Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Otrevliga människor.

Varför kan inte alla människor vara trevliga?
Det finns väldigt många människor här på dikta som är helt underbara, även fast man inte känner dom på riktigt så känner man att man kan prata med dom, dom känns inte som främmande. Men så fort man skriver ett foruminlägg eller en dikt om någonting så MÅSTE det finnas någon elak kommentar som "som att det här inlägget var nödvändigt", jag slår vad om att jag kommer få en sån kommentar på det här foruminlägget också. Men om foruminlägget inte passar er, varför läser ni ens? Hur orkar ni kommentera? Jag tycker det är så himla onödigt.Om man ska kommentera så borde man kunna motivera varför inlägget var onödigt också.

// Sara
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
missyou - 1 jul 09 - 15:59
håller mä ,
om man tycker att det är onödigt kan man låta bli att kommentera helt enkelt.
men det har vissa inte förstått.
saraarbast - 17 jun 09 - 18:40
Akuryo: PÅ vilket sätt är jag otrevlig?
Akuryo - 17 jun 09 - 17:51
hur orkr du skapa foruminl'gg d'r du klagar p[ otrevliga m'nniskor n'r du sj'lv 'r otrevlig
saraarbast - 16 jun 09 - 08:50
kirakira: Det här inlägget gjorde jag för att jag skulle vilja att folk börjar kommentera VARFÖR det var ett onödigt inlägg. Vissa saker som inte spelar någon roll för dig är faktiskt viktiga för mig osv, jag hatar att få såna kommentarer, visst, man kan kommentera så om det verkligen är ett onödigt inlägg som tex: "HEJ VAD GÖR NI IDAG? :)" men om man har lagt ner en massa tid på en text, funderat ut vad man ska skriva och sen får en kommentar: "Onödigt inlägg". Det är ju jäte roligt.
saraarbast - 16 jun 09 - 08:42
honheterjenny: Nej, du har inte sagt att du är patetisk, men jag säger det.
kirakira - 16 jun 09 - 00:06
honheterjenny, klart som fan att det är. men wtf, har inte precis sagt att ni ska ta det där nu när allt snack dragits ner. men mitt syfte var att man till nästa gång tänker på det. -.-
honheterjenny - 15 jun 09 - 23:58
kirakira -
hm du har rätt.
meeen, nu är det väl lite sent att ändra på det? precis.
kirakira - 15 jun 09 - 23:54
Om du tycker det är så förbaskat viktigt att veta varför en person tycker ditt inlägg är onödigt. 'forts på min kommentar'.
kirakira - 15 jun 09 - 23:52
|
V - åmg. Är något onödigt är det väl ändå tjafset nedan. Finns mail ju, för fan, MAiL. Skicka meddelande, internet post, wtf, Mail! Lär er. -.-
Sedan måste jag säga att du kan, via mail, ställa personen i fråga mot väggen, och fråga varför denne tycker ditten och datten är onödigt. -.-
Fattar ni? MAIL. <- new times.
honheterjenny - 15 jun 09 - 23:48
Jag har aldrig sagt att jag inte är patetisk?
Om du tror att jag någonsin skulle ta åt mig av vad du säger
så tror du fel.
Och jag är jävligt envis och jag tänker ha sista ordet.
saraarbast - 15 jun 09 - 23:32
honheterjenny; Och vem bryr sig om jag får fråga? Du verkar vara väldigt patetisk om du sitter och kommenterar fast jag har bett dig sticka några gånger nu ;)
honheterjenny - 15 jun 09 - 23:25
okej, sir.
Dina ord skrämmer mig sådär jätte mycket,
nemen oj! Jag skriver fortfarande? Nemen se på fan.
tss
saraarbast - 15 jun 09 - 22:40
ajje: Jo, jag vet. Det här inlägget var ett försök till att få folk att motivera VARFÖR man tycker att inlägget var onödigt... Alltså det handlar inte om att bli kränkt osv, blir jag kränkt mejlar jag till redaktörerna. Men jag tycker att man kan börja MOTIVERA sig och sluta vara kortfattad. Vissa saker som är viktiga för mig att ta upp kan vara onödigt för dig osv, då tycker inte jag att man bara ska skriva "onödigt inlägg".
Maadelen3 - 15 jun 09 - 19:57
öh, om nån skriver något som jag anser elakt till mig tänker jag "vad fan är ditt jävla problem jävla fitt hora?!" i kanske så lång tid det tar att tänka, sen bryr jag mig inte så mycket ;) fast sen är det inte så ofta nån skriver något till mig som jag anser elakt eller tar åt mig av.. xd ville bara berätta det :D
men jag är så inte-snäll person som finns egentligen, men jag bara inte visar det så himla ofta här ;D hahahahahahha x'd
saraarbast - 15 jun 09 - 18:59
brokenbrainparts: Håller helt fullkomligt med dig om det du nyss skrev. Jag har skrivit en del foruminlägg om saker som jag har tyckt varit viktiga och fått såna komentarer, det gör mig bara så himla irriterad. Visst, om man skriver "banan" i ett inlägg så får man kanske skriva så, men det gör mig irriterad när man skriver så på vissa viktiga saker, alltså som andra tycker är viktiga. Man blir faktiskt väldigt irriterad när man får såna kommentarer (iaf jag.) och som du skriver, det blir lätt bråk om det.
brokenbrainparts - 15 jun 09 - 18:56
Asså xD Jag tror att poängen är helt vilse i djungeln nu, om jag får formulera mig som om jag skriver en barnbok. Det är klart som fasiken att man kan skriva att ett inlägg var onödigt om någon skriver "banan", men om en person skriver om någonting denne tycker är viktigt (och nu tar vi det uppenbara och låtsas att detta INTE är "banan", utan i själva verket någonting viktigare/verkligare?), så är det ju klart att man inte vill att folk kommer med elaka kommentarer som "Men det där var la onödigt!".
Då blir man ju inte världens gladaste människa, kan jag ju säga. Och jag får hålla med om att detta har blivit lite av ett bråk på vissa håll, INTE en diskussion - det är en jääädrigt stor skillnad. Man ska som sagt argumentera, inte tjafsa om vem som får göra vad, och vem som får skriva vad. För man skall inte, och får inte kränka varandra, och om någon MED AVSIKT (som jag har sett många göra här förut, dock inte av er här) skriver "Det där var la onödigt! Varför skriver du det!" bara för att MED AVSIKT vara elak, så känner man sig kränkt utav den personen. Man ba: Aha... Okej...
- Vilket INTE är så uppmuntrande precis.
Det är klart att vissa överreagerar på vad man skriver, men det är bättre att säga "Njaa.. Jag håller inte med dig, vet du, för att.." osv, istället för att bara "Fy vad onödigt, du har ju helt fel. Gash, så jädra mycket slöseri. Hur orkar du?" Ser ni skillnaden?
saraarbast - 15 jun 09 - 18:36
JaneEyre_love: Haha, det är lugnt, dom ser mig som en sur kärring ;) Vi kan vara sura kärringar tillsammans :D <3
JaneEyre_love - 15 jun 09 - 18:09
Waaaa:
Vare sig du motiverar ditt svar eller inte så kommer någon gnälla eller ska ifrågasätta ditt svar.
Bara ignorera dom som gnäller:]

(har inget emot någon av er så hoppas ni inte ser mig som en sur kärring :])
JaneEyre_love - 15 jun 09 - 17:41
Sakta i backarna nu här!
Sa jag någon gång att inte tyckte att man skulle berätta för en person att personen gjort ett onödigt inlägg? Nej.
Om man ska skriva något sånt så ska man motivera VARFÖR det är onödigt.

Om någon skriver ett inlägg om rosa apelsiner eller vad som helst som just DU kan anse är onödigt så kan man väl i alla fall skriva varför man tycker det?
Eller är det bara jag som tycker det?
Visst, jag kanske formulera mig lite fel där på slutet i min förra kommentar, om någon skriver så många inlägg om onödiga saker HELA tiden (som det funnits här på dikta förr) så är det ett tecken på att den personen vill ha uppmärksamhet, så varför då ge personen det den vill ha?
Ciissii - 15 jun 09 - 17:27
JaneEyre_love: ett forum inlägg är till för att disskuteras,
klarar man inte av att folk säger argumenterar emot ens inlägg
så kan man lägga in inlägget i bloggen. Då hör det INTE in i
FORUMET.
saraarbast - 15 jun 09 - 16:29
waaaa: Men då tycker jag att man ska motivera varför också! Ni fattar ju inte mitt inlägg!
Seriöst, läs allting innan ni kommenterar!
saraarbast - 15 jun 09 - 16:03
Cutez: Om man måste kommentera så kan man ju också kommentera varför man tycker att det var ett onödigt inlägg... inte bara skriva "onödigt inlägg".
saraarbast - 15 jun 09 - 16:02
JaneEyre_love: Men mena ._. Så här är det alltid, man gör ett foruminlägg om någonting som man vill ska hjälpa men istället så börjar vissa bråka, fattar inte varför.
saraarbast - 15 jun 09 - 16:01
honheterjenny: Jag säger visst åt dig vad du ska göra, ber jag dig att sticka så stick! Mitt inlägg, vill inte ha dig här så bye! :)
JaneEyre_love - 15 jun 09 - 14:14
Men kom igen!
Sara gjorde inte det här inlägget för att ni skulle bråka mer, utan mindre.
Om ni tycker hon har så fel, dra från hennes inlägg då?
//Caroline :]
Ciissii - 15 jun 09 - 14:11
Jag håller inte med dig. Det finns inlägg som är onödiga
och som verkligen inte tillhör forumet. Varför ska jag då
lägga ner en massa tid på att skriva en lång kommentar om
varför? Det borde väl personen kollat upp innan? Sedan om
det ligger massa skit inlägg så försvinner alla inlägg med
en poäng.
honheterjenny - 15 jun 09 - 13:37
säg inte åt mig vad jag ska göra,
jag skriver vad fan jag vill tills någon person
som kan ta bort mig från sidan ber mig att hålla käft.
ljus - 15 jun 09 - 13:06
saraarbast: Om samma person kommenterar dina verk så är det ju självklart irriterande, å då är det ju troligtvis inte för att man vill säga att verken kunde varit bättre utan snarare för att irritera dig, ja.
DracoLove - 15 jun 09 - 11:46
Jag håller med.
// Polly
Sidewinder - 15 jun 09 - 09:34
Vill man prompt skriva nåt som inte är av allmänintresse så kan man ju faktiskt skriva det och tillägga att man tänker ta bort det efter en viss tid och sen tar man bort det - inget gnäll och man får sagt det man vill.
saraarbast - 15 jun 09 - 09:25
ljus: Nej, jag lider inte av det, men man blir faktiskt iriterad, speciellt när det oftast är samma personer som gör en irriterad.
saraarbast - 15 jun 09 - 09:24
legobit: Det är just det jag menar. Bara för att man har en dålig dag ska det inte gå ut över andra.
saraarbast - 15 jun 09 - 09:23
honheterjenny: Skriv du ett foruminlägg :) jag skriver ett foruminlägg om vad jag vill, inte rättar jag mig efter dig, det kan du glömma ;)
Mina inlägg hjälper faktiskt på vissa, så sluta nu.
Sluta skriv till mig, börjar bli väldigt less.
Har inget behov av att få kommentarer av dig så stick? (:
ljus - 14 jun 09 - 22:39
Håller med att man får tåla, och om man nu kommenterar elakt så är det väl egentligen så att om folk tycker att det var elakt och inte så bra gjort säger dom väl till... Du lider ju inte för att en person kommenterat elakt till dig.
honheterjenny - 14 jun 09 - 22:37
klart man kan det. Men det här är internet, man får tåla ett och
annat and that's it. Ditt inlägg hjälper inte.
En tankeställare? Vi vet alla att vi borde vara snälla.
Synd där du att jag bara var tvungen att svara &
synd där du att du måste stå ut med mina idiotiska kommentarer.

Jag har inte sagt att du gjorde det heller.
Nej jag gör ju inte det.
Jag tycker om det jag skriver så det är inte skitsnack,
ojdå. Tycker du kan vara lite snällare,
Ska jag skriva ett foruminlägg?
saraarbast - 14 jun 09 - 22:26
ferrytale: Snarare en av dom bästa i mitt liv (: <33
saraarbast - 14 jun 09 - 22:26
honheterjenny: Man kan åtminstone vara lite snäll.
men vet du vad? Du kan sluta skriva nu, orkar inte med dig. Du skriver att du inte orkar man idiotiska inlägg, jag orkar inte med dina idiotiska kommentarer.
Jag lever tyvär inte i paradiset, du vet inte vad jag har varit med om. Du har aldrig träffat mig så du ska sluta upp med ditt skitsnack.
honheterjenny - 14 jun 09 - 22:22
ja. lite humor skadar inte.
jo, att vi alla ska vara änglar och blablabla.
Ursäkta mig att man ibland blir sådär jävligt förbannad
och då inte orkar med idiotiska inlägg och skriver något
som kanske inte anses snällt.
Jag vet inte vad, men du måste leva i paradiset om det aldrig
har hänt dig.
Aw, så sött.
saraarbast - 14 jun 09 - 22:19
honheterjenny: Haha, ironisk också? Du verkar inte fatta innebörden av detta foruminlägg och jag struntar i om du läser mina inlägg eller inte, så varsågod, hejdå! ;)
honheterjenny - 14 jun 09 - 22:17
ja? Får du vara onödig= får du göra något onödigt.

Det var inte menat för att hjälpa heller,
jag har inte påstått det.
Du får väl tycka vad du vill.
Nej... jag trodde jag var helt ensam på denna sidan.
fan. menar du att jag inte var det nu då? Fan vad besviken
jag blev. buhu.
äsh, du fattar tydligen inte vad jag vill komma fram till
och jag är på tok för trött för sånt här. Bye
saraarbast - 14 jun 09 - 22:12
honheterjenny - idag kl 22:07
tydligen var de onödiga då.

föresten, får du vara onödig så får väl jag

Vad menade du med det då?
jag tycker inte att det är menat att hjälpa eftersom du skriver att saker som jag tycker är viktiga är onödiga. Kanske jag tycker att mina inlägg är bra då? Kanske andra tycker att dom är bra? Det är inte bara du som finns på den här sidan, visst vet du det? (:
honheterjenny - 14 jun 09 - 22:10
Du är inte onödig?
Jag har aldrig sagt att du är det,
jag har sagt att vissa inlägg som bl.a. ja, du har lagt in,
är jävligt onödiga då de kanske är menade att hjälpa,
men inte hjälper och puttar då undan jävligt bra inlägg.
saraarbast - 14 jun 09 - 22:09
ljus: Tack, bra att du förstod min poäng.
saraarbast - 14 jun 09 - 22:08
honheterjenny: På vilket sätt är jag onödig för dig? Det är exakt det här jag skriver om. Förklara för mig varför jag är onödig för dig? Jag tycker inte att du är onödig på något sätt, inte att någon annan är det för övrigt.
ljus - 14 jun 09 - 22:08
Okej förstår vad du menar då och du har en poäng.
saraarbast - 14 jun 09 - 22:07
ljus: Om man tycker att någonting är onödigt kan man åtminstone förklara varför man tycker att det är onödigt, istället för att bara skriva "onödigt inlägg"... Kanske det inte är onödigt för personen som skrev inlägget? Då kan man åtminstone förklara VARFÖR man tycker att det är onödigt.
honheterjenny - 14 jun 09 - 22:07
tydligen var de onödiga då.

föresten, får du vara onödig så får väl jag
ljus - 14 jun 09 - 22:05
Hur menar du med en onödig kommentar till ett onödigt inlägg, om man tycker inlägget är onödigt kommenterar man att man tycker det. Kommenterar man någonting annat som är onödigt så tycker man väl att inlägget inte är onödigt? För att på något sätt påpeka att inlägget är onödigt är inte en onödig kommentar, men skulle snarare kunna vara kränkande eller elak. (Förlåt om det vart förvirrande)
saraarbast - 14 jun 09 - 22:02
ljus: Alltså, det är inte bara det jag menar med det här foruminlägget, jag menade att man skriver onödiga kommentarer, jag fattar helt enkelt inte. Om man tycker att någonting är onödigt, varför ska man bidra med en onödig kommentar då?
ljus - 14 jun 09 - 21:59
De flesta som skriver att något inlägg är onödigt skriver väl bara "onöigt inlägg" eller liknande... eller har jag missat något?
saraarbast - 14 jun 09 - 21:58
honheterjenny: Inget av mina foruminlägg har varit onödiga men ändå har jag fått kommentarer av dig om att dom inte hjälper, såna kommentarer är onödiga, kan man lugnt säga.
saraarbast - 14 jun 09 - 21:56
ajje: Det är bra med en motivering också om man MÅSTE skriva det. Jo, alltså ibland kan man inte låta bli, men man kan skriva det på ett snällt sätt, inte elakt alltså...
honheterjenny - 14 jun 09 - 21:55
för att människan då kanske kan ta bort inlägget?
Jag vet otroligt många bra inlägg som bara försvunnit
då inlägg som bara är idiotiska lagts upp.
folk kommenterar för att människan ska ta bort det helt enkelt.
saraarbast - 14 jun 09 - 21:55
Dimmalimm: Visst, jag kanske överreagerar, men jag tycker faktiskt att det är så, vissa kan ta det på ett dåligt sätt och jag tycker inte att det är särkilt schysst om man kommenterar elakt, kanske inte just att det var ett onödigt inlägg, det kan man tåla, men jag har fått värre kommentarer som jag inte gillar. Ett foruminlägg jag skrev handlade in att folk skulle sluta bråka, gissa vad som hände? Dom började bråka över inlägget... om att mitt inlägg var onödigt, så ibland kan dom kommentarerna vara jobbiga och det är som du skriver, alla tar det annorlunda när man skriver det via datorn, man kan ta det dåligt eller bra, men eftersom man inte hör hur du menar det så kan man missuppfatta.
saraarbast - 14 jun 09 - 21:51
honheterjenny: Varför ska man kommentera om det är skitinlägg då?
ljus - 14 jun 09 - 21:48
Visst har du en poäng, men sen måste man ju få tycka att ett inlägg är onödigt. Jag menar, man ser på saker å ting olika. Och eftersom många vill ha färre "random"-inlägg och fler seriösa foruminlägg, så är det ju klart att olika inlägg klassas som onödiga hos olika personer, och då skriver man ju att man tycker det.
honheterjenny - 14 jun 09 - 21:36
men viktiga och bra fomruminlägg
försvinner ju så snabbt
om skitinlägg hela tiden läggs in.
Bluesky94 - 14 jun 09 - 21:30
Ja, jag håller med dig :)
Veeraa - 14 jun 09 - 21:12
jag tycker som du typ.
man behöver inte läsa/bry sig om aman tycker det är onödigt! :)
Dimmalimm - 14 jun 09 - 21:06
jag antar att jag skrivit det någon gång. förlåt om jag skrivit det till dig ch du tagit illa upp, det var inte meningen i så fall. men jag vill försvara mig lite ändå: jag brukar inte vara så jätteallvarlig för det mesta, och visst glömmer man bort ibland att folk inte ser om man är lite halvseriös genom datan?

men jag tror också att du överreagerar lite, "onödigt" är inte ett direkt elakt ord, visst är det negativt men man får nog försöka tåla det. man får ju också förstå att folk blir irriterade av att se samma inlägg för 3000 gången...
_ingen_ - 14 jun 09 - 20:56
antar att jag har mina bra och dåliga dagar, försöker dock vara snäll och hjälpa alla så gott det går :)
kirakira - 14 jun 09 - 20:16
Äsch, häng inte upp dig på sånt. Så länge det bara står 'onödigt' eller liknande är det ju inte världens undergång. Ignorera det, och fortsätt lev livet.
Men kan ändå instämma att vissa är sjukt jobbiga & sjukt otrevliga, t om. kränkande.
Och jag förstår din poäng, varför man ens kommenterar, men tänk på att folk triggar upp andra att kommentera.
saraarbast - 14 jun 09 - 20:00
Thisismee: Jag tycker bara att det är jätte onödigt att dom gör så, alltså om dom tycker att inlägget var onödigt, vad är då inte deras kommnetar så? (:
saraarbast - 14 jun 09 - 19:48
waaaa: Det var inte så jag menade. Visst, man får tycka att det är onödigt, fattar bara inte varför man ska slösa sin tid och skriva att det var onödigt? DÅ kan man ju skriva att det borde vara på bloggen eller någonting sånt, men inte bara skriva "onödigt inlägg"... Och tex om jag lägger ut ett inlägg som jag tycker är värt att diskutera och någon skriver att det var ett onödigt ämne... det tycker jag är onödigt och dumt.

Skriven av
saraarbast
14 jun 09 - 19:27
(Har blivit läst 675 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord