Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk
Blogg

reapers_brides blogg
Född: 666
Bor i: skymningsriket
Visa profil

emo är vi allihopa, så får jag lov? 21 aug 07
Jag såg emo ut innan du ens hade hört ordet emo och jag är fortfarande inte emo.

Faktum är att jag nog inte ser direkt emo ut heller, inspirationen kommer mest från band som gör elektronisk musik, gothinspirerade band och gothic lolita. Alltså det är ju snyggast, tycker jag då, tog ju lite tid innan man ens vågade sig på att försöka, och att orka lägga ner tid på kläder hår och makeup när man knapt orkar överleva gör nog att det mesta utom kläder brukar skippas. Att gå omkring naken har aldrig riktigt varit någon hit.

Jag får höra att jag bara klär mig i svart, att jag klär mig elegant, att jag är blek som ett lik, att jag ser ut som en zombie (att inte sova på tre dygn brukar ha den effekten ja) att jag är satanist, att jag ser ut som om jag var på väg till en begravning, yada, yada, who cares? Och som så många också brukar undra, jag köper mina kläder i helt normala butiker, svart är ingen ovanlig färg och ibland hittar man något vackert som passar.

Vad jag inte tycker om att höra är att jag ska skära djupare nästa gång, jävla emo-unge. Seriöst, jag är inte det minsta emo. Jag har inga tragiska kärleksrealtioner, jag går inte i tighta jeans och nitbälte och överhuvdtaget gällde väl väldigt tighta kläder? Jag lyssnar inte på emo, det enda emo-band jag hört är Rites Of Spring tror jag, och de var, tja, inte min stil.

Vad jag är är psykiskt sjuk, det kan man inte förneka då man är in på psyk varje vecka och får sin medicin och lever på rehabiliteringsstöd. Så ja, det borde väl förklara mina skärsår, eller så gillar jag nog pappas förklaring bättre, jag har varit i slagsmål med Wolverine!

Musiken jag gillar är synth, elektronisk, EBM, gothic och en del rock och metal och klassisk musik. Jag är inte kräsen, har nog 300+ favoritlåtar som jag fortfarande efter många år inte tröttnat på. Inte emo, tyvärr, ledsen att göra dig besviken!

För det verkar ju så, folks största hobby är att trackan ner på varandra och säga "gå och ta livet av sig jävla emounge".

Have a nice day kitten.

Skriv din kommentar här
Sätt ett sifferomdöme på blogginlägget: (Detta är frivilligt)
Bloggkalender
<<Augusti 2007>>
TiOnToFr
  01 020304
05 06 0708091011
12 131415161718
1920 21 22232425
262728293031 

Fler blogginlägg
Allting och ingenting har förändrats
19 maj 18
jag är ett totalt patietiskt kaos
4 dec 07
jag vill inte att du ska lida farfar
11 nov 07
färga min sömn blodröd av död
16 okt 07
emo är vi allihopa, så får jag lov?
21 aug 07
ensam, ensam, ensam
12 aug 07
ångest är att kräkas likmaskar
6 aug 07
hej mamma
1 aug 07
skär dig djupare för det är aldrig tillräkligt
19 jul 07
vart kan man fly för att slippa sig själv?
16 jul 07