Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Vad tror ni om utomjordningar.Jag tror att det finns utomjordingar, universum är för stort för att endast en planet ska få liv. Kanske kommer vi aldrig komma i kontakt med dessa varelser, men vad spelar det för roll? Världen är väl tillräckligt stor för oss?

Om vi någon gång kommer att se en utomjording, tror jag att den kommer att se ut ungefär som vi gör, kanske finns det utomjordingar här ibland oss. Kanske är Martin Luther Kings talförmåga en kraft som endast en utomjording kan ha, och kanske är det inte mänskligt möjligt att skriva musik på det sättet som vissa gör. Är det på detta viset, varför ger de sig inte till känna? Kanske för all uppståndelse eller för att de är rädda för experimenten.

Skulle utomjordingar med grön hud, fyra fingrar och ett öga visa sig på stan hade det blivit stor kalabalik, men hur hade de reagerat med förvarning? Om de berättade om ankomsten i förväg? Kanske hade några sprungit och gömt sig andra hade tagit fram bössan, bara för att de var rädda för det okända och för att vi har sett på för mycket filmer. Istället borde vi välkomna dem ta nytta av deras kunskap.

Vad tycker ni? Skulle ni stå med öppna armar om de kom, eller skulle ni springa för livet? Hade ni en fråga att ställa, vilken skulle det i sådana fall vara?
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Fenny - 26 feb 10 - 12:35
Det med att man inte tror det är mänskligt möjligt att skriva musik på det sättet vissa gör. Om du menar att det är jäkligt bra, handlar det ju om smak. För att du tycker det är fantastiskt är det bara en åsikt och andra händelser att dra ihop musiken med.
ProstheticHead - 7 feb 10 - 21:48
Även om det finns utomjordingar så kommer vi med största sannolikhet aldrig träffa dem. De skulle finnas så jävla långt borta, så om vi inte uppfinner warp drive så kommer astronauterna dö innan man kommer fram. Och om de nu har uppfunnit något sådant, hur stora är oddsen att de skulle åka till just vår planet?
Airya - 5 feb 10 - 15:33
tänk så här:

Vi ser andra varelser från andra planetr som utomjordingar.
Tänk då vad de skulle tycka om oss? De skulle ju se oss som utomjordingar också =)
alliiis - 4 feb 10 - 22:37
det finns säkert liv någonstans där ute, men de är väl som vi, anntar jag.
Jag skulle vara rädd,
Men dom skulle säkert vara rädda om vi kom dit också.
Albarello - 4 feb 10 - 21:26
Jag skulle rekommendera sushi
Sen skulle jag tänka "jäklar vilken slump att det här, sjuuukt gaaalet nog, togs upp i ett foruminlägg på dikta"

Men jag skulle nog tro att det var ett otroligt bra iscensatt skämt, snarare än utomjordingar.
saraarbast - 4 feb 10 - 21:11
Nej, jag tror inte på utomjordingar.
svampar - 4 feb 10 - 19:32
jag skulle antagligen... öh. Bli förvånad.
glasbubblan - 4 feb 10 - 18:46
intressant :)
frejsan - 4 feb 10 - 18:34
Häftigt skrivet! Jag håller med. Det vore konstigt om det bara var vi som fanns i universum! Jag skulle nog bli ganska rädd om det kom någon men samtidigt väldigt spänd. Tänk att vara bästis med en utomjording! Det vore nåt!

Skriven av
LoveMusic
4 feb 10 - 18:28
(Har blivit läst 189 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord