Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Vem kan släcka ett brinnande hjärta?

Mitt hjärta bankade då jag så minutvisaren närma sig..
Benen darrade och jag andades snabbare och snabbare..
Snart, bara 2 minuter kvar..
om 2 minuter skulle mitt hjärta åter sättas i brand..

När jag såg din komma ner för trappan sög det till i magen.
hur kommer det sig, att du efter 8 år fortfarande har sådan effekt på mig? Du såg på mig och log och jag blev alldeles varm inombords.
Det ÄR du, det är du som är min kärlek, hur gärna jag än vill förneka det.

När vi äntligen var ensamma gav du mig den kram jag längtat efter så länge, jag ryser än av välbehaget. Du såg på mig och dina ögon tårades. Kände du detsamma som jag? Vi kramades igen och ville inte riktigt släppa taget.

Efter ett tag kunde jag inte hålla mig längre, jag log mot dig och kysste dig som om det var den sista kyss jag någonsin skulle få uppleva. Du tog mitt ansikte mellan dina händer log med hela kroppen. Du suckade nöjt och kysste mig tillbaka.

När vi fått utlopp för de starkaste känslorna satt vi stilla tätt intill varandra och bara andades och kände varandras vibrerande kroppar. Fjärlilarna dansade i min mage och jag älskade doften av dig. Varför hade det tagit sådan lång tid för oss att mötas igen?

När vi inte kunde hålla oss längre smekte vi varandra som aldrig förr och där, den regniga eftermiddagen, älskade vi som om livet skulle ta slut i morgon. Efteråt låg vi tätt intill varandra och kramades och kysstes lätt.

Efter 8 år av känslor och längtan är det dags för ett slut. Det kan aldrig bli vi, hur gärna vi än vill så går det inte. Men hur ska jag kunna glömma dig när du varje gång sätter mitt hjärta i brand? Inom mig hoppas jag ju fortfarande på att alla hinder ska flyga sin kos och att vi ska leva tillsammans för gott... Men jag vet ju att det inte går. Vi är dömda till ett liv av längtan och saknad.


26/10-2005
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 3)
loppan24 - 27 okt 05 - 04:04- Betyg:
den va fin fortsätt så :)

Skriven av
PetraE
26 okt 05 - 22:07
(Har blivit läst 142 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord