Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

[TwilightFF] - I'm lost without you. Kapitel 6.

Kapitel 6.


BPOV

Efter något som kändes som en evighet avslutade han kyssen och lade ner mig på marken. Jag ville skrika men fick inte fram ett ord. Precis när han skulle börja ta av mig kläderna hörde jag en röst, en underbar röst. "Låt henne vara!" Rädslan försvann direkt när jag hörde hans röst. Mannen släppte mig och reste sig upp och började springa därifrån. "Edward?" Jag kunde inte förstå att han var här. Jag satte mig försiktigt upp och där stod han. Min ängel. Han gick fram till mig och satte sig på huk bredvid mig. "Bella, är du okej?" Han tog tag i min hand, den kändes kall i min men så fort hans hand hade rört vid min blev jag varm i hela kroppen. "Nu är jag" Han hjälpte mig upp på benen igen. "Vad gör du här?" Jag tittade på honom och kände hur det värkte i bröstet samtidigt som mitt trasiga hjärta sjöng av glädje. "Det är en lång historia, jag kan berätta senare. Nu måste vi se till att komma härifrån"

Han släppte min hand och tog istället tag om min midja och vi började gå ut från gränden. När vi gick där kändes det precis som förut, som om han ville ha mig. Som om han älskade mig. Jag försökte låta bli att tänka på det för det gjorde fortfarande ont, även fast han var hos mig nu. Men det kanske bara var en tillfällighet, han kanske bara hade varit i Port Angeles just idag. Eller så.. Jag vågade inte tänka tanken. För om det inte var så, så skulle jag inte kunna överleva när han lämnade mig igen.

Plötsligt kom jag ihåg Angela, hon måste vara orolig. Hur länge hade jag varit borta? "Angela?" Min röst, som jag, skakade. Han tittade på mig. "Hon letar efter dig på strandpromenaden, vi är snart där" Och mycket riktigt, efter bara några minuter var vi på strandpromenaden, bland folk igen. Jag såg Angela några hundra meter bort. "BELLA!" Hon skrek och började springa mot mig. När hon började närma sig stannade hon och jag förstod att hon hade fått syn på Edward. "Ehm, hej.. Edward. Jag såg inte att det var du" När hon kom fram tittade hon först på Edward, sedan på mig. "Bella, du ser.. hemsk ut. Vad har hänt?" Hon såg bekymrat på mig. "Jag orkar inte berätta just nu, jag vill bara hem"

Vi började gå mot Angelas bil, alla tre. Edward höll fortfarande ett grepp om min midja och jag stödde mig på honom. När vi kom fram till bilen öppnade Edward den ena bakdörren och hjälpte mig in. "Vill du åka med oss, Edward?" Angela tittade på honom. "Visst" Edward stängde dörren och jag greps av panik. Jag trodde att han skulle sätta sig i passagerarsätet bredvid Angela och det skulle jag inte stå ut med. Till min lättad gick han runt bilen och öppnade den andra bakdörren och klev in. Jag flyttade mig närmare honom och lutade mitt huvud mot hans axel. Han la armarna runt mig och Angela startade bilen och började köra mot Forks. Jag fortsatte skaka hela bilresan och Edward höll mig tätt intill sig. "Såja, Bella.. Jag är här" viskade han drog sina fingrar genom mitt hår.Tack för alla kommentarer. Den här blev inte så bra men den får duga.
Nästa kapitel blir ur Edwards POV :)

Kommentera? (A)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
WhyJustMe - 23 apr 09 - 20:55- Betyg:
jätte bra :D

Skriven av
Evvi
23 apr 09 - 19:39
(Har blivit läst 322 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord