Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

[TwilightFF] - Det blir aldrig vi igen, elr? Del12

En ny del igen :) Tack för era kommentarer,
de värmer verkligen. <3


Ytterliggare en vecka gick och Edward pratade fortfarande inte med mig. Jag försökte varje dag, men det var förgäves. Examen närmade sig med stormsteg och jag funderade på vad jag skulle göra efter High School. Charlie ville att jag skulle gå på College, men jag kände inte för det. Jag kände för att bara åka till mamma, där jag bara kan vara och glömma livet ett tag. Jag undrade vad Collin skulle tycka om det, han hade sökt till Harward och hade säkert kommit in. Han hade tyckt att jag skulle följa med honom, men jag vet inte vad han tycker nu. Han har varit sur på mig under veckan, eftersom jag försöker prata med Edward. Men jag klandrar honom inte.

När jag kom till skolan nästa dag mötte jag Collin på parkeringen. Han hade parkerat sin Ford mittemot min pickup.

"Hej Bella"

Bella. Det hade han kallat mig hela veckan. Förut hade han aldrig sagt det, då hade jag varit antingen Bell eller "älskling". Men jag brydde mig inte så mycket.

"Hej"

Vi småpratade lite medan vi gick mot skolbyggnaden. Han berättade hur kul han hade haft med Jessica och Mike igår, antagligen för att ge mig skuldkänslor. De hade frågat mig, eller tjatat rättare sagt, på mig om att jag skulle vara med. Men jag ville inte, jag orkade inte. Jag började inse att jag hade börjat komma in i en zombieperiod igen. Jag ryste till.

"Är det något du vill prata med mig om?"

Vi hade stannat utanför dörren till den salen som jag skulle ha dagens första lektion i, engelska. Jag tittade på honom.

"Nej, det tror jag väl inte.. Vadådå?"

Han ryckte på axlarna.

"Du har förändrats"

Jag ignorerade hans 'anklagelse' och kramade honom. Jag ville inte förlora honom. Inte egentligen. Men jag ville ha Edward.

"Ehm.. Bella.. Jag måste gå"

Åh. Jag släppte honom.

"Vi ses senare"

Jag böjde mig upp för att kyssa honom innan han sprang iväg mot sin lektion. Jag förstod inte varför jag hade kysst honom, förrän han var borta. Edward ignorerade mig, han verkade ha accepterat mitt val. Men jag visste att han inte gillade det, innerst inne. Så hur jag hade betett mig mot Collin de senaste dagarna, måste ha fått Edward känna sig bättre till mods. Det var vad jag trodde iallafall. Så jag bestämde mig för att jag ska nöja mig med Collin, för tillfället. I en sekund tänkte jag på hur dumt det var mot Collin egentligen, att leka med hans känslor. Men det gjorde jag inte, jag älskade honom. Men inte lika mycket som jag älskar Edward, bara.

Jag åkte inte hem efter skolan den dagen, jag åkte med Collin hem till honom. Han hade inte frågat mig, men när jag föreslog det hade han skinit upp som en sol. Det gjorde mig påmind om vem han hade varit för mig innan Cullens kommit tillbaka, han hade varit min sol. Det var tack vare honom som jag tog mig igenom den där tiden när Edward hade lämnat mig. Och det är därför jag älskar honom.

"Vad vill du göra?"

Vi satt på Collins säng och jag höll hans ena hand i båda mina.

"Jag vet inte"

Jag log mot honom.

"Vad vill du göra?"

Han ryckte på axlarna, men sa ingenting. Det gjorde inte jag heller. Vi bara satt där, jag fortfarande med hans hand i mina, och var tysta. Jag tittade runt i hans rum. Det var ett typiskt pojkrum, inte som Edwards. Tapeterna var blåa och gardinerna hade nästan samma färg som dem, fast lite mörkare. Förutom en säng hade han en soffa, TV med tillbehör som dvd och spelkonsoler. Mittemot sängen stod även ett svart skrivbord med hans dator på. Rummet var städat, förutom ett par byxor som låg slängda på golvet vid sängen och tröjan som hängde på stolen vid skrivbordet.

"Jag vet vad jag vill göra"

Jag släppte hans hand och kröp upp i hans famn istället. Jag började kyssa hans hals.

"Bell, älskling.. Jag vet inte"

Jag sluta kyssa honom och tittade upp på honom. Ville han inte? Nåja, han kallade mig åtminstonde Bell, och 'älskling'.

"Okej, det är lugnt"

Jag flyttade på mig och satte mig på golvet framför honom. Jag var lite generad, över att han hade sagt nej sådär. Men innan jag hann tänka mer på det så låg han över mig och kysste mig ivrigt, som om han var rädd att jag skulle förlora mitt intresse för honom igen.


Tolka det hur ni vill, haha.
Kommentera gärna, iallafall :D
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Adamsfliickaa - 13 jul 09 - 17:54
nice :)
Joseephineh - 11 jul 09 - 12:26- Betyg:
jag tolkar på ett sätt jag inte vill tolka det på ._.
dumma Bellaaa !!!!
skit i dumma colliin!

bra !
Sandra353 - 11 jul 09 - 12:01- Betyg:
ohh jätte bra :D:D men jag vill inte att hon ska nöja sig med Collin :P
enannansak - 11 jul 09 - 10:55
braaaaaaa :D<3

Skriven av
Evvi
11 jul 09 - 00:43
(Har blivit läst 273 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord