Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~.~.~When you close your eyes~.~.~ [th-ff] del 3

nej men tjena (h) iaf, denna delen är typ gulligull i ? (a) blir nog inte så mycket mer utav det i denna (: men man vet ju aldrig ;] så jaa.. kommentera gärna (: det kommer hända lite mer "dramatiska" saker i nästa del (: så var beredda (x jaja,
låt: Kent - utan dina andetag
enjoy :*


kapitel 3 - With your heart in my hands

Dagar blev till veckor, och jag fortsatte umgås med Tom och Bill. Ibland även med Gustav, Anderas och Georg. De två sistnämnda gick första året på gymnasiet och Georg var medlem i bandet, Devilish.

"Georg ge dej!" skrek Bill som försökte åla sej bort ifrån honom medans han skrattade som ett fån. Jag satt i soffan och asgarvade brevid Tom. Tom restse sej snart och jag kollade frågande på honom mellan skrattattackerna. Han svarade inte utan gick bara in på toaletten som räckte gott och väl för mina frågande blickar.
Så sjukt söt är han.
Jag skakade på huvudet, ihopp om att tankarna skulle försvinna men de fanns fortfarande där. Han gillar mej bara som en kompis, inget mer!
Men ändå kunde jag inte sluta kolla på honom, eller sluta drunkna i hans vackra ögon!
Plötsligt la någon sina händer kring mina ögon och jag skrek till.
"Vem är det?" sa jag och försökte få bort dennes händer, så jag kunde se! Men denne någon flyttade inte på sina händer utan hade kvar den framför mina ögon. "Tom?" händer sjönk ner till mina axlar och jag vände på huvudet får att se Tom stå där. Ett brett flin lekte på hans läppar.
"Vi gör någonting?" sa Tom rastlös och hoppade nästan upp och ner. Bill himlade med ögonen åt sin bror.
"Visst.. Vad sägs som..." han verkade fundera innan han skrek, "Vattenkrig!" och fick tag på en vattenflaska som stått på bordet. Han sprutade mot mej och Tom men jag hann ducka och hoppa bakom soffan så att han missade. Tom hade börjat krypa ut i köket och vinkade åt mej att följa efter. Jag följde snabbt efter honom och vi hann båda ut i köket, så att varken Bill eller Georg hann se oss.
"Här," sa Tom och gav mej en vattenflaska fylld med vatten. Han tog en egen innan vi kollade ut genom dörren till köket. Bill och Georg höll på att hälla vatten på varandra och plötsligt kände jag något blött över mitt huvud. Jag vände mej snabbt om och fick se Tom med ett hånflin lekandes på läpparna. Jag gav honom bara en enda blick innan jag rusade emot honom och på något konstigt sätt lyckades jag brotta ner honom och hälla allt de iskalla vattnet innanför hans T-shirt!
"Du din.." började han och lyckades putta bort mej ifrån honom, och sätta sej på min mage med mina armar tryckta mot golvet.
Gud vad hans hud var len.
"Vad håller ni på med här inne?" Georg flinade retsamt.
"Hon hällde vatten på mej," utbrast Tom i försvar och kollade ner på sin blöta tröja.
"Ey! Det var du som började!" sa jag och försökte komma loss ifrån hans grepp, men lyckades inte. Georg lämnade rummet och han började åter sitt krig med Bill inne i vardagsrummet.
"Försöker du rymma nu också?" sa han och flinade. Våra ögon möttes. Hans bruna glittrade busigt och jag drunkade nästan bokstavligt i dem. Hans grepp om mina handleder släppte han men jag hade inte en enda tanke på att putta bort honom ifrån mej.
Han la istället en utav sina stora händer på min kind och en osäkerhet fanns nu i hans ögon. Han lutade sej försikigt fram och när han bara var någon centimeter ifrån mej höjde jag mitt huvud så att våra läppar möttes i en öm kyss. Jag slöt försikigt mina ögon.
Jag kände hur hela jag bubblade utav glädje och ville aldrig att det skulle ta slut. Miljontals fjärilar fladdrade omkring inuti min mage, och verkade inte vilja vara kvar där inne speciellt länge till. Hans läppar var mjuka och snart särade han försiktigt på dem och våra tungor började leka omkring där inne.
Fjärilarna i min mage verkade bli fler och fler.
Jag la min hand kring hans nacke och hans händer var placerade vid min midja.
"Vad tyst-" Georg avbröt sej mitt i meningen och Tom satte sej käpprak upp. Jag gjorde en grimas då jag inte varit beredd på detta. "Mitt fel! Fortsätt ni," sa Georg och gjorde en oskyldigt gest med händerna innan han gick ut ifrån köket.
Tom kollade ner på mej och jag kände hur mina kinder hettade till.
"Nejla?" viskade han plötsligt och han kollade allvarligt ner på mej. Jag mötte hans ögon. Han såg så sårbar ut. Men helt plötsligt flinande han och skakade på huvudet. "Jag gillar dej," mumlade han och jag såg på honom hur fånigt han tyckte han var i just de ögonblicket.
Orden värmde och jag kände hur hela min värld bestod utav rosa fluffiga moln och små söta ponnies som skuttade fram på dessa moln!
"Jag gillar dej med Tom," viskade jag och fick tag i hans ena hand. Hans bruna ögon klistade fast på mej med ett förvånat uttryck och jag kunde inte låta bli att skratta åt honom. Sedan blev det tyst.
"Tom?" sa jag tillslut. Han kollade ner på mej. "Inte så men... Skulle du kunna gå av mej?" sa jag och försökte åla mej bort ifrån honom. Hans kinder började anta en rödaktig ton och han flyttade på sej. Jag kravlade mej upp i till sittandes men Tom hade redan hunnit komma upp på fötter och räckte mej sin hand.
Jag log ett snett leende och han drog upp mej på två fötter.
"Eh.." började han nervöst, "Vad sägs som film?" han försökte verka lika oberörd som förut, men misslyckades totalt. Jag nickade kort och vi gick ut i vardagsrummet. En lapp satt på bordet mellan soffan och tv:n.
"Hejsan! Stack till Georg kommer senare / Bill.
Tom flinade och satte på en film innan vi satte oss brevid varandra i soffan.
När filmen pågått ett tag kände jag hur Tom lade sin arm kring mej och jag vände på huvudet för att se på honom. Han kollade på mej och jag log emot honom och satte mej närmare honom.

"Är du så tråkig att hon somnar?" hörde jag hur Georgs retsamma röst sa och jag vände mej om där jag låg.
"Äh! Nu väckte du henne!" sa Tom och jag kollade upp och fick se de bruna vackra ögonen kolla ner på mej. Jag gäspade stort och såg hur Tom flinade.
"Vad är klockan?" frågade jag när jag gäspat klart.
"Tio över tio," sa Tom och jag nickade. Jag satte mej upp och märkte att jag legat i Toms knä. Jag drog en van hand genom mitt blonda hår och kollade mej trött omkring.
"Jag är hungrig," hörde jag hur Georg klagade och hur sedan han och Bill försvann in i köket.
"Nejla?" hörde jag hur Tom viskade och jag vände sakta på huvudet. Han flinade och strök mej över kinden. "Sover du här?" fortsatte han och jag nickade sakta. Han sken upp i ett leende och pussade mej sedan snabbt på munnen innan han hoppade upp ur soffan.
Jag satt kvar i några sekunder, förvånad över att han pussat mej men följde sedan efter honom ut i köket.
Jag ställde mej brevid Tom och gäspade stort.
"Vill du ha någonting att äta, Nejla?" frågade Tom och jag skakade på huvudet. Han log och tog tag i min hand. Jag besvarade hans leende och flätade försiktigt mina fingrar mellan hans.
Georg kollade frågande på oss, men sa ingenting utan fortsatte smöra sin macka.
Tom ledde mej till bordet där han satte sej på en stol och lyckades tvinga ner mej i hans knä. Med hans händer kring min midja och hans ljumma andedräckt emot min nacke kände jag mej lyckligare än någonsin.


Jag vet att du sover
känner vämren ifrån din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu


Jag låg och granskade honom. Några utav hans dreads hade ramlat ner i ansiktet på honom och döljde de vackra ansiktet. Hans fingrar var flätade mellan mina och våra händer låg i mitten, med jag på ena sidan och han på andra.
Jag puttade ner våra händer en liten bit och kröp närmare honom. Sedan somnade jag, med mitt huvud lätt lutat mot hans bröst och våra händer sammanflätade.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
enannansak - 9 feb 09 - 11:32
Sweet ^^ !
Skyynda med nästa (;
Toker - 9 feb 09 - 00:43
mailmailmail (Y)
ThisIsJustMe - 8 feb 09 - 22:59- Betyg:
Naaw!! Så gulligt!!!
Skriv mera!! :D
och mejla när nästa kmr? :)

Skriven av
vargunge
8 feb 09 - 21:53
(Har blivit läst 391 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord