Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk
Blogg

Megabitchchans blogg
Född: -
Bor i: -
Visa profil

Nu är det jul här i vårt hus 11 dec 15
Idag köpte vi äntligen mer julsaker! Kulor i MÄNGDER, glitter, pepparkakshus, pepparkakor, apelsiner, saffran, you name it. Imorgon ska granen kläs och nästan det enda som fattas nu är egentligen julklapparna. Önskar att jag hade mer pengar till att köpa dem, men det är som det är. Får göra det bästa av situationen och försöka lösa det så gott det går. Huvudsaken jag lyckas köpa lite till sambon och mina syskon, resten får vänta till typ nästa år.

Blev till att jobba 16.00 - 03.00 och jag längtar ärligt talat jättemycket. Har inte en tanke på att det kommer bli tråkigt att missa julen hemma. Det kommer knappast vara jättemycket körning och blir väldigt fina pengar. Dessutom kommer det vara jättemysigt att köra folk då. Det är verkligen något särskilt med vad julen gör med människors humör. God jul hit och god fortsättning dit. Så himla trevligt.

Ensam hemma nu, vilket innebär oändlig rastlöshet, men det ska nog gå. Har extra mycket energi nu också i och med att mitt humör blir bättre för varje dag och jag vet knappt var jag ska göra av allt. Kunde kanske passa på att städa, men det är tråkigt. Sitter hellre vid datorn och tänker på att jag borde städa istället. Tvätten är fixad i alla fall, så någon nytta gör jag ändå. Tanken var att jag skulle fortsätta skriva och jag ska nog kunna få ur mig någon rad eller två. Kanske lägger upp på dikta också, mest för mysighetens skull.

Skriv din kommentar här
Sätt ett sifferomdöme på blogginlägget: (Detta är frivilligt)So god damn you 11 dec 15
She said it to me so many times, that she didnt want to live
That twenty one was quite enough, but I did not believe


GUUUUUD vad längesedan jag la upp en bit av en text på internet. Hur många gånger gjorde inte jag det i mina tonår? På profiler och på bloggar och var jag nu kunde tänkas hänga någonstans. Hujedamig. Det var tider det.

Fick mina taxikläder idag och de må vara sydda för män men det ska nog gå bra ändå. Jag längtar så jävla mycket efter att få börja jobba och TJÄNA PENGAR. Mina två stora mål under 2016 kommer vara att tjäna mer pengar och få bättre matvanor. Det är fan på tiden.
På något vis känns det nästan bisarrt att mitt liv har blivit så mycket annorlunda fastän inte mycket alls har hänt. Eller är det mycket? Jag vet knappt själv. Jag har satsat helhjärtat på att fixa det här taxijobbet och nu är jag snart i mål. Fick sms av en åkare som håller utbildningen om jag kanske skulle vilja köra på julafton åt honom. Av ALLA på kursen, cirka femton personer, så väljer han mig. Känner mig så jävla bekräftad och jag känner för första gången på länge att jag faktiskt förtjänar det för jag sticker ut och jag är duktigare än de andra som går kursen och det känns bara så jävla fantastiskt. Kommer gladeligen ta an mig det passet för sambon har nog inget emot att jag tjänar pengar en stund. Hon sa dessutom att om jag jobbar typ förmiddag så firar vi på kvällen, jobbar jag kväll så firar vi på morgonen, inget mer med det. Dessutom är julen mer än julafton, hela julveckan går att fira tycker jag.
Alltså wow. Den riktiga MegaBitchChan är ta mig fan på väg tillbaka. Jag är på väg hem. What is this feeling liksom, jag mår bra? Vågar inte riktigt ta in det ännu, samtidigt som jag bara vill överösa mig själv med den här känslan. Har gått i den här avstängda känslan så länge nu och nu får det fan vad bra. Jag tar tillbaka mitt liv.

Borde kanske ta och sova eftersom att jag antagligen ska upp cirka 04:00 på måndag och det är lika bra att jag vänder tillbaka min stackars dygnsrytm, men... Det brukar gå sisådär. Jag får chocka upp mig den morgonen helt enkelt, det är vad som brukar fungera bäst.

Skriv din kommentar här
Sätt ett sifferomdöme på blogginlägget: (Detta är frivilligt)
Bloggkalender
<<December 2015>>
TiOnToFr
 010203 04 05
06070809 10 11 12
13141516171819
20 212223242526
27282930 31  

Fler blogginlägg
Que?
20 sep 17
+-
9 jul 17
???
16 feb 17
Comet in the sky
16 feb 17
Oj
12 jan 17
Nytt årjävel
7 jan 16
2016
31 dec 15
Vroom vroom
20 dec 15
Nu är det jul här i vårt hus
11 dec 15
So god damn you
11 dec 15