Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~ Keep breathing for me ~ Del 16

Okej…jag vet inte hur det här gick till för det var inte min plan med kapitlet från början… men va fan, nu är det skrivet xD JAG BARA VARNAR FÖR ETT BARNFÖRBJUDET KAPITEL! D:

Urklipp ur Jennys dagbok

Jag hör hans steg tyna bort i korridoren och jag vet att jag är räddad åtminstone för denna kväll. Än har han inte lagt sina händer på mig, än har han inte tvingat sig till det som borde ges med kärlek. Än har han inte besudlat mig.
Men kanske han kommer senare, som andra nätter från förr. Nätter då jag skräckslaget krupit ihop inne i garderoben och försökt smälta ihop med mina kläder och undangömda dockor; då har han kommit. Jag har hört handtaget tryckas ner, hans tassande steg och sen hans viskande stämma som väser:
”Du kan inte gömma dig, älskling, jag måste göra det här. För din skull. Jag ska göra dig till kvinna, jaga den där hemska sjukdomen på flykt. Oja oja, det är min plikt som far.” Och sen hur han huserat runt tills slutligen hans något valkiga hand landat på garderobens dörrhandtag, hur den ryckts upp och ljuset fallit över mitt skakande väsen i ett alldeles för stort nattlinne; ett desperat försök att komma tillbaka till min flydda barndom.
Att se hans ansikte spricka upp i ett brett grin och hans händer – hans jävla taffsande händer! – som sträcks ut och griper ett hårt, men ändå så milt, tag om min skälvande arm.
”Pappa skulle aldrig skada dig.” Redan då kan jag känna hans tunga andhämtning. ”Pappa gör det för ditt eget bästa.”
Yeah, right.
Hans flämtande andedräkt – doften av mint? – så nära mitt ansikte och hur jag skräckslaget stirrar upp i hans ögon.

Pappa, gör mig inte illa!
”Det kommer gå så bra, snart är du botad, jovisst, snart är du botad.” Och hans händer, hans jävla händer, som smugit in under mitt nattlinne och tryckt, smekt, känt och bedövat min skrikande hud. Sen hans läppar girigt sugandes över mina, dämpat de skrik som jag i min förtvivlan försökt framkalla för att i ett desperat försök kalla mamma till mig.
Mamma, varför ser du inte? Hur kan du vara så blind?
”Jag ska göra det snabbt.” Flås, flås, flås och nattlinnet som skuffas upp då han lägger mig på sängen, tynger mig med sin kropp för att värja sig från mina fäktande lemmar. Han är redan hård mot mitt ben.
Pappa, NEJ!
”Du kommer tycka om det, och i slutändan när du är frisk kommer du tacka mig för vad jag gjort för dig.” Flås, flås, flås, hur han bänder isär mina ben och placerar sig där, ser in i mina ögon då jag snyftandes försöker hamra mot hans bröst med mina bara nävar.
”Jag ska göra dig till kvinna, Jenny.”
En stöt, ett intrång och jag faller ihop som förlamad mot sängen, tyngs ner i den och stirrar glasartat framför mig medan han får min kropp att göra som han själv behagar. Inombords skriker och gråter min själ.

Du dödar mig långsamt, far.
Men än är jag säker, än har han inte kommit till mig. Även om det är en fråga om tid; jag hör redan återigen hans steg i korridoren. De kommer stanna vid min dörr och då är jag förlorad. Då tar han mig.
Välkommen till verkligheten, Jenny.

Hej, jag heter Kimberly Brie. Jag är 17 år, jag bor med min mentalt störda morsa i ett hus som sett bättre dagar, och där en fadersfigur inte är att tala om längre. Jag har inga husdjur fast jag önskat mig det sen jag var liten, vår trädgård är en pinsam påminnelse om att trädgårdsarbete inte går i släkten, och jag har typ inga vänner. Jag är lång och tanig, jag har fejkat hår – brukade vara blont men i ett tillstånd av tillfällig sinnesförvirring, klipptes det en aning och färgades, så nu vet jag inte vad jag ska tycka om saken -, äckligt vattnigt blå ögon, blek hy och inga muskler att tala om. Jag har noll talang whatsoever och jag är det perfekta offret att utsätta för mobbning då jag tar allt utan att blinka. Jag har aldrig varit full, jag röker inte, jag har aldrig haft sex och jag är socialt missanpassad.
Och jag är så jävla gay! Jag är så gay att det skriker om det, så gay att till och med den värsta bögen känner sig hotad! Jag är så gay att alla världens homofober kräks av avsky och önskar livet ur mig. Jag är så gay att grannarna skriker förtvivlat i ångest över min och min flickväns vilda sexlekar inne i sovrummet. Jag är så gay att inte en kille i världen skulle kunna få mig att ens känna mig en smula dragen till honom.
Hej, jag heter Kimberly Brie, är 17 år och 100% gay! Och vet ni? Det är faktiskt helt okej!

Att något som jag kunde minnas med äckel, kunde vara så vansinnigt vackert och kärleksfullt hade jag väl aldrig kunnat ana. Från att förra gången varit hårt och brutalt; mer som en önskan om vild parning mellan två djuriska vildar, hade nu kommit att bli ömt, smeksamt och alldeles oändligt vackert. Cats djupbruna blick då hon låg halvt utslängd över mig med sitt hjärta vilt bankandes i takt med mitt och åtrå och kärlek blixtrande ur de bruna brunnarna. Hennes fylliga läppar – kyss mig och släpp aldrig! – som svävade en bit ovanför mina och skälvde helt lätt medan hennes ena hand gick på upptäcktsfärd över mitt ansikte, drog försiktigt och smeksamt utmed alla mina linjer med en glittrande uppsyn.
”Vet du vad skönhet är?” viskade hon lågt och fick mitt väsen att drilla bara av ljudet av hennes smeksamma stämma.
”Du”, viskade jag lågt och belönades med det vackraste leende en människa kan klämma fram.
”Nej”, skrattade hon lätt och lät fingrarna leka sig upp mot mitt hårfäste, bara för att där tvinna lock efter lock runt ena fingret. ”Du är skönhet.” De bruna ögonen skälvde till och en lätt suck undslapp mina läppar. ”Skönhet är att vara vacker inifrån och ut – du har hela paketet.”
”Då måste du vara en gudinna i så fall.”
Återigen det där kvittrande skrattet och sen hur allvaret med ens sänkte sig över henne då hennes ena hand, som förut legat stadigt placerad vid min axel, frigjorde sig och började sin bana över min kropp samtidigt som hennes fingrar kvittrade av förtjusning över vad de fann. Och om de kvittrade så skrek min kropp som en mentalsjuk inlåst på intensiven. Varje liten öm smekning, varje beröring av de där fingrarna fick mig att fundera på om jag fått 40 graders feber; det vore inte en omöjlig tanke om man skulle se till hur brännhet hela mitt väsen var.
Du framkallar känslor hos mig ingen annan lyckats med tidigare.
Cats ögon kom att bli grumliga då hennes ena hand smekte min mage, tvekade en sekund och sen letade sig upp mot mina bröst, smekte helt lätt och fick mig att ge ifrån mig ett ljud jag inte visste var möjligt.
”Sex har aldrig varit något vackert för mig”, mumlade hon lågt och böjde sig ner så hennes andedräkt kom att blandas med min. ”Det har inte varit mer än en djurisk akt mellan två desperata människor som söker utlopp för sin inre frustration. Men sen har jag aldrig älskat förr, Kim. Där är jag lika ny och ovan som du.” Hon gav ifrån sig ett lågt spinnande läte och min syn blev suddig när hennes fingrar spred sig och placerade feberheta märken på min hud som skrek efter mer.
”Men tillsammans med dig är allt vackert.” Fan, kyss mig då! ”Älska tillsammans med mig, Kim.”
Det hade inte spelat någon roll vad hon sagt då; jag hade gladeligen gått med på det. Som det var nu befann sig mitt medvetna långt härifrån på en annan planet, och allt som existerade i min värld var Cat och de ljuva smekningar hon gav min kropp, som svarade med att omväxlande spännas för att sen slappna av. Min blick var lika dimmig som hos en svårt berusad, och känslor av att få något större rusade inom mitt blodomlopp, förvirrade mig. Allt jag visste var att jag till varje pris måste komma henne nära.
Så därför slog jag ut armarna, grep som en drunknande efter hennes kropp och pressade den emot mig, störde mig något så gruvligt på de lager av kläder som skilde oss åt.
”Alltid.” Min röst var närmast bara ett väsande då Cat med en låg suck arbetade av mig min pyjamas, och sen kröp ur sina egna kläder. I skenet från månen höjde hon sig över mig och släppte fritt det långa håret, som kom att falla som en gardin över hennes skimrande hud och göra mig yr i huvudet.
Är det lagligt att vara så vacker?
Hennes andhämtning var tung när hon böjde sig över mig, och likaså min la jag sen märke till. När hon helt plötsligt bände bak mitt huvud och placerade brännheta kyssar över min hals, insåg jag hur det känns att dö. Mina läppar särades, ett förvånat stönande trängde fram och min kropp spändes till bristningsgränsen då hon fortsatte att smaka, bita, mumsa och smaska i sig av min hud som höll på att brinna upp. Hennes händer som förut varit lugna kom att bli snabba, en smula otåliga, då de rörde sig över min kropp och framkallade det enda stönandet efter det andra hos mig. När hon sen lät läpparna vidröra mina såg jag en bit av himlen.
Mina händer grep hungrigt efter hennes väsen, pressade henne mot mig tills våra hjärtslag smälte samman till ett enda, och nafsade utsvultet efter hennes läppar. Hennes tunga virvlade in i min mun och fick mig att bli hög som en skyskrapa, hennes läppar som slet sig från mina och lekte över mina käkben, nafsade i min örsnibb och framkallade ett kvidande läte hos mig. Ivrigt sökte jag hennes hals, fann den och en ljuv och söt smak – så beroendeframkallande – exploderade i min mun, fick Cat att ge ifrån sig ett vilt tjut som direkt kastade mig ut i en våldsam kapitulation. Mer, mer! Gud, du gör mig galen, kvinna!
Mina händer – med ens ogenerade – frossade i hennes kropp och kände på de fylliga brösten – gud hjälpe mig – och smekte sig fram över hennes slanka väsen, kände, tryckte och ville ha mer. Samtidigt gav min vackra prinsessa ifrån sig diverse olika läten som fick min hjärna att stänga ner för natten och låta mina lustar ge sig hän totalt. Och som jag festade i henne! Mina läppar kunde inte kyssa nog, inte smaka nog och mina händer grep ständigt efter mer; ville så desperat höra de där sexiga små lätena hon gav ifrån sig.
Med ens var det som om hon exploderade av ny energi. Hon grep om mina händer, pressade ner mig mot sängen och högg efter min hals som om hon var en vampyr på jakt efter min halspulsåder. Hennes tänder grävde sig in i min hud och en blandning av smärta och fascinering drabbade mig, fick mig att flämta högt. Och sen hennes läppar över mina i en vild dans ackompanjerat av flämtande andetag och en tung andhämtning.
Är det okej om jag dör i din famn nu, älskling?
Och sen hennes hand som jag med ens blev väldigt medveten om, då den rullade nerför min midja, smekte mina lår och sen sökte sig till, ja, själva hettan. Och i samma stund som hon rörde vid mig dog jag totalt. Min kropp spändes, jag tvingade fram en rad gutturala läten som säkerligen inte var de charmigaste och böjde mig bakåt i en slags båge jag inte ens visste jag var kapabel till att framkalla. Mina nerver sjöng av glädje och mitt väsen vibrerade av hennes blotta närvaro, fick mig att kvida hennes namn lågt och hörde hennes flämtande gensvar på mitt ynkliga rop.
”Åh gud, åh gud.” Orden stockade sig i min mun, fick riktigt krysta fram dem medan mina händer grep desperat efter lakanet och rev och slet i det tills ljudandet av tyg som går sönder nådde mina öron.
”Åh gud!” Hjärtat ökade på och fick pulsen att ta ett snäpp uppåt på stegen, samtidigt som jag funderade på om jag slutligen skulle explodera i miljontals små bitar och virvla ut i rummet. Men just som jag trodde min sista stund var inne, böjde sig Cat över mig och tvingade in sin blick i min.
”Jag älskar dig”, viskade hon lågt och beseglade sina ord med en kyss så fylld av känslor att jag hade kunnat börja gråta på fläcken.
Att säga att jag älskar dig vore en underdrift, älskar är inte stort nog. Älskar känns med ens så litet i jämförelse med mina känslor för dig; älskar räcker inte på långa vägar. Jag dyrkar, jag famlar, jag lever endast för dig. Du är mitt ljus och du är min luft – stanna för alltid hos mig, älskling.
Hennes smekningar var så ömma att jag inte kunde få fram mer än en flämtning till svar, ändå uppfattade jag hennes svaga leende då hon återigen böjde sig över mig så hennes långa hår kittlade min mage.
”Släpp efter, älskling”, mumlade hon dovt och mina händer grep krampaktigt om det numera trasiga lakanet. ”Släpp efter och flyg.”
Vågar jag?
Med Cat är jag modig.

Och hennes rörelser kastade mig mot stupet, närmare och närmare tills jag förstod att där inte fanns någon återvände. Så jag slöt ögonen och lät det ske.

När jag en stund senare vilade tryggt i Cats famn och mitt hjärta hittat tillbaka till sin normala rytm, drog en våg av totala lyckokänslor över mig, fick mina läppar att forma ett brett leende och min kropp att kastas runt för att möta min ängel. Och den syn som mötte mig fick mina ögon att bli fuktiga. Utslagen som om hon sprungit maraton, vilade min flickvän med ansiktet så nära mitt och en frid över hela sig. Hennes bröst höjdes och sänktes långsamt och de lätta andetagen nådde min panna i en fläktande vind.
Försiktigt för att inte väcka henne, halvsatte jag mig upp för att komma åt att låta läpparna vidröra henne i en mjuk kyss som sa mer än mina ord kunde uttrycka.
Det är du och jag nu, Cat, du och jag, älskling.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
rosanaglack - 23 nov 09 - 12:35
sjuukt duktig är du! :D
NadaZero93 - 5 okt 09 - 19:19- Betyg:
omfg. gråter lit. SÅ JÄVLA BRA!!!
eyesofpoetry - 13 maj 09 - 15:16
-Cute- sa det!
sandruskapuska - 8 maj 09 - 05:44- Betyg:
^^
NeMriA - 29 apr 09 - 19:09- Betyg:
men shit o.O
*för ointelligent för att kunna kommentera just nu*
-Cute - 18 apr 09 - 17:51- Betyg:
jag kan garanterat säga UTAN överdrifter att det här var det bästa jag ngnsin läst :o
_Live_life_ - 11 apr 09 - 21:26
skriv en bok.
snälla jag ber dig.
thaNAMEisPSYCHO - 8 apr 09 - 20:07
det här är det bästa som skrivits i världshistorien for the record.
_mos_ - 8 apr 09 - 12:49- Betyg:
så enormt sjukt bra
MoRoTpOwEr - 8 apr 09 - 11:40- Betyg:
herregud !? jag vet fan inte vad jag ska skriva ;O <3
PsychicPlay - 7 apr 09 - 21:02- Betyg:
ohmy!

varför har jag aldrig sådant sexigt & ååh, så fantastiskt sex? ._.


damn. jag önskar dom all lycka. :'D

du är bäst. <3
glittermagi - 7 apr 09 - 20:52- Betyg:
Jag säger som Haley,
jag kanske får tillbaka andan i nästan del och då får jag
kommentera någon riktigt bra!
LikeBefore - 7 apr 09 - 17:23
ojoj :o haha, shit vad du fick med kärlek o kalas här ;)
men början. gu vad hemskt :S jag har nog inte smällt allt ännu, men vad hemskt "/
och du är bästbästbäst! om du någon gång skriver det här tillsammans någonstans så måste du säga till mig! :D
längtar efter nästa del, är nyfiken på vad som sker i skolan o familjen o så :S spännande spännande :) bäst är du <3

Skriven av
EMORAiNBOW
7 apr 09 - 16:38
(Har blivit läst 307 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord