Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk
Blogg

Megabitchchans blogg
Född: -
Bor i: -
Visa profil

Que? 20 sep 17
Okej, så jag har studerat i tre veckor och det känns som tre månader. Tiden går fort och långsamt på samma gång på ett sätt jag inte känt på väldigt länge. Jag antar att det är för att jag lär mig nya saker hela tiden, att jag faktiskt gör någonting annat än att dagarna går in i varandra på jobbet och jag bara går och väntar på nästa lön. Nu ser jag fram emot helgerna. Jag läser och fixar och skriver, och när det är fredagseftermiddag så är det verkligen ledigt i två hela dagar. Inget jobb 21-06 eller något sådant. Bara jag och sambon. Vi går på bio, vi kollar på serier, vi pratar, vi bara myser. Jag älskar verkligen det är studentlivet. Jag önskar att det alltid kunde vara såhär, och det bästa är ju att det kommer vara så, i och med att mitt framtida arbete kommer innebära fasta arbetstider utan jobb på helger och röda dagar. Har aldrig haft ett sådant jobb, ett sådant schema, och det känns nästan för bra för att vara sant. Nu är det förvisso fem (!) år kvar innan jag ens är färdig med studierna, men ändå. Jag känner att jag gjort rätt val. Jag som var så säker på att jag aldrig skulle studera igen, och nu har jag bestämt mig för att fucking jobba som lärare. Skräll, liksom. Mamma och pappa har uttryck stor förvirring över detta, och tro mig, ingen är mer förvirrad över det här än jag.

Skriv din kommentar här
Sätt ett sifferomdöme på blogginlägget: (Detta är frivilligt)+- 9 jul 17
+ Sedan jag började köra heltid har jag inte sjukanmält mig en enda gång. Hade god lust en kväll när allt bara kändes helt åt helvete, men jag försöker verkligen tänka att det inte funkar att sjukanmäla för sådant. Har gjort det på tok för mycket redan och fastän ångest och psykisk ohälsa självklart är validerat som sjukdomar osv så vet jag att det i slutändan alltid är bättre att jag åker. Pallar jag inte så får jag väl avbryta passet och åka hem, men då har jag i alla fall försökt. De gånger jag sjukanmält mig har jag haft ångest över att jag inte är på jobbet och känner att jag borde ha åkt i vilket fall som helst.
+ Denna sommar har jag varit noga med att smörja med solskyddskräm samt druckit mycket vatten
+ På torsdag får jag antagningsbesked om jag kommer in på högskolan eller inte

- Måste prata med chefen om min tjänst när beskedet kommit. Han vet förvisso att jag mest troligt ska studera, men det känns fortfarande jobbigt.
- Vill fortsätta jobba pga pengar men vill satsa helhjärtat på skolan nu när jag ändå faktiskt ska studera men mina lån kommer gå i taket om jag inte jobbar alls, samtidigt som jag vill ha ledigt någon gång också. Är så trött på att köra natthelger och folk som haft skitkul och faktiskt får vara lediga på helgerna, medan jag hållit igång hela veckorna men ändå inte har helgerna lediga.
- Det är jävligt varmt. Vill ha höst. Nu.

Skriv din kommentar här
Sätt ett sifferomdöme på blogginlägget: (Detta är frivilligt)??? 16 feb 17
Skrev dagbok för första gången sedan i maj. Who am I?

Skriv din kommentar här
Sätt ett sifferomdöme på blogginlägget: (Detta är frivilligt)
Bloggkalender
<<Juli 2017>>
TiOnToFr
 01
02030405060708
09 101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Fler blogginlägg
Que?
20 sep 17
+-
9 jul 17
???
16 feb 17
Comet in the sky
16 feb 17
Oj
12 jan 17
Nytt årjävel
7 jan 16
2016
31 dec 15
Vroom vroom
20 dec 15
Nu är det jul här i vårt hus
11 dec 15
So god damn you
11 dec 15