Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Dikter om vänskap

<3

You can´t loose something you never had...

Nej det kan man inte. Jag hade aldrig dig. Då skulle du inte göra såhär mot mig. Jag vet inte om jag orkar kämpa för oss längre. Jag vet inte om jag vill lägga ut min energi på dig när jag ändå bara ger den till dig utan att få något tillbaka. Jag har sagt mitt. Jag har gjort mitt. Visst det här gör ont att säga men jag behöver dig inte mer. Jag har haft det just fine utan dig. Jag har upptäckt att det finns de som älskar mig för den jag är och ingen jag låtsas att vara. Visst jag kan inte säga att du inte har betytt något för mig. Det har du. Och jag kan inte heller säga att jag inte älskar dig för det gör jag. Men jag har börjat insett sanningen. Du behöver inte mig. Så varför gå och vänta på någon jag aldrig kommer få. Du sa att du behövde tid. Varsågod, här får du din tid. Utan mig. Du vet inte vad du känner för mig. Men det kan ju också betyda att du inte vill känna något för mig. Men vad vet jag. Det fanns en tid du sa att jag var den bästa för dig och att det var bara med mig du kunde må bra. Jag tror hela vår vänskap har varit ett skämt, en lögn. Mina känslor för dig har aldrig ändrats. Jag har aldrig tvivlat på vad jag känner för dig. Det har du. Du har ju träffat en annan du älskar och som du tycker är den bästa. Då behöver du ju inte mig. Jag har varit i vägen från första början. Och jag är ledsen att jag ens fanns i ditt liv när jag ändå ställde till med så mycket problem. Men nu, nu får du se hur det är att bli lämnad av någon man älskar och någon som älskar en tillbaka. Det gör ont. JAG VET. Men jag kan inte vänta mer. Ju mer tid som går ju mer osäker blir jag vad jag känner för dig. Jag har träffat några underbara personer. Och de går före just nu. Jag kan inte leva mitt liv om jag ska gå och tänka på dig hela tiden.
Du kommer att finnas i mitt hjärta men inte lika mycket som förut. Nu sätter jag mina vänner först och inte dig. Jo, du var min vän men du var ändå något mycket mer. Jag har sårat mina riktiga vänner bara för att jag har varit så beroende av dig. En person fick mig att öppna ögonen och se verkligheten. Alla har haft rätt. ALLA. Du var inte bra för mig. Jag har aldrig varit så deprimerad som jag har varit de här månaderna med dig.
This wasn´t meant to be.
Jag är ledsen för att jag ens har försökt att göra det bra. Det här funkar ju inte. Jag vet inte hur du känner om det här men det kommer jag väl få höra sen. Du ska veta att jag aldrig ville att det skulle bli såhär. Jag ville hålla dig i mina armar tills allt blev bra igen. Vi gjorde det en gång. Men det funkade inte. Så jag har tyvärr slut på idéer och tid. Det gör ont att göra det här men någon var väl tvungen. Jag hoppas du har ett bra liv. Ett liv utan mig. Då borde det vara ett bra liv. Du har vänner som älskar dig. Jag har vänner som älskar mig. De vet hur jag har haft det i mitt liv. De vet varför jag är som jag är. Jag har haft ett rent helvete när jag växte upp. Men det vill väl inte du veta. Jag har i alla fall en anledning till att jag är som jag är. Tex., lätt att bli avundsjuk. Jag har en anledning. Det gör ont att veta att andra får träffa dig varje dag och inte jag. Men vad ska jag göra åt saken. Allt som jag gör nu. Det är att inse fakta. Inget annat.
Jag är ledsen för allt jag har gjort. Jag vet att allt har varit mitt fel. Och jag kan erkänna det.
Du får ha det bra gumman. Jag har tyvärr inte mer tid att ge. Jag ger upp nu. Hejdå<3

<3
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
Madeleeenee
15 jun 08 - 19:23
(Har blivit läst 218 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord