Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Vänner eller Tokio Hotel?

Vi brukar lyssna mycket på Tokio Hotel (Nästan överdrivet mycket, enligt våra tre bästa kompisar) Dessutom gillar vi att skriva väldigt mycket (men även det tycker de att vi gör för mycket) Förut både lyssnade vi och skrev i skolan, men då tyckte de att vi dissade dem, så vi slutade med det och började istället skriva mer hemma. Vi har även slutat lyssna högt på musiken i deras närhet, (istället använder vi mp3.) Nu tycker de att vi spenderar för lite tid med dem, på fritiden och att vi sätter TH framför dem. Det är alltså en fråga om att välja mellan vänner eller Tokio Hotel, men ÄVEN att sluta skriva. De vill att vi ska sluta göra det vi gillar mest, istället vill de att vi ska vara ute på helgerna och inte göra ett skit! För vi bor i en liten byhåla där nattlivet är lika med NOLL. Och på vardagarna när vi verkligen suktar efter både TH och att skriva, rent av tvingar de oss att vara för om vi inte är det så blir det värsta stora bråket om det, och vi ORKAR inte bråka med dem hela tiden. Vi hamnar alltid i situationer där de tvingar oss att välja! Självklart vill vi inte välja, men hur ska vi göra? Är dem verkligen riktiga kompisar? Eller är det en normal reaktion? Det kanske till och med så att det är vi som gör fel? Vad tror ni? Skulle gärna vilja veta hur andra ser på situationen.... Är tacksamma för svar :)

/ Badgirls ;)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
-blueberry- - 21 feb 08 - 14:52
välj komipsarna!!!!! det är ju bara ett band!!!!

herregud var inte så korkad nu!!
mandaaa-aaa - 18 feb 08 - 15:53
Jag fattar både kompisarna och er, lixom om dom inte låter er göra det ni älskar, då är dom ju inte riktigt bra kompisar, men å andra sidan, de kanske inte har insett hur mycket det faktiskt betyder för er, och de kanske inte vet hur mkt dem betyder för er heller? Ni kanske borde ta ett snack med dem... typ, förklara för dem att ni inte kan sluta, och så får dem lyssna, och sen får ni lyssna på vad de säger, sen får ni helt enkelt kompromissa, jag vill passa på att klaga lite på de onödigt otrevliga kommentarer som kommenterats, de ville ha hjälp... så varför inte ge dem det istället för att skicka massa onödigt dumma kommentarer, scheisse! Men anyway, LYCKA TILL! :D
xXThisIsMyWayXx - 17 feb 08 - 13:43
Jag förklarar denna disskution avslutad...

Så, kan vi sluta tjata nu innan ALLA på dikta är
osams...
HandBollsFreak - 16 feb 08 - 23:59
Loffe: har man börjat en disskution får la man avsluta den ? ^^ :P
HandBollsFreak - 16 feb 08 - 23:46
Badgirls: jo antagligen har du en poäng. Men vänner går la före en mp3 och tokiohotel, vilket är ditt problem, vilket jag störde mig på eftersoom du anser att det är bättre att sitta själv med mp3 så är det ju faktiskt ditt problem, och inte mitt.. så all den "skiten" som du kallar det, är faktiskt mina åsikter vilket jag har lika stor rätt till att skriva som du har att skriva att jag och danding skriver åsikterna bara för att det handlar om th? ^^ hrm?
Badgirls - 16 feb 08 - 23:35
Loffe:
Annledningen att det inte var du som fick något "skit" är för att du hoppade direkt ifrån ämnet, inte riktigt delaktig... Men nu har du sagt din mening om ämnet men det är ändå inte direkt så att vi tänkte ge dig någon "skit" för det. Annledningen att vi vart sura på HandBollsFreak var ju att hon kom med kommentarer som:

"det här är bara patetiskt och skrattretande, tänk om nästa gång är du snäll. Du tar bara på tid och min energi."

och:
"Det här inlägget, kan inte du ta bort det, för det låter bara patetiskt och dessutom, välj dina vänner, annars är du mer korkad än vad jag trodde när jag läste det här."

Det är mer än nödvändigt att skriva hur patetiska hon tycker vi är. Hon har uppenbarligen inte fattat att människor är och har rätt till att vara olika. Jag ogillar extremt när kommentarer "spårar ut" på det viset... Är det verkligen nödvändigt att gå på person angrepp? Vi ser ingen annledning för det...
Badgirls - 16 feb 08 - 23:00
HandBollsFreak:
Men det var inte så du uttryckte dig första gången, hur vet du att det inte är ett problem för oss? Hade det inte vart det så hade inte frågan kommit upp.
HandBollsFreak - 16 feb 08 - 22:42
badgirls: jag trodde det här var ett forum ^^ att man fick säga vad man tyckte, när du skriver en sånhär text får du la räkna med konsekvenserna, ^^ justprecis att det går överstyr, det här är inte ens ett problem, det är bara att minska på ditt lyssnande och ta vara på dina vänner ^^
_ingen_ - 16 feb 08 - 22:32
ah, många många inlägg här ser jag :P
Men tänkte bara säga att hela grejen är lite konstig. Konstigt av dina vänner att be dig välja mellan musik och skrivandet eller dem. Om de nu är dina vänner så borde de veta att musiken och skrivandet nu då betyder så pass mycket för dig.
Jag förstår ditt sätt att tänka, Musiken betyder otroligt mycket för mig med, men jag tror inte att det är så att du sitter hemma och skriver dygnet runt osv osv. Tycker att du ska umgås med dina vänner, för ett liv instängt med enbart musik och dig själv är inte roligt, även om det kan kännas så ibland.
Du behöver, vi alla behöver ha roligt ibland, men andra MÄNNISKOR, men som sagt, lyssna på musiken och skriv du, men var med dina vänner mer..
Badgirls - 16 feb 08 - 22:28
HandBollsFreak:
Du är bara för mkt, du har gått överstyr, vi frågade om hur ni såg på SITUATIONEN, för det behöver du inte idiotförklara oss! Om vi inte tkt det var ett problem så hade vi ju inte ens frågat om hjälp, din hjälp var ju så STOOOR, vore tacksam om du lämnade detta forum, du har ju lämnat ämnet och bara klankar ner på oss istället, inte speciellt givande.

Ni som skrivit hjälpsamma svar, ni är ganska många, fler än va vi trott, STORT TACK!
HandBollsFreak - 16 feb 08 - 21:36
Spader4: ahh jag är ju det, men det är totalt onödigt ändå.
Man blir bara riktigt förbannad, på hur alla människor är beroende av något, så hårt beroende att dem hellere LYSSNAR på musik än är med sina vänner, och dessutom skyller det på att utelivet är lika med noll. på skalan ett - tio hur moget är det? ^^
spader4 - 16 feb 08 - 20:13
handbollsfreak: du är ju med i diskussionen...-.-
HandBollsFreak - 16 feb 08 - 18:31
Loffe: helträäättt!!!
xXThisIsMyWayXx - 16 feb 08 - 13:26
YourRomance:
Alla dina kompisar lyssnar på samma band som du!
Och alla dem är helt över tokiga i det bandet!
Så det var ju lixom inget problem hos dig.
Och jag vet att ni pratar om dem jämt, jämt!!!
HandBollsFreak - 15 feb 08 - 21:59
Spader4: Det här är ett forum, man får säga vad man tycker, man får använda hårda ord. För det här inlägget är patetiskt och otroligt fånigt. Jag menar tokio hotel eller vänner, har man något liv om man väljer musik framför sina vänner? ^^ om man gör det tycker man otroligt synd om sig själv! ^^
Felle - 15 feb 08 - 21:07
Diskussionen tycks gå het här nedanför. Men ja.
Jag håller med vissa av dem som har kommenterat, att ställa en fråga om ifall man ska välja Tokio Hotel eller vännerna är helt dumt. Att välja sina vänner skulle ju vara självklart, liksom. Men samtidigt, eftersom du nu ställer frågan, så finns det väl något bakom det.. Och det verkar i inlägget som att du är ganska trött på dina kompisars beteende och så, och dom har ju ingen rätt att försöka förändra er, man ska ju vara sig själv.
Men jag tycker det är upp till er att tänka lite, är ni nära vän med de här typerna, eller är det typ bara människor ni är med utan att känna dem särskilt väl? Skulle det vara jag som stod mitt i något sånt där och det bara gällde personer jag typ, pratar lite med då och då, så skulle jag kanske kunna välja musiken, eftersom musik är något väldigt viktigt för mig. Men skulle det gälla människor som faktiskt var bra kompisar till mig, så skulle jag helt självklart välja dem, det finns liksom inget alternativ.
Fast det är ändå väldigt korkat om era kompisar ber er att välja.
Det här tycks nu inte riktigt komma nånstans, men jag skulle välja kompisarna i alla fall, ifall ni nu tycker att dom är riktiga kompisar. Upp till er att bestämma.
spader4 - 15 feb 08 - 20:24
ojsan.. jag tror visst alla har en dålig dag idag för knappt någon har haft något ens trevligt att säga.. kan man inte uttrycka sina åsikter utan att vara otrevlig? vet att jag kommer bli attackerad som fan för att jag säger det men jag tkr inte det är ok att vara elak bara för att man tkr någon har fel!
HandBollsFreak - 15 feb 08 - 16:45
det här är bara patetiskt och skrattretande, tänk om nästa gång är du snäll. Du tar bara på tid och min energi. Att du ens orkar tänka tanken att sätta tokiohotel, och det du skrev om innan, att jag skriver det här BARA för att det är tokio hotel, jag hatar inte tokio hotel, jag tycker bara att dem inte har någonting, jag menar det är ju inte direkt nästa abba, bara ännu ett par flickidoler. Jag orkar inte hålla på med den här disskutionen varenda gång, dessa jävla tokio hotel och dessa jälva fanfics gör mig galen, och jag vet att jag är hård näre gäller kommentarer om dem här. Men ärligt, allt handlar ju bara om tokio hotel här. är så jävla trött på det. Det här inlägget, kan inte du ta bort det, för det låter bara patetiskt och dessutom, välj dina vänner, annars är du mer korkad än vad jag trodde när jag läste det här. jag har hur kul med mina vänner som helst, och dem lyssnar på tokio hotel, man behöver inte dessa pojkarna för att må bra, et är musik visst, men vänner betyder mer.
YourRomance - 15 feb 08 - 15:40
um.. oii vikken diskution där nere !!
jag tkr nog.. att man kan göra båda lix.. lyssna på th
i mp3 och sånt är väl okej, men man behöver väl int
överdriva å lyssna jämt så att man int har tid med ngt annat ?
jag är också typ galen i ett band, och lyssnar på dom varje
dag, men det gör jag i skolan mellan lektionerna o hemma sent
på kvällen, men jag är med kompisar på dagarna..
har dina kompisar problem med att du lyssnar på th så kanske
dom int är bra kompisar.. dom måste acca att ni lyssnar på
det och ni måste även acca att alla int älskar dom..
musik betyder mkt jag vet, men man får tänka på konsekvenserna
också.
fortsätt kämpa även fast det känns som om alla är emot
dig, (vet hur dt känns)..
osynlig_flikka - 15 feb 08 - 15:00
håller med handbollsfreak. Lever man för tokio hotel har man inget liv. jag råder dig att välja dina vänner!!!
wearingblack - 15 feb 08 - 14:45
ganska intressant diskusion här nedanför:P
själv kan jag bara säja att man ska göra det man trivs med, men ni får inte drömma er inte bort för mkt och glömma bort att leva. Är kompisarna viktiga för er? I så fall kanske de är värda mer. Tycker ni bara att de gör er besvikna och arga hela tiden, strunta i dom då.
Svårare är det faktiskt inte.
HandBollsFreak - 14 feb 08 - 22:17
Badgirls: haha, det visste då inte jag x)
men ärligt låter det inte riktigt patetisk att välja jävla musik framför sina bästa vänner? ^^ lyssnar man hellre på musik hemma än umgås och har kul med sina vänner, så ser inte jag varför man ens skaffar vänner och ger dem besväret att tycka om några som ändå kommer dissa pågrund av musik!? okej nu tog jag väl inte lite för mkt, kommer få massa skit jag vet. Musik går inte före det faktum att leva? ^^ och lever man för ett BAND, tokio hotel ^^ såå har man inget liv. Var glad att dina vänner bryr sig soppas mycket om dig fortfarande, för hade mina kompisar dissat mig för musik. Hade jag INTE vart kompis med dem längre,
InteRiktigtKlok - 14 feb 08 - 21:32
Jag förstår hur du tänker, och att det är jobbigt att
de inte accepterar att ni gillar TH. Men, jag kan samtidigt
förstå kompisarna lite... jag har haft fyra kompisar som
har vart helt crazydazy i olika band, och det är så JOBBIGT
att bara lyssna på prat om det där bandet, och blabla :P
Så försök balansera er, prata kke inte SÅ mycket om th när
ni är med dom kompisarna, men säg också till dom att dom
faktiskt får ta o acceptera att ni tkr om th. Och

Dand1nginthedark, jag börjar bli lite trött på dina
spydiga kommentarer. Är det här ett problem så är det
väl aldrig en dum fråga?! vill man ha hjälp så ska man
väl kunna be om hjälp, utan att man får höra att det
är den dummaste fråga man har hört?! Du behöver faktiskt
inte ens se åt det här inlägget om du tycker det är
så onödigt.
NaNanB - 14 feb 08 - 21:24
jag har två kompisar, speciellt en, som också lyssnar på TH i
mp3 typ, hela dagarna.
men de är ju med oss lika mycket för det och hon skriver också
en hel del.
de där kompisarna och nu borde kompromissa lite
spader4 - 14 feb 08 - 21:00
Att välja ett band före sina kompisar låter dumt.. Men att ställa ett sådant ultimatum är dummare! Seriöst känner de sig hotade av ett band??? jag tror det beror på era kompisar, inte er eller TH...
Badgirls - 14 feb 08 - 19:51
Danding1nTheDark & HandBollsFreak, ni är båda kända som TH-hatare, så vi bortser från vad ni tkr(eftersom ni gör det för att de handlar om just TH,) Ni andra, DANKE SCHÖN! :D
spader4 - 14 feb 08 - 19:25
hahahahaxD ursäkta men dina kompisar får mig att skratta! jag tror inte problemet är TH och om ni slutar lyssna på dem kommer dina kompisar bara komma på ett nytt problem.. De får helt enkelt finna sig i att ni tycker om att lyssna på Th och att skriva om dem.. Man kan inte bestämma vad andra ska göra!o.O
HandBollsFreak - 14 feb 08 - 19:21
men snälla, kompisar eller tokio hotel.
?? ^^ kompisar såklart, tokio hotel, det är musik?! visst visst, för vissa betyder musik mer än för nån annan, men att sätta ett band, som typ tusen människor mer eller ja miljontals mer människor älskar, framför sina vänner, det är absurt? ^^ tokio hotel, jag börjar störa mig på detta band, lyssna på musiken, tyck att det är ett bra band, men vafan. om bandet läggs ner i framtiden ska ni då gå där själva och tycka synd om er för att ni satte ett band framför era vänner? ^^
hallå eller? :P
bluesky - 14 feb 08 - 18:46
Samtidigt som jag tycker de är riktiga skit kompisar så kanske man även kan "balansera" sina intressen... Liksom ni behöver inte lyssna och skriva hela tiden, det går att göra annat oxå.
Men sedan är det så att om de inte kan acceptera er som ni är så är det bara att skita i dom. Jag vet vad jag talar om! Har haft kompisar som dem många gånger, det är INTE värt det.

Så gör vad fan ni vill och skit i de som försöker förändra er! Tänk efter vad som är du, om du inte är du när du inte skriver och lyssnar på TH; that's it! Om de försöker förändra dig så är de kassa kompisar.

Var dig själv, inte mer, inte mindre. Folk märker när man försöker vara annat än vad man är (och få gillar det)
_NotAnAngel_ - 14 feb 08 - 18:20
Ni borde få komma överens om vad ni vill göra, och då "får" göra.
Ni borde få göra det ni vill, men riktiga kompisar brukar, vad säger jagOo, SKA acceptera det man vill göra.
Men prata om det, det är alltid bra:D
Solstorm - 14 feb 08 - 17:50
riktiga kompisar borde låta en vara som man är/göra det man vill.
xXThisIsMyWayXx - 14 feb 08 - 17:21
Det är väll rätt så normalt att reagera så.
Men jag tycker att om de är så mot er så är de inte
era riktiga kompisar.

Skriven av
Badgirls
14 feb 08 - 16:54
(Har blivit läst 499 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord