Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Bara sexuellt. del 9

kommer inte komma så många delar efter denna. ^^ kommentera gärna..

Dagen var kommen. Det var dags att lämna det hus som jag hade växt upp i och fått många fina minnen. Jag stod på trappan med alla väskorna och blickade ut mot vägen efter familjen som skulle hämta mig. Himmelen var alldeles ljusblå och gräset härligt fuktigt.
- Nu kommer dem.. Sa jag lågt för mig själv och tittade på en röd volvo som kom in svängandes på gården. Den röda volvon stannade, en dörr öppnas och en man, inte så värst gammal, steg ut ur bilen och tittade glatt på mig.
- Hejsan! Du måste vara Felicia? Hälsade han och kom fram till mig, vi skakade hand och han presenterade sig som William. William tog mina väskor och jag följde med honom till bilen, han öppnade dörren till baksätet åt mig. På sätet brevid mig satt en kille i 16 års åldern, han hade brun ruffsigt hår, gröna ögon och ett snett fint leende på sina läppar. Mina kinder hettade till och hjärtat bultade, men vad var dethär nu då? Jag hade nyss satt mig in i en bil, med en familj som jag inte ens kände och känner mig redan kär i en kille som jag inte ens vet namnet på?
- Tjena. Hälsade plötsligt denna snygga kille, jag stirrade på honom och öppnade munnen.
- Hej. Hälsade jag och min röst lät liten och pipig, om den familjen skulle bli min familj i framtiden, kunde jag inte tycka om min bror? Eller kunde jag? Han och jag var inte äkta syskon och hade aldrig haft samma föräldrar. Vi var inte släkt. William startade bilen och jag ryckte skrämt till av det plötsliga och höga bil ljudet, jag vände blicken bort från killen brevid mig och tittade en sista gång på huset.

Det tog en halvtimme tills vi var framme. Men när vi kom fram till det hus som skulle kallas mitt hem, tyckte jag att det såg trevligt ut. Det var två våningar i huset, alla väggar var ljusa, möblerna såg väldigt nya ut men ändå fanns det gamla saker på hyllorna. Killen som hade suttit brevid mig i bilen, kom fram till mig.
- Jag kan visa dig rummet ditt. Sa han blygt och ett leende lekte på hans läppar, jag svalde hårt, nickade och följde blygt med honom till rummet. Han öppnade rummets dörr och vi gick in, rummets väggar var vita, fönstret stort och det var högt till taket. Sängen fanns brevid väggen, jag satte mig nerpå sängen och förvånades över hur mjuk den var.
- Gillar du rummet? Undrade killen och tittade nyfiket på mig.
- Ja, det är underbart. Svarade jag och fick ett sött leende mot mig. Killen satte sig nerpå sängen, en bit ifrån mig och trummade med händerna på sina svarta jeans byxor.
- Jag heter Mark, och du måste väl heta Felicia? Sa han, jag nickade på huvudet och tittade upp på William som kom in släpandes på några av mina väskor. Jag skämdes, kunde jag inte ha tagit in dem själv? Han lade väskorna vid sängen, tittade snabbt på mig med ett mjukt leende och gick sedan ut ur rummet.
- Hur många syskon är ni i familjen? Frågade jag av Mark, fast jag redan visste det eftersom poliserna sade att det var två ungdomar i min ålder. Men jag ville prata med honom, lära känna han bättre.
- Två. Jag och Ronny. Svarade Mark och nickade mot dörren, jag vände blicken mot dörren och såg killen som hette Ronny. Hans hud var solbrun, håret svart med tuppkam och överkroppen var muskulös. Han såg ut att vara i 20 års åldern.
- Hej. Hälsade jag blygt och fick en kort hälsning tillbaka. Mark suckade.
- Ronny har nyss kommit hemfrån Spanien, därför han är så brun. Han är förlovad med en blond tjej och ska snart flytta till henne. Så han lämnar detta hus, som jag tycker är väldigt skönt. Det är på tiden att han flyttar. Berättade Mark, jag satt koncentrerat och lyssnade på honom och njöt av att hans röst tilltalade mig.
- Okej. Hur gammal är du då? Undrade jag och lade huvudet på sned, Mark skrattade lågt och hans ögon glittrade mot mig.
- 16. Svarade han och jag log. Vi satt tysta på sängen tills en kvinna ropade att det var mat. Oj, jag hade glömt hälsa på kvinnan som skulle bli min mamma i framtiden.
Jag skyndade mig till köket och tittade på kvinnan, hon liknade min mamma, bara att hon var rundare. Hennes blick var lugn och mjukt, och jag gillade henne genast.
- Hej Felicia! Och välkommen hit. Vi är alla lika glada att få en söt tjej i huset. Välkomnade kvinnan mig som hette Maggie. Hon gav mig en lätt kram och jag förvånades över hur denna familj var så trevliga och inte alls särskilt blyga. Jag satte mig nerpå ena köks stolen mitt emot Mark, han gav mig ett snett leende och blinkade med ena ögat, det fick mina kinder att hetta till.

Efter maten gick jag ut och stå på trappan, jag bet mig i läppen när plötsligt en stor våg av olycklighet och sorg sköljde över mig. Jag satte mig nerpå trappan och tårarna började rinna, min blick tittade upp på himmelen som nu hade fått några vita moln på sig.
- Hela världen känns så främmande för mig nu, när du är borta mamma... Viskade jag och vilade ansiktet mot armarna och lät tårarna rinna.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 24 aug 08 - 07:06- Betyg:
3<33<<3
NotABitch - 7 aug 08 - 11:52- Betyg:
bra
sorgen - 6 jul 08 - 19:17
Bra!
hunden1 - 3 jul 08 - 09:44- Betyg:
jätte bra.
manx_ - 2 jul 08 - 11:20
bra ! :)
Alvinnea - 1 jul 08 - 11:52- Betyg:
Jättebra!!
inmydreams - 1 jul 08 - 08:11- Betyg:
jätte bra :) lästa alla jag missat och kommenterade nu istället :P blev berörd av de senaste delarna :')
Problemoja - 1 jul 08 - 02:15- Betyg:
aaow najs!!
glittersplitter - 30 jun 08 - 23:41
Så himla bra!
sviken_1 - 30 jun 08 - 21:49- Betyg:
så fin!! jag älskar dina noveller men den här,
den tar priset!
love it!
Alexiz93 - 30 jun 08 - 21:35
bra:)
crytime - 30 jun 08 - 20:42- Betyg:
Det är så jättejättebra! jag älskar den här novellen!! :D
abeer - 30 jun 08 - 20:27- Betyg:
fortkätt!!! den här novellen är nog den BÄSTA JAG LÄST!! ;)
mii - 30 jun 08 - 20:13
bra men du lämnar bort ord lite här o där i meningarna t.ex.
Det var dags att lämna det hus som jag hade växt upp i och fått
många fina minnen.

Borde antingen stå att hon fått minnen av huset eller i husetm
beroende på hur man vinklar det. Eller sätta in "där jag" mellan "och"
och "fått" :)
louvren - 30 jun 08 - 19:52
fortsätt skriva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
groood - 30 jun 08 - 19:43
as bra ju :D skriv mer mer ;)
hannishen - 30 jun 08 - 18:54- Betyg:
mera, jättebra :D
nattizz_ - 30 jun 08 - 18:51
fortsätt å skriv de va skit bra :P
_A_angels_eyez - 30 jun 08 - 18:11- Betyg:
Meer
Chokladfluffins - 30 jun 08 - 18:08- Betyg:
skti ra ju !!
mejla när nästa del kommer !
Maade - 30 jun 08 - 18:06- Betyg:
verkar som om hon ska få e bra tide :)
mera, skitbra :D <33

Skriven av
LittleHoney
30 jun 08 - 17:59
(Har blivit läst 502 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord