Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Världens värsta natt, någonsin. :(

Vill bara berätta en väldigt läskig händelse som hände inatt!!
Jag bor på landet,(inte vid kossor och sådant, utan långt utanför stan, med grannar osv.) och hade två tjej kompisar här inatt. Så vid halv tre inatt drog vi ut, tänkte gå runt lite. Har ingen vettig förklaring på varför vi gick ut.
Så började vi gå ner från backen ner ifrån mitt hus, och upp över en gräskulle. Bakom gräskullen är det en väg, och för att komma dit jag bor måste man köra runt den där gräsplätten, vilket är ganska långt, men inget överdrivet, går att gå runt på 20 min.
Iallafall, när vi har korsat vägen som är bakom gräs kullen så och går bland villorna, och ut emot en väg som går med skog på sidorna. Påväg kanten där står det en bil. Vi tänker att det är ingenting med det. Då bilen tutar på oss. Självklart blir vi lite små rädda då klockan hunnit bli tre och vi börjar gå fortare ifrån bilen och fnissar lite för att alla blev rädda.
Rätt som det är ser vi att bilen är en bit bakom oss och kör sakta efter oss. Jag vet inte varför, men alla fick för sig att bilen var efter oss, tur som vi hade började precis en skogsväg in i skogen, så vi tog den och sprang allt vad vi kunde och flög in i ett par buskar bland träden.
Bilen kör sakta efter, och vi ser bilen hela tiden där vi sitter. Men han ser inte oss. Vi ser att killen i bilen kollar på båda sidor i skogen medans han sakta sakta kör förbi oss. Vi sitter kvar en stund innan vi rusar ut tillbaka från där ifrån vi kom, och han i bilen märkte oss och åkte fort efter. När vi var tillbaka mellan villorna saktar bilen ner, och vi försöker låtsas som ingenting. Vi går sakta upp emot gräskullen igen. och bilen åker sakta efter, vi springer upp på gräskullen och ner till gatan nedan för backen som går upp till min gata. Då bilen kör fort som fan runt. Vi springer allt vad vi har upp för backen till mitt hus. Ska öppna dörren och den är låst! Vi hade inte tagit den vägen ut, men vi tänkte inte på det just då.
Vi ser bilens lysen ifrån backen, och smyger försiktgt runt huset, och hoppar in genom samma fönster vi gick utifrån. När vi kom in var klockan närmare halv fyra. Rädda som vi var satte vi oss vid ett fönster där man såg ut över hela gatan på. Bilen åkte runt på gatan och stannade vid varje hus och kollade länge. Vi tänkte att han inte visste vart vi var, så vi gick och satte oss vid datorn, och drog på en film, för att lugna ner oss.
När filmen är slut runt fem går vi till fönstret igen, och ser att bilen står kvar på gatan, lysena är på, och bilen bevakade hela gatan. Antagligen letar fortfarande efter oss. Vi klarar inte av att somna för att vi är så rädda. Tankar åker runt i huvudet, vad kan det där vara för någon? Vad vill han? Varför åker han efter oss? Vad skulle hänt ifall han fick tag på oss? .. runt klvart över fem ungefär, stänger han av bilen och börjar gå runt på gatan istället, då vi blir ännu mer rädda (ifall han skulle kolla in genom fönster eller något och se oss) Vi får därför panik och trycker oss under sängen.
Runt sex kryper vi längst golvet tillbaka till fönstret, och bilen är borta. och det här var min värsta natt någonsin. Jag har seriöst aldrig varit så rädd!Har ni varit med om något liknande någon gång?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Holly - 2 aug 10 - 01:10
Inget liknande, men jag känner igen den samma rädslan.
Turligt nog hade ni sluppit in utan att(enligt av vad jag tolkade av texten) han visste i vilket hus ni hade gått in i. Ni gjorde rätt i att hålla er lågt, och allvarligt, även om klockan var 3 och du inte bor nära stan var det inte fel av er att gå ut; ni kunde ju aldrig veta att en psykotisk kille skulle följa efter er.
ProstheticHead - 27 jul 10 - 13:24
kirakira: Va? Jag har inte sagt att du har varit med om någonting. Jag försökte bara hjälpa faktisssss att få reda på vem han var.
Vilket för övrigt inte har någonting att göra med om man bor på landet eller inte.
alliiis - 27 jul 10 - 01:36
Jag bor på landet, kosser och sånt, och brukar vara ute och promenera med mina kompisar.
Jag tycker att ni ska prata med era föräldrar, eller så. Det kunde ju hänt något allvarligt!
Guu va läskigt blev allderles skakig av att läsa det xD
kirakira - 26 jul 10 - 17:00
/Prosthetichead.

Och jag har väl varit med om något sådant, antar jag. Inte riktigt ute på landet dock.
ProstheticHead - 26 jul 10 - 15:32
Om du kommer ihåg bilens registreringsnummer så kan du kolla upp vem som äger bilen. Kanske få reda på vem han var då.
svampar - 26 jul 10 - 12:00
oj vad äckligt. Tur att det inte hände något med er i alla fall.
Det finns såna typer ute, vem vet vad han kunnat gjort?
Synd att det kan bli sådär..
jag_gillar_z - 26 jul 10 - 01:39
Det är nog därför man int ska ut så sent på nätterna ;d men faen va läskigt ;o
men neee har nog int varit med om liknande :)
faktisssss - 26 jul 10 - 00:10
Aoura: Nej, har aldrig sett honom tidigare, jag bor i en förort kan man säga, där alla känner alla, så jag tror inte han kommer ifrån där jag bor.
Madvis - 25 jul 10 - 23:05
Shit, herregud vad läskigt O_O
vikkiss - 25 jul 10 - 21:50
Ni hade tur så att det inte hände något olyckligt med er. Som gamla människor brukar säga så finns det faktiskt läskiga typer ute på nätterna. Var rädda om er.
saraarbast - 25 jul 10 - 20:43
Haha, jag skulle säga som dinskugga, aldrig att jag skulle våga vara ute den tiden... Det finns ju saker man kan hitta på inomhus :P Och nej, jag har aldrig varit med om någonting sånt.
JessicaKarlsson - 25 jul 10 - 17:28
de är väl inte något konstigt att gå ut och gå på natten? de brukar jag också göra med mina kompisar ibland.
gud va läskigt de lät :O undra va han ville egentligen.. usch :O vilken tur att han inte fick tag på er iallafall :)
faktisssss - 25 jul 10 - 16:00
Dinskugga: Vi var jätte pigga innan och hade absolut ingenting och göra, så helt random gick vi ut, vi tänkte bara gå ut och gå lite utan andledning, och efter det här kommer nog itne jag våga det heller! :o

Skriven av
faktisssss
25 jul 10 - 15:25
(Har blivit läst 290 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord