Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

<3Det blev bara jag och min bror kvar<3

Jag heter alltså Johanna och är 15 år och bor i en liten by i linköping.med min storebror..mina föräldrar är döda..
Så jag börjar berätta vad som hände.
Det var en vacker solig sommardag i juni så hela vår familj var på väg till vår sommarstuga..så vi var där en vecka..
Det hade börjat regna då vi kom fram till stugan..min mamma började lagade mat..och jag och min brorsa jonathan busade med varandra på lek.
Till natten lovade det att det sku komma åska..jag kunde int sova på hela natten..så jag tog min madrass och täcke och dyna..och for till jonathans rum och sova på golvet.
På morgonen nästa dag hade vi tänkt åka till byn och se på saker...Min pappa körde bilen som vanligt..min mamma satt brevid och läste tidning..ingen annan märkte grenen så låg mitt på vägen.
Oj herre gud..pappa se upp skrek jag till pappa.vi hann inte svänga..vi körde rakt på grenen,jag vaknade till med ett huj och steg upp under stolen..jag såg min pappa som låg med huvudet mot ratten.
Pappa och mamma nej skrek jag...min mamma låg med huvudet på dörren...det rann blod ner från båda 2..jonathan är du okej sa jag...jag är okej sa han under stolen...snälla jonathan ring ambulans nu genast..sa jag
med gråten i halsen...Ja ska göra det syrran sa han...Det räckte säkert 10 minuter när ambulansen kom..vi fick inte följa med till sjukhuset..det är bäst att ni åker hem sa en av ambulans männen.nej nej..grät jag och kramade om jonathan..
Vi for ren nästa dag till sjukhuset och fick höra dåliga nyheter..när jag hörde det började jag gråta samma sak med jonathan..jag grät en timme i jonathans famn..han tröstade mig massor..det var vi enda som var kvar..vi klarade oss..
Han skötte om mig varje dag och det som hände kommer jag aldrig att glömma...våra sorger är kvar i vårt hjärta
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 2)
So_Sick - 4 jun 07 - 23:01- Betyg:
jävligt många "..." Sen tyckte jag början kunde varit bättre, lite långtråkig. Annars e storyn rätt så bra..

Skriven av
snygg_brud
4 jun 07 - 07:15
(Har blivit läst 412 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord