Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~ Pure and Lovely ~ [m/m] & [m/f] - Del 1

14 juni 04.35
Varför känns det såhär? Kan inte sova och det är hans fel. Fy fan för honom. Ska hela sommaren vara såhär? Det är sommarlov i över två till månader. Hur ska Spanien resan gå? Jag vill inte ha det så här! Jag blir galen! Jag vill inte!

04.52
Tystnaden är nästan skrämmande. Jag hör hur han andas genom väggen. Det är så läskigt. Jag vill smyga ner i hans säng, känna hans värme. Jag vill kyssa hans axlar, hals och läppar. Men jag kan inte. Vad fan är det jag säger? Jag håller på att bli tokig. Jag måste sluta. Nu.

04.53
Men jag kan inte. Jag kan ju inte sluta! Det är det som är problemet! Jag är inte ens säker på att jag vill sluta. Varför kan jag inte bara få hålla om honom? Varför kan jag inte få dra handen genom hans bruna, lena hår? Varför?

04.58
Jag vet ju varför. Jag är bara dum.

09.17
Mamma väckte mig för en timme sen, tjatade om att jag sover bort hela dagarna. Då svarade jag att ”det är för fan sommarlov!”, vilket resulterade i att jag fick gå upp och städa mitt rum. Lydig som jag är (?) gick jag upp för att städa rummet och då satt han där, så där lagom snygg som bara han kan vara. Han satt på sängen och såg på mig när jag lite halvilsket drämde igen dörren, märkte honom inte först för att han var så tyst. Men sedan såg jag honom, så jag slog ner blicken. Undrade vad fan han gjorde där. Vi skulle ju sluta. Det hade hänt en gång, och det skulle aldrig hända igen. Det var äckligt och förbjudet.
I alla fall så satt han där, och han bara satt där. Jag vågade inte se upp på honom för ens det hade gått typ fem minuter, och han suckandes hade lämnat rummet. Jag riktigt kände hur blicken brände i min panna.

09.40
Mamma kom upp och skulle se till att jag städade rummet, men jag hade bara lagt mig på sängen så fort han lämnat rummet. Det var fortfarande varmt där han suttit, och jag la mina händer på täcket. Värmen spred sig på mina handflator och jag hatade mig själv. Jag är så iskall mot honom, och jag hatar att vara elak mot den jag … jag vill säga älskar, men jag vågar inte. Jag vet att jag gör det men jag tänker inte säga det högt. Då blir det på något sätt mer ”bekräftat”. I alla fall kom mamma upp för att se till att jag städade som jag skulle, men jag låg ju på sängen och skrev i dig, dagbok, och då lackade hon rejält. Skrek en massa om att jag bara förstörde hela tiden, aldrig gjorde som jag skulle och att hon önskade jag kunde vara lite mer som Benjamin. Nu skrev jag Benjamin. Jag har undvikit det, jag vill inte nåla fast honom. Men jag kan inte sluta tänka på honom. Benjamin.

09.41
Benjamin!
Jag blir galen! Jag är galen!

15.36
Har precis ätit en macka, satt i köket jag och Benjamin. Kunde inte ens se på honom. Han är för vacker. Mina ögon skulle trilla ur. Om han inte var min bror skulle jag stirra mig blind på hans skönhet. Han är så jävla vacker den där Benjamin.
Men jag kände att han sökte min blick hela tiden. Det är hemskt. Jag vet inte hur jag ska klara av den här sommaren. Det kommer att bli svårt. Jag kommer att dö flera gånger under den här sommaren. Och jag kommer att dra Benjamin med mig ner. Fy fan.

15.40
Jag måste skaffa någon slags hobby. Någonting att göra liksom, så jag kan försöka undvika Benjamin. Jag ska sluta säga Benjamin också. Jag ska undvika honom, så gott det går. Skaffa en bra hobby.

17.00
Jag gick ut på en promenad för att tänka, och så såg jag ett par som satt i parken på bänken som vetter mot vattnet. De höll hand och satt nästan i knäet varandra, och då var jag nästan nära på att brista i gråt. Jag älskar honom så sjukt mycket att det inte är klokt, men jag får inte säga älskar och nu ska jag gå och bränna upp dagboken. Hejdå.

17.02
Kom på två saker: 1. Mamma lackar om jag ”leker” med eld, så jag kan inte bränna upp den. 2. Jag kom på varför jag ens satte mig ner och skrev, och det var för att berätta vad för hobby jag kommit på. Gitarr. Jag kan spela gitarr. Jag har en gitarr, skitsnygg akustisk i mörkbrun färg med guldsträngar. Dem målade jag och han för två, tre somrar sen när jag hade riktigt tråkigt. Kommer ihåg hur mycket vi skrattade den sommaren.
Så jag plockade fram den efter promenaden, spelade lite men kom inte ihåg några speciella ackord eller tabs till någon låt så jag var tvungen att googla fram dem. Men datorn står i hans rum och jag vågar ärligt talat inte gå in.

17.15
Ligger i sängen och stirrar upp i taket. Det är vitt som de flesta andra tak, men med en liten mörkgrå fläck i just det hörn min säng är ställt emot, och jag stör mig enormt på den där fläcken. Får lust att ställa mig upp och riva ner hela taket. Jag blir galen av det här.
Och med ”det här” menar jag Benjamin.

19.37
Middagen är klar. Ska försöka undvika honom, men det är svårt. Speciellt när man sitter en meter ifrån honom och han fötter tycks dras emot mina egna. Men, försöka går ju.

20.05
Försöka går inte, för han är så himlans fin. Maten var god, mamma hade grillat kyckling och satt det på spett, tillsammans med grönsaker och potatis. Han är så jävla sexig när han äter. Mamma ropar att det är efterrätt nu. Är det värt ett andra försök?

20.30
Att se världens sexigaste kille slicka sig runt munnen för att få bort chokladsåsen han har på överläppen, samtidigt som han ser sensuellt på dig gör det helt omöjligt att inte bli kåt. För nej, försöka gå inte. Inte med Benjamin. (Och varför fortsätter jag säga Benjamin när jag inte ska?)


*

Värd att fortsätta på? All sorts kritik tack!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Saint_Charlatan - 3 mar 10 - 20:02- Betyg:
Awesome ;D
M0NST3R - 16 feb 10 - 19:54
Den var annorlunda, we like! Fortsätt (:
Ismolnet - 14 feb 10 - 10:52- Betyg:
OMG FORTSÄTT FORTSÄTT FORTSÄTT mejla nästa? plz?? D:
poetensvilkor - 13 feb 10 - 23:05- Betyg:
ohlala continue

Skriven av
missnameless
13 feb 10 - 22:25
(Har blivit läst 260 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord