Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Vi är bättre än ni tror

Om du var tvungen att krocka med någon, skulle du då ta en gammal gubbe som körde i en gammal Amazon eller en ung kille med en splitterny Ferrari?

De flesta skulle nog ta den gamla gubben med Amazonen… men egentligen så var det den unga killen med Ferrarin som skulle vara säkrast, eftersom han körde saktare än gubben, men det tror man ju inte.. det är samma sak när det gäller att lyssna på oss ungdomar! De lyssnar på allt de äldre säger, men det vi säger, det bryr sig ingen om! Det är ändå vi som ska styra världen, även om vi är mörka, långa, smala, eller tjocka, vi är nästa generation! Så varför lyssnar ingen på oss! Det är ju vi som kommer komma med framtiden, inte dem! Det är vi som kommer att komma på nya upptäckter, kanske kommer vi utrotas, men det skulle vi ändå göra, så varför kan ingen bara ta sig tid att lyssna på oss? Vi kanske inte vet riktigt hur vi ska uttrycka oss, men man lär sig för guds skull! Det gäller oss, framtiden ligger i våra händer, så kom igen alla, ta oss lite tid! Vi är nog smartare än ni tror!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Summerlover - 27 mar 08 - 22:11
Har lagt upp denna nu på forumet som ni nog ser! :) tack
för kommentarerna ;)
Mamsen1 - 27 mar 08 - 08:13
Så sant så sant. Säger som Noomie;lägg ut det här på forumet!!!

Skriven av
Summerlover
23 mar 08 - 01:25
(Har blivit läst 209 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord