Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Kärleksdikter

beundran.

Beundran


Jag beundrar dej för den du är i mina ögon du finns alltid när jag behöver dej. Just du min älskling du fyller alla hål inom mej ingen av dom som har varit i mitt hjärta kan ens komma i närheten av vad du gör.
Du har sanningens hjärta och du visar din ärlighet som ger mej värme och en skön trygghet som ingen annan har kunnat ge mej. Många falska och oärliga människor som försökt att få en plats i mitt hjärta men många har ej kunnat visa ärlighet eller trygghet ja svek och falskhet är många av dom som försökt men ack så svårt att visa känslor på ärligt sätt men dom som är falska ger sken av ärlighet men gräver sin egen grop men det är inte mer än rätt att dom faller själva där.
Finns inget som kan vara så ärligt som sanningen men synd att det finns människor som aldrig kommer att lära sig vad det är men andra sidan så behöver jag inte tänka på annat än min egna lilla värld där trygghet och ärlighet och min ängel tagit plats med barnen kärlekens band knyts allt starkare och vi har en ärlighets stadiga grund att börja bygga på och ge och pussla så det ej blir gungande mark.
Så skönt att det finns plats för allt och man känner hur livet fått fart och man för en gång skull ej behöver vara oroad av falskhetens band och min ängel finns alltid där och vi finns för varandra och självklart det största av allt så får vi ha barnens glada och ljuvliga skratt och se att dom börjar finna en värld där kärlekens band övervinner allt och dom får känna en trygghet att se sin pappa ha rest sig och hittat allt rätt i livet många förstår inte vilken underbar känsla att få uppleva detta som man trodde ej var en verklighet men nu så är det verklighet och då är det så skönt att få ta vara på det man har och vårda det ömt och kärleksfullt med min ängel och alla barnen som ger oss styrka och glädje med att dom är i vår närhet. Cidde.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.5)
Friidiit - 9 okt 07 - 20:38- Betyg:
JÄTTEBRA! <3
är det du på bilden? ..
LadyG - 8 nov 05 - 09:58- Betyg:
Blir rörd när jag ännu en ggn läser en av dina dikter
Love U Darling

Skriven av
cidde1
8 nov 05 - 09:56
(Har blivit läst 490 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord