Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Dikter om vänskap

Viktor! <3

Viktor! Herregud vad snabbt allt kan förändras. Vi har känt varann sedan vi var små. Du flyttade för ett år sedan och nu är vi helt främmande för varann.
Kommer du ihåg allt galet vi hittade på, alla tv program vi spelade in? Kommer du ihåg när vi lekte tjuv och polis, när vi hade ballonger som bäbisar? Kommer du ihåg när vi hoppade studsmatta som galningar och jag flög av? Minns du den gången vi sov över. Jag packade allt i vår skrinda och så drog vi upp till dig. Kommer du ihåg alla våra ”koj-fester”, alla spökhistorier, alla de gånger då vi försökte skrämma upp varann? Kommer du ihåg den gången då vi var och handlade och vi gick på byns ”farligaste” gata? Och kommer du ihåg ”vår” vatten rutsch kana och vår snigelstad, kommer du ihåg när vi byggde en koja under bordet? Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst här. Men allt har förändrats så. Jag kan inte säga annat än att jag saknar dig otroligt mycket ibland. Varför var vi tvungna att skiljas åt? Du var min absolut bästa kill kompis och minnena jag delar med dig kommer jag aldrig att glömma, jag kommer aldrig att glömma dig älskade gamle kompis!
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Hannish_ - 18 aug 07 - 23:39
detta skulle nog egnetligen ha legat under bloggen, men jaja

Skriven av
Hannish_
18 aug 07 - 23:37
(Har blivit läst 122 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord