Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~Amortentia~ kapitel fem

Kapitel fem, Draco och Luna?

Jag kunde inte sova den kvällen, jag vred och vände mig om i sängen men jag kunde inte somna. Tillslut bestämde jag mig för att gå upp en stund, jag tog på mig min morgonrock och gick ner för trapporna. När jag kommit nära köket hörde jag röster, dem kom från ett gammalt klassrum som låg där, som prefekt tänkte jag gå över och säga till dem att gå och lägga sig.
”Draco snälla” jag stannade, jag kände igen rösten men varför pratade Luna med Draco?
”Luna, jag kan inte berätta!” Draco hade höjt rösten, han lät ledsen jag kunde höra hur någon rörde sig snabbt.
”Draco, du kan berätta allt för mig, jag älskar dig ändå” Luna och Draco? Vad är det som händer här? Och vad menade hon med det? Älskade hon honom? Draco? Frågorna susade runt i mitt huvud jag kunde inte förstå något just nu.
”Luna, du är det bästa som hänt mig. Men jag måste göra detta ensam” varför lät han precis som Harry? Jag såg in genom nyckelhålet och kunde se hur Luna stod framför Draco, hon var nästan ett huvud kortare än Draco. Hon såg upp i hans ögon och en tår föll ner från Dracos öga och landade på hennes kind.
”Draco du behöver inte vara ensam, jag finns ju här” hon la sina händer på hans kinder, Draco lutade sig fram och kysste henne. Kyssen varade länge och jag fick tvinga mig själv att inte hojta till när Draco la sin hand på hennes ena bröst. Draco avslutade kyssen lugnt, Luna log brett mot honom och kramade om honom. Draco begravde hans ansikte i henens blonda hår. Jag valde att inte tjuvtitta mer och att inte heller avbryta dem utan forsätte mot köket, när jag kom in kom tre husalfer fram och frågade om jag ville ha något, motvilligt bad jag om en kopp te. När jag hade druckit up den lämnade jag köket och gick upp mot uppehållsrummet igen. Jag kunde höra lågmälta ljud från klassrummet men ville inte stanna och ta reda på vad som hände.
När jag kom upp så stod jag stilla en stund innan jag gick upp för trappan mot pojkarnas sovsalar. Jag hittade rätt sovsal och smög in, nu kom problemet att veta vilken säng som tillhörde Harry. Jag tog fram min stav och viskade ” Lumos” ljuset var svagt och jag hoppades att ingen skulle vakna. Jag hittade honom snabbt och släkte min stav och smög upp.
”Harry?” viskade jag, han mumlade något och vände sig mot mig.
”Hermione?” Jag svarade inte utan klättrade in och drog för gardinerna runt sängen och la mig bredvid honom. Det var knepigt men jag lyckades få av det mesta av mina kläder (tröjan och trosorna lämnade jag kvar) och kröp ner bredvid honom. Han la armarna runt mig, han sov i kalsånger endast troligen för att det var betydligt varmare här inne än inne i våran sovsal.
”Jag älskar dig” viskade han och pussade mig på kinden, jag vände mig mot honom och kysste honom.
”Jag älskar dig med” viskade jag och snart låg vi och myste med varandra. Jag lät honom smeka mig, han rörde sin hand upp längst mina lår och lät den slinka in under tröjan och smeka mina bröst. Jag stoppade honom först när han började treva mot insidan av mina trosor.
”Harry, förlåt men nej, inte nu” Harry sa inget utan gav mig en puss på näsan och smekte min rygg försiktigt tills jag somnade.

När jag vaknade låg vi båda i sängen, Harrys alarmklocka ringde och dem andra började röra sig. Jag kröp ner under täcket och Harry hoppade ut och stängde av klockan och märkte att alla stirrade på honom. Jag kunde inte låta bli att skratta, jag la handen för munnen men försent.
”Harry, har du någon där inne” Jag drog av mig täcket och stack ut huvudet mellan gardinerna.
”Hej, um jag tror jag stannar i säng idag, inte så stor lust över försvar mot svartkonster” Harry nickade och rodnade lätt och jag försvann in mellan gardinerna igen. Jag kunde höra hur någon gjorde hive five och sedan Dean som sa;
”Snyggt jobbat Potter” en till smäll av hive five. Efter ungefär en halvtimme stack Harry in huvudet och kysste mig innan han och Ron gick. Jag hade bestämt mig för att inte gå på några lektioner idag, jag antog att McGonagall skulle förstå, i morgon hade jag inte Snape så då skulle jag gå. Jag var mest orolig över att Harry och Ron skulle göra något under lektionen, men jag antog att dem inte var så dumma. Snart tröttnade jag på att ligga i Harrys varma säng och gick upp och tog på mig byxorna från igår och min morgonrock. Jag gick ner och när jag kom ut satt Ginny i stolen, hon såg upp på mig och såg frågande ut.
”Sov du oss Harry?” Frågade hon, jag log och nickade, hon såg sårad ut men log mot mig sen. Jag gick upp mot min egen sovsal och bytte om, jag tog på mig kläder och skulle bara ner för en snabb frukost. När jag kom ner till stora salen såg jag inte Snape, jag hade tur att han hade lektion just nu, salen var tom och frukosten var över. Jag snurrade runt och började gå mot köket. Efter en underbar frukost så gick jag ut igen, Luna kom ut från klassrummet jag hade sätt henne i kvällen innan, hennes kläder satt på henne på ett konstigt vis, västen var back och fram och hon hade inte stoppat ner kjolen. Hon såg mig inte och jag sa inget, jag antog att hon och Draco hade stannat hela natten. Efter det gick jag upp mot uppehålls rummet igen, Harry var där när jag kom upp, han gick emot mig och gav mig en lätt puss.
”Jag har en överraskning” sa han och lutade sin panna mot min, han log ner mot mig och jag log tillbaka.
”Verkligen?” sa jag och la mina armar runt hans nacke.
”Ja, möt mig här ikväll vid nio” han kysste mig och smekte min kind och vände sig om tog up sin väska och lämnade mig ensam igen. Jag funderade länge på vad överraskningen kunde vara och eftersom jag inte hade något för mig tog jag fram en av mina böcker och började läsa om jättarnas krig.

Kvällen kom och jag stod i uppehålls rummet, jag hade tagit på mig min röda klänning och sätt upp håret i en knut och lät några delar av mitt hår hänga löst ner. Harry kom ner, klädd i ett par snyggare jeans och en skjorta. Han tog min hand och vi började gå, vi gick inte långt och snart stod vi utanför vid-behov-rummet. Harry började gå fram och tillbaka och när han öppnade dörren såg jag ett litet bort, massa levande ljus och två husalfer som ställde fram mat till oss.
”Oh Harry” sa jag och såg på den romantiska platsen han hade tänkt fram. Vi gick in och slog oss ner och började äta, vi pratade inte om något annat än varandra, han frågade mig vilken min favorit färg var, vad jag gillade för mat och massa frågor. Jag frågade han minst lika mycket. Efter en stund hade vi ätit klart, Harry slöt ögonen och en säng dök upp i rummet jag gav Harry en blick som fick honom att rodna.
”Harry, jag kan inte än…jag har inte läkt” han förstod.
”Vi kan sova där, tillsammans och vakna tillsammans. Det är allt jag begär” Han kysste mig, den mest underbara kyssen i hela mitt liv.


kort...snabb..dålig xD
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
LisaHoglund - 4 sep 09 - 18:23- Betyg:
Ohoho, mycket kärlek i luften! Draco och Luna?! :o Spännande! Sedan undrar jag ju som sjutton vad som kommer att hända när Hermione och Snape träffas... :o :D
I alla fall: Du beskriver bra hur saker ser ut, så att man ser det framför sig väldigt bra. Och handlingen är hur bra som helst och spännande! Fortsätt :D <3

Skriven av
Lauren
3 sep 09 - 18:57
(Har blivit läst 226 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord