hon vet bäst och brukar ofta kommentera andra. Är väldigt snygg, och är även väldigt medveten om det. Hon tycker om att bli tillsammans med killar, om hon får för sig att hon gillar en kille ska hon ha honom.
Lika snabbt som de blir tillsammans kan hon göra slut, hon är väldigt slug.
En aning pratig, överlägsen i hela gångstilen och pratsättet.
Utseende: Blont svallande hår som i mjuka vågor hänger ner rätt långt, någon decimeter över midjan. Ögonen känns iakttagande och vassa. Hon är väldigt smal och ganska kort, fina former. Hehehehe. Ser solbränd ut.
Hon är som en ”modell”, sminkar sig varje dag perfekt så hennes hy ser perfekt ut, väljer alltid de rätta modekläderna även fast hon inte riktigt vet vad som går på i storstaden.
Hatar att vara instängd i ”barnhemmet”, vill rymma in till staden och ta jobb som modell eller sångare.
Rösten kan vara vacker men känns fejkad på något sätt.Namn: Kyle Longbransch
Ålder: 16
Djurliknande: Björn, öron, svans, ögon, mentalt.
Personlighet: Älskar att vara ute och fixa, eftersom han blir mycket tränad av det. Väldigt glad och skämtsam, har väldigt rolig humor, får ofta många att skratta med den. Väldigt stark och glad. När han blir arg, dock, blir han ofta nästan förblindad av sin ilska. Han brukar inte bli det, men ändå. Lätt att gilla. Öppen och självsäker.
Inte så jätte ofta seriös.
Utseende: Biffig, väldigt vältränad. Ser solbränd ut. Har halvlångt hår utan lugg, lite stekaktigt. Kan använda gelé/vax ibland.
Gillar att gå utan tröja och med jeans eller shorts. Annars brukar han ha coola, snygga linnen/t-shirts/långärmade/tjocka munk/kofta osv. Byxorna varierar också jättemycket. Har även både grövre skor för arbete och mer tygskor för fritiden.
Namn: Ben Moore
Ålder: 16
Djurliknande: Hare, öron, svans, ögon, mentalt.
Personlighet: Helt utflippad. Hallucinerar och har uppspärrade ögon hela tiden. Rullar med ögonen. Psykiskt skadad, livrädd, brukar sitta på sin säng och hyperventilera. Kommer sällan ner och pratar i princip aldrig, brukar bara ibland börja skrika, eller mumla på något främmande språk i panikartad ton. Ibland har personalen kommit på honom när han tagit sig in i ladugården och gömt sig i ett kolsvart, undangömt rum, i något hörn, i skydd av några enstaka gamla möbler där han sitter och darrar kraftigt och låter tårarna rinna nerför kinden. Darrar annars hela tiden. Var och varannan natt brukar han istället för att sova på sängen gömma sig under den och försöka täppa igen hålen han ser från ställningen där han ligger under sängen med böcker och dylikt. Epilepsi. Och rabies. Han är så undernärd att ögonen ser ut att ploppa ut, han har gigantiska påsar under ögonen eftersom han aldrig kan sova, han kan aldrig slappna av. Kritvit hud, i princip.
Utseende: Halvlångt hår, ungefär till axeln. Ofta flottigt i olika stripor. Jättestora ögon, långa vita haröron med gråa – hår - inslag. Svansen är helt vit. Har stora fötter och lider av kraftig anorexia. Ryggen är som böjd, så han går inte rakt. Fingrarna är väldigt långa och jättesmala.
Han har även lite av aspergers, men ibland glömmer han bort det och fingrar lite creepy på andra folk. Alla kläder han har hänger löst och är trasiga, han vägrar köpa nya. Många är även jättesmutsiga eftersom han får anfall på personalen och attackerar dom när dom ska hämta dom för att tvätta.

Namn: Penelope Hearts
Ålder: 15
Djurliknande: Fågel, vingar.
Personlighet: Självmordsbenägen, försöker på många olika sätt, alla hon kan komma på och få tillgång till. Pratar med alla andra, men inte entusiastiskt eller något, liksom… bara… pratar. Uppmärksammar inte omgivningen, går bara upp på morgonen, och lägger sig på kvällen. Tycker själv att det är som att hennes själ lämnat kroppen. Allt för ett hemskt trauma för något år sedan.
Utseende: Svart hår med massa olika färger i slingor, kortklippt med stor lugg som döljer ena ögat kraftigt. Klär sig i avklippta vantar med fastsydda saker, samma med kläderna. Lyssnar på kraftig metalmusik. Bruk-+ar sminka sig med ett tjockt svart lager runt ögonen. Vingarna är gråsvarta, vackra fjädrar. Ganska småväxta.

Namn: Ian Dagger
Ålder: 16
Djurliknande: Orm, har tungan.
Personlighet: Väldigt läskig. Brukar inte prata med någon, brukar bara iaktta.
Förföljer ibland. Ger läskiga leenden. Ger också intrycket av något skrämmande med tungan som väser och får en att rysa så fort den sticker ut ur munnen.
Det verkar som att Ian har ett mål, men ingen vet vad. Han dyker upp på de mest mystiska ställena. Skenet han ger en är en kyla, och man känner som om han vore ett rovdjur som tålmodigt väntar på att sitt byte ska komma tillräckligt nära för att han ska kunna attackera.
Utseende: Albino, har vitt hår, inget pigment. Läskiga ögon. Normalstor. Brukar ha kritvita kläder som gör att han ser ännu vitare ut än han egentligen är. Ögonens pupiller är som raka streck och även de är ljusa i en färg som lutar åt röd.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
hholmberg
18 jul 11 - 21:26
(Har blivit läst 375 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord