Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

"Ett förlåt räcker inte" Del 2.

" Om du bara vill så säg till, jag kan va din vän när natten faller "
Min ringsingal ekade i hela mitt liv, jag öppnade yrvaket ögonen och suckade högt.
Sucken avslutade jag direkt då jag såg på displayen att " Kevin <3 " ringer, mitt hjärta slog ett extra slag och jag for upp ur sängen, tog min mobil och trycka på gröna luren.
- Heej .. Sa jag med lite tillgjord och gullig röst.
Men luren sa ingeting , det var dödstyst ..
- Hallå ? Försökte jag försiktigt , men inget svar nu heller..
Jag drog försiktigt ner handen och kollade på mobilens displayer där det bara var en bild på mig&Linnea ifrån midsommar.
Faaan , jag hade ju inte hunnit svara ..
Jag gick snabbt in på samtal och ringde upp Kevin , singal efter singal gick fram och plötsligt hörde jag en röst på andra sidan.
- Hej sömntuta ..
- Vadå sömntuta ?
- Haha fick man inte äns ett hej i telelfon heller?

Mina kinder blev röda och jag skrattade till nervöst, jag hade ju inte sagt hej äns igår när vi träffades.
- Haha jovisst, hej men vadå sömntuta?
- Ja, du låg väl och sov antar jag?
- Aa ... ?
- Hahah ja dåså
sa Kevin och skrattade åt mig.
Jag visste inte vad jag skulle svara så jag stod bara dära en stund helt tyst tillslut sa Kevin.
- Vadå? Är du lik blyg i telefon som i verkligheten eller?
- Hahaha du sa väl inte så mycket heller igår?
- Nä det förstås, haha .. Men i vilket fall, vill du ses en stund innan vi ska sticka och bada?
- Vadå nu ?
- Ja ?
- Vad är klockan ?
- 8 ..
- VA!? Hur morgonpigg är du?
- Haha ja jag vet dom flesta säger så..
- Men vilka ska ses?
- Bara du&jag ?

Mitt hjärta slog ett extra slag, Kevin ville träffa mig själv, han kunde ringt Filip men han ringde mig, HAN VILLE TRÄFFA MIG !!
Jag visste inte vad jag skulle säga, jag blev tyst..
- Eller ja, du kanske inte vill ? Sa Kevin efter en lång tystnad lite nerstämd ..
- Jodå! Jag tar snabbaste bussen som går till centrum , så möter du mig dära?
- När går bussen?
- 8.37
- Perfekt! Vi ses dära gumman, hejdå!
- Puss ..

En nervös känsla spreds igenom min kropp, jag skulle träffa Kevin.. Själv, bara han&jag..
Benen skakade under mig när jag ställde mig upp ifrån sängen, hjärtat slog extra slag och allt jag hörde i mitt huvudet var hans röst, han vackra mörka röst..

När min skärmsläckare på mobilen bröts upp och tiden kom upp och visade på , 8.10 resta jag mig hastigt, FAN! vad skulle jag ha för kläder? Shit ..
Drog på mig vita underkläderna och kollade hastigt i min gaderob, vad var det för väder ute egentligen?
Drog snabbt upp rullgardinen och utanför sken solen på en klarblå himmel, jag visste direkt och precis vad jag skulle ha på mig.
Jag drog fram min vita korta klänning utan band men såg att mina BH band synts, drog av mig klänninge igen och gladde mig åt att jag tagigt en BH som gick att ta av banden på, jag tog bort banden och satte på klänningen och blev väldigt nöjd med resultatet.
Den vita fägen visade en solbränna , en riktigt fin solbränna, visst hade jag alltid haft lätt för att bli brun men i år hade jag verkligen lyckats bli brun.
Jag tog fram sminket, tog på lite vattenfast mascara på ögonfransarna och tog fram mitt jätte ljusrosa läppglans på mina läppar vilket va jättefin imot solbrännan med och tillslut så tog jag ögonfransböjaren och böjde upp ögonfransarna ..
Nöjd över resultater drog jag ut min bulle ur håret som jag hade sovit med hela natten, mitt långa mörka hår som nu hade fått lite ljusa slingor av solen i sommar virade sig i lockar runt mina axlar.
Nöjd över resultatet gick jag ut i köket , kollade snabbt på klockan och såg att den var 8.18 , jag skulle hinna äta nått!
Jag gjorde snabbt ett glas O'boy och gjorde i ordning en macka som jag satte mig för att äta medans jag bläddrade i en skvallertidning, när jag var klar skyndade jag mig till badrummet för att borsta tänderna, jag ville ha lite fräsch andedräkt iallafall men var tvungen att sätta på läppglans på nytt eftersom det försvann när jag sköljde munnen med vattnet.
Kollade på klockan igen och såg att den hade hunnit bli 8.25 , det var bäst att jag började bli klar nu , jag slängde ner min knallrosa bikini i min handväska och gick sedan ner för trappan till hallen.
Tog först på mig mina vita pumps men insåg ganska snabbt att dom skulle bli jobbiga att gå i så tog av mig dom och satte på mig mina ballerina, synade mig i halspegeln och blev riktigt nöjd över resultatet.

- Mjaaauhw !
Jag vände mig snabbt om, bakom mig hade min lilla kisse Nellie kommit fram.
- Hej älskling, vill du gå ut ?
Hon svarade såklart inte , hon kom fram till mig och tryckte sig imot mina bara ben , jag tog upp henne i famnen och pussade på henne sedan satte jag ner henne och lät dörren glida upp, Nellie hoppade ut ur solskenet och försvann bortåt i buskarna.
Jag gick neråt på vår gräsmatta för att ta ett äpple av vårat äppelträd, jag älskade våra äpplen hemma, dom var enormt goda och saftiga, men jag var inte den ända som älskade äpplerna, en bit ifrån mig gick Spirits hage och det dära gräset han åt av varje dag, det måste han ha blivit väldigt trött på.
Jag visslade en lång singal och Spirit höjde på huvudet och gav mig ett långt gnäggande tillbaka, jag gick ut ifrån våran gräsmatta och ner på våran lillaväg som ledde uppåt till husen ifrån landsvägen.
Jag kröp under stängslet och började gå imot Spritit, jag behövde inte gå särskillt långt för Spirit var väldigt nära och han kom gående imot mig.
Jag gav han äpplet och han började smaska i sig det högt och ljudiligt, jag skrattade åt han och drog fingrarna igenom hans man sedan började jag gå imot samma busshållplats som jag gått av till igår, bara det att denna busshållplats låg på andra sidan vägen.
Det gick snabbt att gå dit , gick kanske bara på 1 min , kanske inte äns det.
Jag kollade på klockan , den var bara 8.32 och bussen skulle inte vara hära fören om 5 min det var då jag kom på Linnea, shit jag måste ju ringa henne och säga att jag är redan dära , med.. Kevin..
Bara jag tänkte på han slog mitt hjärta extra, det hära var löjligt, jag var inte kär i han! Fastän det dära visste jag kunde vara lika mycket lögn som det var att jag var 170 hög som Linnea var, jag själv som bara var 153 cm hög men jag sa till alla att jag var 155 , det lät iaf lite längre.
Singalerna till Linneas mobil hade börjat gå fram nu , jag var nära på att lägga på då jag plötsligt hörde att någon hade svarat på andra sidan.
- Vad vill du din idiot? mumlade Linneas röst i telefon.
Jag var tvungen att skratta, det var alltid jag som sa sådära till Linnea då hon väckte mig.
- Hej gumman!
- Nella !? Är det du som ringer? Vafan.. Sover inte du ?
- Haha du kunde ju kolla på displayen vem det är som ringer?
- Nej .. Jag blundade.
- HAHAHAHAHA!
- Men vad ville du?
- Jag skulle bara säga att jag står och väntar på bussen ,jag ska till centrum.
- Och göra?
- Jag ska träffa Kevin..

En tystnad uppstod, varför sa hon ingeting ?
- Hallå? Försökte jag försiktigt..
- Jag sa ju att ni var på G ! Linnea lät mycket piggare på rösten nu.
- Nej ! Vi ska ses som vänner bara..
- Årets skämt?
- Nej..
- Hahaha men hallå , han är kär i dig!
- Nej ..
- Jo! Såg du inte så han kollade på dig?

Linnea hade väldigt ofta rätt på saker och hennes ord fick mig att känna mig ännu piggare och gladare, jag hörde plötsligt bussen och insåg att jag redan pratat me Linnea i 6 min , bussen var ju en aning försenad som alltid.
- Jag måste sluta nu..
- Haha , när dom riktiga frågorna kommer måste du sluta.
- Jaa!
sa jag och skrattade.
- Okej men gumman , möt mig vid centrum sen? Jag tar bussen som går 11.40 härifrån.
- Okej raring, vi ses då. Älskar dig!
- Älskar dig med.


Vi la på , och jag tog upp mitt busskort ur fickan , gick på bussen och visade det, bussen var nästan helt tom, bara några enstakta gamlingar satt på den och chaffören verkade väldigt förvånad över att se mig, han körde bussen väldigt ofta och jag brukade ofta få springa för att hinna med 12 bussen.
Jag satte mig på ett tomt säte i mitten ungefär och satte på mig mina solbrillor, tog också fram mobilen, skulle smsa mamma och säga vart jag var.
Såg sms ikonen och förstod att jag fått sms , måste ha fått det under tiden då jag pratade med Linnea.
Det var ifrån Kevin , "Hej sötis, hann du med bussen? För den gick väl 8.37 ? <3"
Han hade skickat smset precis 8.37 och jag blev faktiskt rätt rörd av det kände jag , mitt hjärta slog volter och jag svarade " Ja, jag hann, längtar tills jag är framme "
För man ska väl inte ljuga? Och jag längtade verkligen.
Jag skrev ett snabbt till mamma också där jag skrev, "Är och badar hela dagen , ringer du&jag inte svarar beror det säkert på att jag badar, Puss "
Min mobil vibererade till , jag var säker på att det skulle vara ifrån Kevin så jag blev väldigt förväntansfull, men smset var inte ifrån Kevin, det var ifrån Tim..
" Hej tjejen min, tänker på dig & saknar dig ska du veta <3 ", jag bara kollade på smset, plötsligt kände jag en känsla av dåligt samvete sticka till..
Jag skulle precis svara han , när mobilen vibererade till, ett nytt sms ifrån Kevin där det stod " Jag längtar efter att få krama om dig " jag blev riktigt generad nu och såg att det bara var 4 ställen kvar att gå av vid, sen var det centrum så jag svarade " Är snart vid centrum <3 " till Kevin , Tim hade jag helt glömt bort faktiskt.
Och det gick väldigt fort att komma fram till centrum, kanske berodde det på att inga hoppade av?
Och då , när jag vände huvudet och där satt han på en av bänkarna vid centrum , han hade en vit skjorta som var uppknäppt vid brösten, han hade mörka jeans på sig med häng som han vikt upp en bit på knäna och svarta foppa tofflor, hans svarta hår hade han ställt upp med wax och han hade svarta solbrillor på sig , mitt hjärta slog volter.
Han var den snyggaste jag någonsin sätt och jag menade det verkligen.
Bussen stannade , dom flesta skulle av vid centrum så hade inte behövt klicka på stopp knappen, han måste ha sätt mig direkt för han var redan påväg imot mig och jag gick snabbt fram till han.

- Men tjena sötnos ! Hans vita tänder glänste när han kollade på mig och han drog av sina solbrillor, dom dära bruna ögonen! Dom fångade mig med bara en blick, jag kunde knappt stå , jag var knäsvag och det kändes som om mitt hjärta när som helst skulle hoppa ut ur kroppen på mig.
- Hej.. svarade jag med min mjukaste röst.
Han drog in mig i sin famn, han luktade nyduschad och hans wax luktade något i stil med honung luktade det som.
- Vad ska vi göra?
- Jag vet inte .. ?
svarade jag tryckt intill hans hals, han hade fortfarande inte släppt mig och jag ville inte släppa honom, det kändes på nått sätt, så perfekt.
- Vi går hem till mig då ? sa Kevin och släppte taget lite om mig så jag såg hans ansikte, han gav mig ett leende och jag besvarade det.
- Okej , vi går hem till dig svarade jag med ett leende.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
radioaktiv - 11 mar 09 - 18:28- Betyg:
vad är det för låt?som meningen kommer ifrån, den du har i börjn av novellen ?
Horse_Power - 5 nov 08 - 14:10- Betyg:
BRAAAA!! :D
Seeyouinheaven - 2 nov 08 - 17:57- Betyg:
braaaa
Selleberg - 1 nov 08 - 15:58
Sött
glittermagi - 1 nov 08 - 14:28- Betyg:
jättebra :) skynda dig med nästa del!
DracoLove - 1 nov 08 - 14:06- Betyg:
Otroligt bra ^^
Men jag tycker synd om Tim... :(
// Polly
eviigheet - 1 nov 08 - 13:47- Betyg:
SJUKT BRA !!!
Mejla nästa. skynda med nästa
orkar inte vänta den är riktit bra.
Mizz_andersson - 1 nov 08 - 13:33
bra (= maila nästa? =)

Skriven av
Karros
1 nov 08 - 12:55
(Har blivit läst 538 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord