Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~.~.~When you close your eyes~.~.~ [th-ff] Prolog

börjat på ny då *alla springer för livet* & hoppas att denna ska funka att skriva på >.< menmen.. här får i iaf prologen (: även fast namnet blev mobbat (a)
plz comment<3

__

Mitt blonda hår lekte i vinden och mina grönbruna ögon glittrade ikapp med de turkosa vattnet.
"Lucas!" ropade jag och vinkade ner till killen som simmade i vattnet. Han vinkade tillbaka och våra identiska ögon möttes.
Han är mitt allt, hela min värld. Min kära tvilling bror!
"Nejla!" jag vände mej om och fick se Stefan, min mammas nya och han som tagit med oss hit. Jag har verkligen ingenting emot honom. Jag tycker tvärtemot, att han är bra för mamma - för min riktiga pappa var inget vidare. Efter att ha misshandlat oss sedan jag och Lucas var tre år, och fram till ett år sedan - då vi var tretton år.
Jag bredde ut mej på solsängen i den enorma båten, kände hur världen faktiskt kunde vara snäll ibland. Med magen emot sängen och ryggen vänd upp emot Thailands stekade sol somnade jag snart...

"Nejla?" ett par våta händer lades på min rygg och jag satte mej upp. Lucas skrattade åt mej och snart var våran brottnings match igång.
"Vad håller ni på med?" vi såg nog rätt så dumma ut där jag halvt satt, halvt låg ner, med Lucas i mitt knä och mina händer på Lucas axlar. Och med Lucas som hade tungan utsträckt för att försöka slicka mej i ansiktet. Men jag höll honom på avstånd.
Mamma skakade på huvudet och gick bort till sin solsäng en bit bort.
"Tänk att vi snart ska tillbaka, hem till Madgeburg," sa jag och kollade bort emot mamma och Stefan. Hörde hur Lucas mumlade ett: "Mh," som svar innan jag kände hur han slickade mej över hela kinden.
"Usch! Bläh!" utbrast jag och hoppade upp samtigt som jag strök bort hans saliv ifrån min kind. Lucas log nöjt och bredde ut sej på solsängen.
"Äntligen är den min," mumlade han nöjt och jag fnös bara som svar innan jag satte mej på hans vältränade mage...

En stund senare låg jag och Lucas nerbäddade i sängen, på hotellet med var sin apelsin drink i handen. Han hade armen om mej och jag satt lutade mot hans bröst.
"Nel?" viskade han och jag kollade upp på honom. Han flinade och la en hand på min panna. "Lämna mej aldrig - okey?" viskade han och jag log.
"Aldrig att jag lämnat dej Luc," viskade jag tillbaka och pussade honom på kinden.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
enannansak - 2 feb 09 - 07:38
Awe.
Ska följa!
Mejla nästa?
<3

Skriven av
vargunge
1 feb 09 - 22:01
(Har blivit läst 272 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord