Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

47 - Hata är ett starkt ord [TH fic]

Del fyrtiosju – Oföränderligt

(Bill)

Allt var tyst. Det var som att tiden hade stannat. Läkaren framför mig såg ut som om hon inte hade några känslor. Hennes ögon var tomma, för mig hade hon lika gärna kunnat vara död.
Läpparna rörde sig i slow motion, men jag äger inte förmågan att kunna läsa på läpparna så jag förstod fortfarande ingenting.
Bredvid mig kunde jag känna fläktarna från när Tom tog sig upp och ställde sig bredvid mig. Han grep tag om min arm, vilket gjorde att jag kände mig på fastare mark och inte behövde koncentrera mig lika mycket på att stå kvar längre.
- Förlåt… v-vad sa du? frågade jag med klen röst, utan att egentligen veta varför.
- Din vän, Tyra… läget är oföränderligt, sa läkaren.
Jag förstod inte ett ord av vad hon sa. Hon hade lika gärna kunnat prata kinesiska med mig, inte ett ord gick fram.
- Oföränderligt? upprepade jag som en papegoja, men inte fullt lika färgglad.
- Hon lever... men knappt. Hon är hjärndöd, kroppen hålls alltså igång av maskiner. Hon kommer inte att bli bättre än så.
Jag såg på läkaren, trodde henne inte. Visste inte vad jag skulle tro. Tyra levde. Hon levde faktiskt! Hon levde!
- Tom! Tom hörde du?! Hon… hon lever! Lever! viskade jag överlyckligt till min bror som stod bredvid mig, fortfarande med ett krampaktigt tag om min arm. Jag kände hur glädjetårarna steg i mina ögon. Jag hade inte dödat henne. Tyra levde, hon var vid liv! Jag kunde inte uttrycka mig på något annat sätt.
Men Toms grepp mjuknade lite, och han flyttade den till min axel innan han lutade sig fram mot mitt öra.
- Bill… Bill, lyssna på mig, sa han lågmält.
- Förstår du inte? Hon är vid liv! Tyra! Hon… jag måste prata med henne! Jag måste få träffa henne och säga att jag älskar henne! tjöt jag lyckligt och började hoppa på stället av iver. Det pirrade i hela kroppen och benen spratt som jag vet inte vad.
- Bill, kom igen nu… snälla lyssna på mig, mumlade Tom förtvivlat men jag var så upptagen av min egen iver att jag inte la märke till tårarna som steg i hans ögon.
- Följer du med in Tom? Jag skulle så gärna vilja presentera er för varandra… sa jag med en röst som hade kunnat tillhöra ett barn på sin födelsedag. Jag var så lycklig att jag hade kunnat hoppa från ett hustak och överleva genom att flyga som en superhjälte. Det kändes i alla fall så. I några ögonblick till. Sen försvann det.
- BILL FÖR FAN, LYSSNA DÅ! skrek Tom. Jag vände mig förskräckt om och såg på honom. Han oroade mig. Varför skrek han åt mig? Varför var han inte glad? Förstod han inte att hon levde? Förstod han inte att allting skulle bli bra igen?
Plötsligt såg jag hur en tår blänkte till i hans ögonvrå innan den rann nerför hans ansikte, längsmed näsan. Han grät… han grät inte glädjetårar. Det där var andra tårar. Olyckliga.
- Bill, förstår du inte…? viskade han. Jag rörde mig inte. Vad var det som var fel? Varför sa ingen annan någonting. Varför var ingen glad?
Jag såg på Georg som stod ensam någon meter ifrån mig, han såg fullkomligt allvarlig ut och rörde inte en min. Hans ögon var allvarliga och en aning nedstämda.
Jag såg på Gustav och Sofia, som satt på träbänken. Sofia hade tårar i ögonen och Gustav hade armen om henne som något slags stöd för sig själv mest tror jag. Det såg i alla fall ut som att han höll där för att kunna kontrollera sig själv. Båda två såg inte ett dugg glada ut. Bara sorgsna.
Toms tårar rann med jämnare mellanrum och han såg på mig med en bedjande blick som sa mig:
”Snälla låt mig slippa det här”
- Tom… vad är det som… berätta? sa jag tyst och borrade in min blick i hans. Han bet i sin piercing och jag såg hur han höll andan ett ögonblick.
- Bill… du kommer inte kunna prata med henne mer. Hon är så gott som död, förstår du det? väste Tom hest. Hans röst ville inte samarbeta med honom, och min hjärna ville inte förstå, trots att det var solklart.
Oföränderligt.
- Det… det där är inte sant, sa jag och kände hur en gigantisk klump bildades i magen på mig och hur stämbanden snörptes åt. Gråten kom på riktigt nu, det var jag beredd på. När som helst skulle det rinna över, men jag kunde helt enkelt inte tro på det.
Jag vände mig om mot läkaren för att få en bekräftelse på att Tom ljög för mig, men den bekräftelsen kom aldrig. Hon skakade bara nedstämt på huvudet.
- Jag beklagar, sa hon pliktskyldigt innan hon vände sig om och lämnade oss med sina ekande steg. Jag såg på var och en av de andra.
Det här var ett skämt. Ett dumt jävla skämt som inte var ett dugg roligt. Men det var inte på riktigt. Alltihop var lögn. Snart skulle någon av dem hoppa upp från sin plats och skrika ut ”April, April din dumma sill” med ett stort leende och allting skulle vara över.
Men det kom inget april skämt. Alla såg helt paralyserade ut. Sofia och Gustavs grepp om varandra hårdnade en aning, Georg snörvlade lite som man gör när man är förkyld och jag och Tom bara stod och såg varandra i ögonen.
- Säg att du ljuger… mumlade jag.
- Förlåt Bill… men, jag kan inte… viskade Tom.
Jag skakade på huvudet. Det var inte sant. Ingenting var sant. Tom ljög! Varför ljög han för mig? Det här stämde inte. Hon kunde inte försvinna från mig. Hon kunde inte! Det fick inte hända!
Jag kände plötsligt hur mina knän slog i marken, jag hörde ett avlägset skrik från någon, som jag en sekund senare insåg kom från mig själv. Jag brydde mig inte. Jag föll ner på marken och skrek ut alltihop. Alla känslor. Allt. Jag såg hur Tom rusade fram till mig och försökte hålla om mig. Men inget hjälpte. Någon skar bort en bit av mitt hjärta och struntade i hur det kändes. Det bara gjordes och jag skulle lämnas ensam där sen, utan någon som helst smärtlindrande medicin att ta som bot, för allt det onda.

GOSH! tredje delen för idag. Jamie har varit goood. Nu får ni kommentera, för jag känner på mig att flera personer tycker att jag har varit väldigt ond efter detta... men ja, klagomål/kritik/beröm ? alltihop tas emot i den lilla rutan här nedanför (a)
Kramar Jamie <3

Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
sandruskapuska - 2 dec 08 - 14:54- Betyg:
känner trycket bakom ögonen. döda henne inte<3
Airya - 24 mar 08 - 19:26- Betyg:
NEEEEEEEEIN!!! nu fick du mig att lipa för fasen ju :`(
Hon kan ju inte bara dö..... Fy fan vad hemskt,
Men ska inte klaga på dig nu som skrivet allt detta som verkligen spelgar upp händelserna framför mina ögon. Otroligt bra skirvet, kan inte säga med ord just nu vad jag tycker, men så jäkla bra är det i alla fall! <3
foreversacred - 23 mar 08 - 21:11
fan började ju lipa da ....shit asså
FortessOfTears - 23 mar 08 - 19:56
JULIA! DU .... DU DÖDADE HENNE! Du... du... titta vad du gjorde mot Bill?! :O EN OND ÄNGEL ÄR VAD DU ÄR! xD Nein, bara litegrann.... Men massa bra älsk <3 Jag har klump i halsen och vill bara hoppa in i skärmen och krama Bill tills det blir bra ;__; <3
Mangasagan - 19 mar 08 - 21:36- Betyg:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!

APA PÅ DIG!!! Jag gråter!! Du.Dödade.Henne!!!! :'(
KAn du inte typ, låta det inträffa ett mirakel så att Tyra vaknar?!! SNÄLLA!! :(
Men för övrigt så skriver du SJUKTBRA!!<3
WillyWonka - 19 mar 08 - 20:44
ååh. Åhh!
M-424 - 19 mar 08 - 18:44- Betyg:
Neeeeeeeeej:|:|

Du skriver hemskt underbart.<3 GAAAAW!!! vIll bara ha mer nuuu ! :D:D:D<33
woops - 19 mar 08 - 18:05- Betyg:
Nej, nej, nej. Fyfan, var så nära att börja gråta. Bill bara trodde... och tom bara.. och de andra bara, och och ... *STORBöL*
Du skriver underbarast någonsin, det vet du va?
JennnyJ - 19 mar 08 - 16:17- Betyg:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Ifos95 - 19 mar 08 - 12:09- Betyg:
Fan ta dig. Jag GRÅTER! Det var så otroligt sorgligt att mitt
tangentbod precis har drunknat.
och jag håller med etsigav:

VÅGA INTE DÖDA TYRA.
etsigav - 19 mar 08 - 11:01
VÅGA INTE DÖDA TYRA .
Chillaah - 19 mar 08 - 10:37- Betyg:
åhhhh så sjuuukt bra! jag tyckr den blev med trovrdig när du gjorde henne hjrndöd, även om det var böla som gällde , men det kändes levande när du beskrev Bills knslor när han trodde han överlevt, men buhu !:'( fortsättning snart Julia? du skriver så facking bra!!<3
etsigav - 19 mar 08 - 10:30
shit.
så otrooligt sjuuukt bra.
Solstorm - 19 mar 08 - 10:08- Betyg:
shiiit, NEEEIN! :O HON FÅR INTE DÖ!
Stackars Bill, min Bill <33333 xD Hjälp!! Hur ska du nu lösa det här - så att det slutar LYCKLIGT!?!?!?!? :O

Meeeeeeeeer, skriv MEEEEEEEEEEER <33333
tomatface - 19 mar 08 - 00:40- Betyg:
SKITBRA ! :D jag vill ha mer :D när jag läste denna delen lyssnade jag på nån tysk låt (inte tokio hotel) där dom typ sjöng; utan dig kan jag inte mer... och det passade ju in till denna :) fast hela blev sorligare då :'( skitbra skrivet :)
Sassa38 - 18 mar 08 - 23:52- Betyg:
Gud så bra den är, sorgligt, men bra. Har suttit hela dagen och uppdaterat och väntat på fortsättnigen, så kommer den när syrran och mamma skulle ha datorn... Men den är helt klart värd att vända på, den är superbra...

Längtar redan till fortsättningen :D
chulia - 18 mar 08 - 23:37
Mp3: sa ju att jag var ond xD tack så mkt <3
prickigthallon: nein, den är nicht slut. tack sötnos<3
mikaelanystrom: :O ooh nooo! don't gråta! :'S förlååt.... *skämmas* xD tack btw <3333
tjoh: danke brauni<33
Dannylover: HAHA heja hunden xD tack<3
Lovely__: åhh, tack tack tack <333 jag blir massa glad nu... aah typ *flina* aaaah :D:D:D taack<3
Ciissii: aaw :D tacksi, nein, inte böla... :/ Men yaaay 15 DAGAR??? OMG det är ju INGENTING!!! (ja det var konserten ja mena xD ska du dit?) tack i alla fall <33
Ciissii - 18 mar 08 - 23:17
Så sjukt bra skrivet. Allt var så himla
perfekt skrivet :) Du har verkligen talang!
Började faktiskt att lipa..
Ser verkligen fram emot nästa delen!


Du, det är bara 15 dagar kvar till
th konserten :D För det var den du
mennade i förra delen va? ^^ :P
Lovely__ - 18 mar 08 - 22:22- Betyg:
jag vet inte vad jag ska säga, men jag tycker att den delen där du beskriver hur glad bill blir när han tror att hon faktiskt har överlevt, hans iver och toms förtvivlan av att se hans bror bli så glad när han vet vad som egentligen hänt..varenda ord var perfekt där, du lyckades få det så trovärdigt, så verkligt.
Mycket bra skrivet.
och jag ser fram emot nästa:)
DannyLover - 18 mar 08 - 22:05- Betyg:
Åhh så himla braaa :D vet ud vad jag precis kom på ?? min lärares hund heter Tyra :)
ajja fortsätt,, jag vill ha mera :D:D:D:D
tjoh - 18 mar 08 - 21:56
oh så BRAAAAAAAAAAAAA :D
mikaelanystrom - 18 mar 08 - 21:40- Betyg:
* GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTA *
OMG, OMG, OMG! HUR KAN DU GÖRA SÅHÄR MOT MIG * GRINAR SOM EN GALNING *
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ;_; FY FAN VA BRA.
prickigthallon - 18 mar 08 - 21:36- Betyg:
Men.Jamie.. *nästan lipa*
Är den slut nu? o.O
Puss och hej.
Msn efter 9a? <3
Mp3 - 18 mar 08 - 21:35
Älska älska älska älska älsak :D <3<3 Och det var värt varenda minut som jag uppdaterar novell sidan för att vänta på att du skulle lägga upp denna <3<3< Jag älskar den <3<3

Mewn du dödade henne :'( elelr du dödade henne inte, du gjorde henne hjärndöd, samma sak.. :( men sjukt otroligt bra ! <3 Jag älskar denna!

Du skriver så fantastiskt bra Julia <3 DU ÄRVERKLIGEN FANTASSTISK! <3<3 Och jag tycker att du ahr varity väldigt duktig denna dag, TRE delar :O :D .D. :) <3<3<33
prickigthallon - 18 mar 08 - 21:31- Betyg:
MAHHAAHHA*: FÖRST IGEN??

Skriven av
chulia
18 mar 08 - 21:30
(Har blivit läst 328 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord