Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

© varför just jag ? (del 2)

inga jävla smygläsare, ja svär ni är så jävla fega!
& får jag inte mer än 5 kommentarer så slutar jag skriva! "/


Skolan var åter kommen efter ännu en helg, och idag var han både nervös för dem som slog honom och för han skulle träffa Michelle. Om hon inte ljög för allt hon sagt, hon hade iallfall inte ringt honom, som hon lova. Men hon kanske bara glömt? Vem vet. Han gick sagt men säkert till skolan, där kom dem, usch han fick en dålig känsla. “nämen kolla killen har skaffat blåtira” sa den ena killen som hette Johan och skratta, dem andra skratta i takt. “vart har du fått den ifrån? kan du inte visa oss efter skolan?” skrattade någon av dem andra killarna, som hette Niklas. Jag bara gick där ifrån, så hörde jag dem skrika efter mig “ses efter skolan, snygging!” sen skratta alla i takt. Att dem orkade hålla på , tänkte jag. Jag gick till mitt skåp, det var matte första timmen, jag tog mina saker och begav mig till mattesalen. Det var då, då jag såg henne, hon hade blont, långt hår och perfekt kropp. Jag blev helt skakig, eftersom jag aldrig haft en tjej, inte ens en tjejkompis. Jag var töntens töntigaste tönt! Men jag gav mig mod och gick fram ”hejsan” sa Joakim försiktigt och kollade ner. Michelle bara stirra på honom som om han var dum i huvudet eller något, sen sken hon upp och sa “hejsan, är det du som är Joakim, han killen på lunar?” log hon och fråga. Jag blev helt blyg “japp ,det är jag det.” skrattade jag. Vi snacka om det mesta, och på matten satt vi brevid varandra, jag var aldeles varm i hela kroppen, jag var kär!

På lunchrasten i matkön så ställde vi oss bakom några andra killar i nian, när dem såg Michelle, så vände dem sig mot oss. “tjena Har du börjat här? ” sa killen som hette marcus . “ja det har jag” sa michelle . Då kom Johan, jag blev helt spänd “nämen tja, vad heter du? Du var söt” sa Johan till Michelle. “haha äsch då, jag heter Michelle, ” sa michelle och rodna, Joakim blev svartsjuk , men på samma gång glad, Johan kanske sluta slå honom om han visste att jag var vän med Michelle , men på samma gång var jag kär i Michelle. “du, jag ska ha fest på lördag, vill du komma?” fråga Johan, Michelle. “naw klart jag vill komma, ska Joakim med komma?” fråga hon Johan. Johan börja skratta och svara“ haha menaru allvar ? Varför skulle han?” sa johan. Michelle blev besviken, för han var ju enda personen hon kände änsålänge . “nä men snälla kan han inte det, jag menar, vill itne gå dit själv” , Johan blev irriterad , men gav tillslut upp “fine, men han får sitta i hallen!” sa Johan . Michelel gav honom en lätt kram & gick in och åt tillsammans med Joakim.

Lördagen var kommen, och Joakim skulle på fest med den underbaraste tjejen, nu skulle han visa att han inte alls var så töntig som han verkade. Han var stolt. När dem väl var framme, kände han sig nervös, tänk om detta var en stor fet lögn ? Men michelle ville snabba sig in så Joakim hängde bara på. När dem kom in var det fullt ös, musiken var maxad och det hade redan blivit några så fulla att dem inte visste var dem var. Själv hade Joakim aldrig varit full, knappt druckit alkohol alls. När Johan såg Michelle så blev hon glad, dem kramades och snacka om massa kul, joakim bara stod där som ett fån, han tänkte sticka , men just då ropa Michelle på honom. “ska vi dansa?” fråga hon . Joakim blev nervös, han kunde ju inte dansa! Men han försökte, När Johan såg dem dansa snabba han sig fram och tog michelle ifrån honom & så börja dem dansa istället, Joakim blev besviken, och satte sig i soffan, brevid ett par som låg och hångla, han ångra att han satte sig där. En timme eller något så kom Michelle fram, hon verka full, satte sig i Joakims knä & börja krama honom, pussa honom, han blev nervös. Aldrig hade en tjej varit så nära honom. Då kom mardrömmen igen, Johan, han tog Michelle och börja smeka henne , över kroppen och hon , njöt. Jag var så jävla svartsjuk så det fanns inte! Jag såg att dem försvann ut i hallen, jag följde efter, dem gick in i sovrummet, jag fatta vad dem skulle göra, jag stack hem!

Nästa morgon mådde jag inte alls bra, kände musiken fortfarande. Jag såg på min mobil, ingen Michelle hade ringt, jag skicka ett sms där jag skrev; tack för dissen igår! Vill du itne umgås mera eller?” efter en kvart fick jag tillbaka “eh va? Klart jag vill träffas, jag kan förklara , kom hem till mig så snacka vi” jag fick pallra mig upp ur min varma bädd, när jag väl var klar, tänkte jag, tänk om Johan är där..nejnejnej ! Så får jag INTE tänka. Jag ringde på, det var henne mamma som öppna, “hon är på sitt rum” sade hon. Jag gick upp , knackade på, öppnade och där satt hon, jag blev lika glad fort jag såg henne, även om jag var besviken på henne. Ja du ville snacka” sa jag bara. Michelle såg ledsen ut, “alltså förlåt för jag dissa dig för Johan, jag var faktiskt full, men du? Det hände ingenting, jag ville inte, promies!” sade Michelle och log. Jag blev glad. “men måste dra, vi ses imorron” sade joakim. Michelle såg ledsen ut för jag sa att jag skulle gå amen tråkiiiis, aja vi ses” sade Michelle.

Måndag - Joakim gick till sitt skåp på morgonen, matte var första lekionen, han såg Michelle sitta vid salen, han småsprang fram till henne “hejsan hur e de?” fråga han henne. Michelle svara inte. “hallå jorden anropar Michelle Andersson” skratta han. Michelle kolla på honom som han var helt störd. “vafan äre du vill? ” sa hon surt . Joakim blev helt stum, vafan hade han gjort henne? Dem snacka senaste igår! “vad är det? Har jag gjort nått?” fråga joakim. “VAD du har gjort, tänk efter lite, så kanske du fattar, idiot!” sa Michelle och gick bort till Johan och hans gäng. Jag var förbannad, men sårad samtidigt, jag visste inte vad jag gjort, det var säkert något som Johan hade hittat på för att få Michelle. Den jävla bögen ville han bara slå ihjäl!ska jag fortsätta?
Jag menar, det är ju inte lönt att fortsätta om ingen tänker läsa det !

& var ärliga! får jag inte mer än 5 kommentarer så slutar jag skriva! "/
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.5)
TheSuperLove1 - 3 jan 09 - 12:31- Betyg:
Den var bra x)
xNOBODYWANTSMEx - 3 jan 09 - 02:19- Betyg:
Okejs, den var ganska s[ bra faktiskt, men t'nk p[ att skriva i smama form hela tiden, annars blir det lite sv[rt att l'sa! ^^ Annars var allt bra!
V'nligen komentera oss[ min averk om du har lusst, och maila n'r n'sta del kommer! Tack! <3 ^^
faktisssss - 3 jan 09 - 02:12
mejla :D

Skriven av
dikten93
3 jan 09 - 01:54
(Har blivit läst 373 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord