Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Jävla pedofil!! ( ingen novell.. kommentera.)

detta är ingen novell,detta är tagen ur verkligheten. Allt det som står här har hänt mig och händer mig... :/ ge gärna kommentarer. INGA SMYGLÄSARE TACK!


Det skulle inte bli såhär, tänkte jag tyst för mig själv och stirrar på dataskärmen utan att riktigt se något. Jag tittar på en bild som föreställer den personen, den mannen som gjorde mig mycket otrygg. Hans mörkblonda hår är full med gele och hans tjocka läppar sitter tätt fast, hans haka är lång och gör så ansiktet blir längre. Mannens ögon är grönaktiga och ser ut att dölja något mycket ont och farligt. Jag lutar mig bakåt i stolen och tankarna från första början kommer krypandes upp i huvudet.

Allting började med att jag var medlem på en internet sida och en dag hade jag fått ett mejl. Det var från en 22 årig man som tyckte jag såg väldigt söt ut och undrade om han skulle kunna få min msn. Och jag som inte är så värst rädd av mig och inte tänkte på vad som skulle kunna hända, så gav jag honom min msn. Vi började chatta på msn och han berättade om sig själv att han är romantisk och brukade tända ljus överallt i rummet och lägga röda rosor på sängen åt sina flickvänner. Men han hade ingen flickvän just då. Han frågade mig olika saker och till en början var det normala frågor, hur gammal jag är, om jag är singel eller har kille och sådana frågor.
När mannen och jag hade chattat i några timmar, Kaj hette mannen, så sade jag hejdå och gonatt. Det var sent på kvällen och jag skulle till skolan dagen därpå.

Kaj och jag chattade en hel del, och han hade blivit alltmer snuskigare och skrev på msn vad han skulle vilja göra med mig. Jag var mycket irriterad på honom, men sade ingenting. Jag tänkte att han slutar nog snart när han inser att han går över gränsen med sitt " dirty talk " som han kallade det. Tyvärr så hade jag gett honom mitt telefonnummer, när han hade frågat efter det. Varför jag gav ut det, det visste jag inte själv. Dum som man var.
Mina nätter blev allt kortare ju mer Kaj skickade, han började ringa på dagarna, nästan hela tiden och bara prata strunt. Och hans meddelanden innehöll bara snuskiga berättelser om hur han skulle knulla mig och förföra mig. Jag var ordentligt irriterad och det fanns en liten gnutta rädsla inom mig, men jag brydde mig inte om den känslan. Det irriterande var att Kaj var 22 år gammal, och när han såg farlig ut på de bilder jag hade sett av honom och så fattade han inte när han hade gått över gränsen. Men jag sade inget åt honom, för jag trodde verkligen att han nångång skulle fatta det själv.

Så en dag i maj, det var en onsdag och jag satt som vanligt framför datorn. Jag var på olika sidor på internet och väntade att morsan skulle komma hem från arbetet, för vi skulle nämligen till stan och köpa nya högklackade skor åt mig som jag skulle ha på min konfirmation och skolavslutning. Plötsligt i all tystnad så pep det till i min telefon, och det var Kaj. En suck hördes från mig, det var inte första gången han hade skickat sms den dagen. I meddelandet stod det " vad ska du göra ikväll? " och dum som jag var så svarade jag att jag skulle till stan, och bara efter några minuter så fick jag svar och han hade frågat vart i stan jag skulle. Jag skrev namnet på affären och det svar jag fick efteråt fick pulsen att höja sig. Mina ögon blev stora som jordklot och rädslan i magen växte sig allt större. Kaj var i samma stad som jag och var i stan! Han sade i sms:et att han skulle söka upp mig då sedan när jag var i stan. Vad skulle jag göra? Det fanns ingen återvändo. Morsan hade planerat att hon och jag skulle köpa skor just idag, när Kaj var i stan också! Varför, varför, varför?! Rädsla blandat med ilska strömmade igenom mig och jag sprang upp från stolen varje gång en bil kom på gårdsplanen.

Efter några timmar var jag i affären med morsan, vi hade nyss valt läppstift och nagellack och det var då jag såg honom. Kaj. Han var precis som på bilderna, men bara att nu hade han ett äckligt flin på de tjocka läpparna. Han hade på sig en svart stor topp och en skinnjacka hängd över ena axeln och några hängiga blåa jeans. Hans blick studerade mig och jag kände hur hjärtat slog av nervositet och rädsla. Vi började gå omkring i affären och jag visste att jag kom ifrån morsan allt längre som vi gick. Vad ville den mannen mig, tänkte jag. Han var dubbelt äldre än mig. Hans blick tittade ner i min urringning då och då. När vi hade gått en bit stannade jag och tittade på några saker i en hylla som var mycket fina, och så jag skulle kunna undvika att se Kaj. Plötsligt när jag stod och tittade på sakerna så kom ett par stora armar om mig och när jag flyttade blicken åt sidan såg jag Kajs ansikte på min axel. Han tittade på mig med ett flin på läpparna och jag försökte dra mig ifrån honom, men han var stark. Starkare än jag trodde. Han vände mig om mot honom och lade snabbt sin armt runt min midja och utan att jag hann reagera eller göra något så tryckte han sina läppar mot min mun. Han pressade mitt huvud mot en hylla så jag slapp inte bort. Det kändes som om luften skulle ha tagit slut och jag hade uppspärrade ögon. Jag drog mig undan från honom och stirrade förskräckt på Kaj en stund. Han märkte inte min rädsla, eller så njöt han av det. Det hördes ett nöjt skratt från Kaj och vi började gå och titta i hyllorna, han pratade om något som var ointressant för mig.
Efter några minuter när vi hade stannat framför några hyllor och kläder så tittade jag mig omkring. Var var alla människor? Rädslan grep tag i mig och jag svalde en klump som hade fastnat i halsen. Jag tittade på Kaj där han stod med blicken stirrandes på mig. Hans ögon var glansiga och ett flin spred sig i hans elaka ansikte. Han lade ett finger under hakan min och drog mig hårt och snabbt mot honom så våra läppar möttes, jag kände mig spyfärdig och drog mig undan än en gång. Kaj skrattade lika nöjt som förra gången och innan jag visste ordet av så knep han mig i rumpan. Han trodde han kunde behandla mig hur som helst, jag tittade på honom och började medvetet gå bort från honom. Den mannen kände jag inte. Jag letade upp morsan som stod och tittade på några skor och när hon såg mig, tyckte jag mig se lättnad i hennes ansikte. Hon hade hittat röda högklackade skor och jag gillade dem så vi köpte de röda skorna och gick från butiken.

När morsan och jag hade satt oss i bilen så pep det till i min telefon, det rös till i mig och jag öppnade meddelandet. Det var från Kaj, han sade i meddelandet att han hittade inga fel på mig och han tyckte jag hade mjuka läppar och att han hade blivit trång i byxorna. Jag kände mig spyfärdig och raderade meddelandet utan att svara honom. Det kom fler meddelanden av Kaj den kvällen, många snuskiga och mer detaljerande denna gång.
Och han har fortfarande inte lämnat mig ifred....

Kommentarer tack..
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
lona_skriva400 - 21 jun 09 - 15:09
Hemskt, bra skirvet, men verkligen hemskt! Svara inte honom, vad du än gör!
luft - 4 jan 09 - 21:42
blä!!!!!!

har kläst den förr med
hmeskt!
linnet14 - 4 jan 09 - 21:33
stackars dig :( vicken jävla idiot!! >:
Madvis - 24 nov 08 - 17:15- Betyg:
Detta var så hemskt att läsa D:
Kan inte fatta att sånt händer, ta hand om dig! :(
Chokladfluffins - 16 jul 08 - 19:17
Shit fyfan..


finns hära för dig
<3
M3LLaaN_ - 16 jul 08 - 18:58- Betyg:
shit snakc ainte med såna människor för de kan va gäng :/
Alvinnea - 29 jun 08 - 11:09- Betyg:
Starkt av diga tt berätta det här. Du måste vara modig.
Mam tänker inte på att såna här saker kan hända i verkligheten åxå!!
Ta hand om dig!!
Cold-like-ice - 25 jun 08 - 18:45
Att polisanmäla honnom vore kanske inte umt men jag vet att d e lättare sagt än gjort.
Cold-like-ice - 25 jun 08 - 18:44- Betyg:
Ush! d e så jäkla fel av äldre män att utnyttja
någon annans rädsla sådär,
e man så ung så vågar man inte säga ifrån.
Har själv råkat ut för en 32åring när jag vars sexton,
tyvär slutade det inte särskilt bra det heller.
Mycket bra skrivet, du beskriver verkligen hur det känns
å man ricktigt känner rädslan och en sorts ångest liksom.
tjoh - 12 jun 08 - 17:10
jag tror de finns en funktion på telefonen så at man kan spärra vissa nummer. men du, polisanmäl !
Evviis - 2 jun 08 - 07:57- Betyg:
Verkligen bra skrivet!
Du verkade ha varit lugnare än många andra skulle varit i den situationen, du är nog modig :)
Anmäl honom! Vem vet vem han utsätter detta för härnäst... Sånna som han skulle inte få gå fria...
Svenssoon - 2 jun 08 - 06:25- Betyg:
Polisanmäl honom och berätta för din mamma och pappa...
det kommer nog ordna sig :/ är här för dig, det är jävligt äckligt av honom att göra sådär ;s
sandruskapuska - 2 jun 08 - 05:41
shit. Anmäl honom eller ngt. Helt sjukt ju.
chosanhopsan - 27 maj 08 - 21:36- Betyg:
meen fyfaan aso!
usc , do borde anmäla honom ..
även om de verkar svårt så gör det!
aso usc , att man bara kan göra så .
men ändå väldigt fint skrivit :D <3
ha de bra :P
Sawa - 23 maj 08 - 18:31
Håller med turbo001!
Fan sä jävla äckligt, jävla snusko. Svara hans sms med ett: "Är du seriös eller? tydligen inte."
turbo001 - 23 maj 08 - 09:25
ANMÄL HONOM!!!!
Det där är ju faan olagligt!
om du har han nr elr vet var han bor kan dom ju spåra honom hur enkelt som helst:D
LittleHoney - 22 maj 08 - 16:00
mm.. tack
LittleHoney - 22 maj 08 - 15:37
tak allihop..<3
sonix - 22 maj 08 - 15:30- Betyg:
Åh vad hemskt, stackare...fint skrivet endå.... men jävligt hemskt ... :'/
RowsahKanin - 22 maj 08 - 15:16
Ja,, usch vad hemskt...
Du skriver så otroligt underbart bra, så jag sitter bara här & skakar, seriöst...
Det lilla hjärtat dunkar så det nästan håller på att hoppa ut ur bröstet ^.^
Jättebra, verkligen, men ändå så himla äckligt & hemskt..
Bra att du berättade om det :)
LoveMusic - 22 maj 08 - 15:12
Starkt skrivet
Alexiz93 - 22 maj 08 - 15:08
usch<3
Maade - 22 maj 08 - 14:55
EGOKAJ, ÄCKELKAJ, gör vad alla peddon gör!
fy usch han e så äckli :S hoppas du/ni/vi kan sätt stopp fö e!
LittleHoney - 22 maj 08 - 14:41
Tack allihopan <3 jag har pratat med morsan vad han har gjort.. så hon är medveten om det.
Guldvattnet - 22 maj 08 - 14:39
anmäl honom annars kmr de bra fortsätta :/<3
Aliki - 22 maj 08 - 14:37
Shit vad läskigt!
Jag tycker som alla andra anmäl honom.
LittleHoney - 22 maj 08 - 14:15
gertrud- tack.. men jo han vet var jag bor :/

Skriven av
LittleHoney
22 maj 08 - 13:31
(Har blivit läst 555 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord