Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Dikter om barn

alla barnen!

ALLA BARNEN!
tänk vi sitter här hemma och gottar oss.
har ni aldrig tänkt på dom sjuka barnen i amerika afrika mm i dom fattiga länderna dom som inte har HUS, MAT, OCH DERAS SYSKON DÖRoch dom själva får inte ens leva hälften så länge som vi får har ni tänkt på det.
vi får barnbidrag tex hur mycket tror du dom får.NEJ! just det de tänkte du inte på va dom får inget det är inte mer än rätt att vi iallafall ger minst 10 kronor till barnen som har det värre än oss .det ända dom ber om är ett bra liv och vad ger gud dom jo han ger dom ett liv fullt av skit självmord våld och stöld m.m. själva lever vi ett bra liv vi tänker på för små saker som att man inte har pojkvän att man är förkyld och så tänk dom kan me bli förkylda va inte så själviska ni vet ju inte hur många av alla barnen som kan ha cancer, eller feber nästan varenda dag dyslexi och flera andra sjukdomar+att dom inte har nåt botemedel mot det de har ju vi men vad gör vi INGET!
vi får nog skärpa oss mycke tänk på dom det gör jag .
jag ber någon gång per 3 månader eller nåt men vad hjälper det vi hjäper inget det var ju gud som gjorde det här mot oss inte ska vi då be till honom han gör väl inget absolut ingenting.
TÄNK PÅ DET för min och deras skull
AV:LINNEA.JOHANSSON
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)


Skriven av
trustlenny
19 mar 07 - 22:58
(Har blivit läst 298 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord