Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Min längtan till dig

Du lämnade mig, du försvann så snabbt. Jag hann inte säga alla saker jag ville säga, jag hann inte göra alla saker jag ville göra för dig och jag hann inte visa allt jag kände. Du visade inga tecken på att du skulle lämna mig, du kunde inte göra någonting. Jag önskar bara att jag fick en liten stund med dig igen, jag vill ha dig nära mig igen, jag vill känna att du finns här när jag har det svårt, jag vill finnas hos dig när du har problem, jag vill hjälpa dig när du inte kan, jag vill att du ska komma tillbaka.

Vår tid tillsammans är den enda tid jag minns, du tar upp alla mina tankar, jag kan inte tänka på någonting annat och jag vill inte heller tänka på någonting annat än vår tid. När du fanns här med mig fanns det ingenting att oroa sig över, du gjorde min tillvaro trygg, du fick mig att inse vad livet går ut på, du fick mig att tro på evig kärlek, du fick mig att känna mig älskad och jag fick veta hur det verkligen är när man älskar någon på riktigt.

Jag tänker tillbaka, jag tänker på första gången vi träffades, du hade en tunn sommarklänning, ditt vackra och mörka hår var underbart perfekt, dina gåtfulla ögon såg rakt in i min själ och ditt leende fick mig att le. Jag visste från den första sekunden jag såg dig att du var den kvinna jag alltid skulle älska.

Vi hade tjugosex underbara år tillsammans, våra tjugosex år kändes som en bråkdels sekund för mig. Jag vill uppleva vår tid tillsammans om och om igen, jag vill bygga en evighetsmaskin där bara du och jag finns, där du och jag föralltid är tillsammans. Det var ett år sedan du försvann, ett år av förtvivlan och längtan. Du har varit i mina tankar under hela det här året, jag har aldrig slutat tänka på dig, jag kan inte sluta tänka på dig. Ett år, en evighet för mig.

Vi möts snart, vi kommer dansa tillsammans igen, jag får se dig igen, jag får kyssa din hud om en liten stund.

Jag levde för dig, och nu dör jag för dig.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.5)
just_a_girl - 6 okt 08 - 19:30
skit vacker
nattha - 30 aug 06 - 02:45- Betyg:
jätte fin.
bra skrivet
Lindi_92_ - 4 maj 06 - 04:32
suverrän!
- 3 nov 05 - 03:46- Betyg:
Den var väldigt fin.
Vackert skrivet.
Sandra91 - 10 sep 05 - 04:49- Betyg:
Jätte fin verkligen , Det där med kommentarer du skrev är nog också att det är många som itne orkar läsa noveller, fast där har jag nog fel för har inte heller fått speciellt många :)
Millencolin - 17 aug 05 - 22:49- Betyg:
en helt underbar bekännelse om din kärlek till en viss person!!.
du ha skrivit den helt underbart! hoppas du får din vän och blir lycklig!
melinda80 - 26 jul 05 - 22:48- Betyg:
Ville bara säga att den var underbar att läsa, fick tårar av den.
Det kan man kan evig och äkta kärlek.
Var inne på din sida och såg att du är inte så gammal, yngre än vad jag är...
Får man vara nyfiken och fråga vem den är till?
Otroligt bra!
why_ - 24 jul 05 - 08:29- Betyg:
Guud vilken underbar!!!!! :)

Skriven av
Ostergren
24 jul 05 - 03:22
(Har blivit läst 492 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord