Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Porrskadad.

Porrskadade är nog de flesta. Ideal och sådant, avtrubbade.

Hur som helst, det jag undrar är väl något som kanske anses som sjukt. Jag och mina kompisar kan ha en ganska sjuk humor ibland. Prata om eller kolla på saker som klassas som konstigt. Jag börjar nästan tro att jag sett de flesta "porrsakerna", nej inte barnporr och det ska jag inte heller.

Hur är ni kring lite.. mer udda saker? Kul eller bara sjukt? Hur svårt tror du det är att komma på att man gillar "sådant" och att komma ut med det till en partner? Varför är det så tabubelaggt? Visst det är "konstigt" och avvikande, men annars då? Det är ju peronernas egna val. (Vet att det finns folk som tvingas men det lämnar vi till en annan diskution!)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
TH-Lower - 24 maj 12 - 09:57
dagg: Har inget med sjuk porr att göra direkt, då olika ställningar finns i all porr. Och i det egna sovrummet. Men vissa ställningar ska ju ge olika känsla också, sen som sagt porrskada där med. "Sexigt."
glasbit - 24 maj 12 - 00:27
Dagg: klockrent.
TH-Lower - 23 maj 12 - 09:58
west_west: Älskar det du skrev! :)

dagg: För att det inte är en norm att se det. Plus det är ingen majoritet som gillar det, tydligen. Istället för "vanligt" så skulle jag nog vilja använda mig av orden "mer accepterat". :)

Kavasha: Det är jättebra ju! :) Att ha en sådan öppen relation. Och ja, jag tror det är mycket vanligt att "inse" vad man gillar via porr.
Kavasha - 23 maj 12 - 00:04
Man upptäcker vad man gillar när man ser på porr, det gör jag iaf ^^ Men det är normalt, tror jag oO Men jag har inge problem med att prata med min pojkvän om detta, vi har alltid varit väldigt öppna när det gäller saker och vi försöker alltid att hitta på nya saker, men har lovat vännerna att hålla oss borta från köksbordet iaf ^^
west_west - 22 maj 12 - 20:37
Vilken diskussion... Spännande.

Jag har själv svårt att se porr, inräknat *extrema* klipp som roliga. Det är klart att det finns ett och annat klipp som jag tycker är roligt, men då beror det snarare på repliker eller dyl. Men alla har olika humor. De flesta tycker jag har en otroligt torr humor. Jag kan verkligen inte förstå det roliga i många dåliga komedier som i stort sett går ut på att massor sjuka saker inträffar random. Men för dem som har den humorn kan extrema porrklipp mycket väl fungera på samma sätt.

Däremot så förstår jag att man kan tjusas av extrema klipp. Vissa tänder på det, inte konstigare än att tända på barbiedockorna som är med i annan porr. Jag tycker det är bra att det finns en rik diversitet. Däremot tycker jag det är lite att ta i när man börjar skära av varandra kroppsdelar. Jag kan förstå tjusningen i att leka med knivar, jag kan förstå electroplay, men rena stympningar har jag svårt att begripa mig på. Då går man över en gräns där man skadar sig omfattande. Men jag ska inte moralisera.

/west_west
TH-Lower - 22 maj 12 - 18:31
glasbit: Jaså! :)
glasbit - 22 maj 12 - 13:12
TH-Lower: One night stand ;)
TH-Lower - 22 maj 12 - 12:07
glasbit: Jo, förstår hur du tänker. :) Vad är "ONS"? xD
glasbit - 22 maj 12 - 02:42
Xuvetyn: Är det en liten ondsint underton man kan ana mellan dina rader?
:) den klär dig. Och du har uppenbarligen rätt.
glasbit - 22 maj 12 - 01:43
Dagg: vad skönt att vi är två :) godnatt!
glasbit - 22 maj 12 - 01:26
Jag tycker det du rabblar upp nedan är sjukt. Jag tycker det känns så hopplöst att gränserna hela tiden måste pushas. Jag skulle, med risk för att låta som hundra år, vilja påstå att om man nu tänder på amputerade ben i diverse kroppöppningar (och liknande saker), så borde man nog rannsaka sig själv snarare än att försöka få med sin partner på det.

Porrskada idag är ett faktum, missinären är utrotninghotad och jag blir inte längre förvånad när ett ONS ber om att få hoppa upp ett pinnhål. Jag tycker det är lite synd, kan känna mig lite bitter, men what2do.
TH-Lower - 21 maj 12 - 23:12
dagg: Mm! Exakt. Jo men vissa kanske har "mildare" eller tror att partnern kan vara intresserad i likande. Säg t.ex någon riktigt hardcore bdsm, partner kanske inte gillar så hårt men kanske kan tänka sig något i stilen. Osv. Hopp I guess! ;)
TH-Lower - 21 maj 12 - 23:05
dagg: Ja, alltså vi säger att den ena i ett förhållande har någon fetish och berättar det och den andra inte vill så kan man ju ändå vara ihop. Fast vissa grejer kan vara lite för svåra, typ det här fallet. Ehh, bajs..
TH-Lower - 21 maj 12 - 23:02
dagg: Ah, exakt! ^^ Ja, precis. Men det finns ju, alltså i porrvärlden. Så borde ju finnas i hemmen med. Måste vara jävligt risky. Vet en kille som blev lämnad av sin brud, de hade varit ihop i fyra år, för hans fetish.
TH-Lower - 21 maj 12 - 22:55
Xuvetyn: Förlåt för otydligeheten! xD Tänkte väl det mesta i huvudet då det står där uppe "Hur svårt tror du att det är att komma på att man gillar "sådant" och att komma ut med det till en partner?"
TH-Lower - 21 maj 12 - 22:49
dagg: Det är sjukt men grejen är att vissa grejer, inte alla, snarare det med amputerade benet är kul när man ser det. Plus det var mariomusik pålaggt. Alltså det är så sjukt att det blir kul.
TH-Lower - 21 maj 12 - 22:48
Xuvetyn: 1. Yes. Därför jag förklarade bättre till SoRandom. Vet inte vad titeln ska vara precis. :)
2. Okej! :) Gick in lite snabbt nu, ser ut som blandat mellan småsjuka saker och vanliga saker, men inte kollat ngt än.
3. Förlåt om jag missupffatar men vad har detta "Det du ska säga till din partner är att du tycker det är kul, underligt hur folk ska ta omvägar hela tiden. :S" med att jag frågade vrf du tycker jag är porrskadad att göra? Om du menar huvudtexten så fattar jag inte heller. Jag undrar bara hur folk tror generellt att de som TÄNDER på detta säger det till sina partners. ^^ Förlåt om det varit något missförstånd!
TH-Lower - 21 maj 12 - 22:40
Xuvetyn: Skrev i mittenstycket att jag tycker det är kul. Diskutionsfrågan är i sista stycket. "Kul eller bara sjukt?", "Hur svårt tror du..."

Sant med att titeln är lite missvisande som du säger, skrev bara lite snabbt när jag satt i skolan utan att tänka igenom riktigt.

Har nog varit där inne en gång, minns inte så mycket. Roligt?

Vänta va? Vad har detta med "min" partner att göra?
TH-Lower - 21 maj 12 - 22:00
SoRandom: Förstår men nu märker jag att alla tycks ha missförstått mig. :/ INTE vanlig porr, utan mer konstig/sjuk och allt vad de skulle ha klassats som.

Kan ge några exempel så ni fattar att det inte är idealen på babe-kategorin på pornhub jag snackar om.

Bajs, spya, mens, hardcore bdsm, djur, amputerat i röven och annat. Kommer inte riktigt på. T.ex efukt.com har ju en del sjuka, men liksom roliga, saker!

T.ex det om den amputerade jag skrev om.

Två killar, en kille ligger i en gunga typ. Andra killen sitter på en stol och rövpullar honom med sitt amputerade ben. Det jag menade med detta "foruminlägg" är VARFÖR tycker man att sådant är kul? Hur skulle man säga något sådant till sin partner? Gäller även andra saker, tog bara ett exempel.
SoRandom - 21 maj 12 - 21:53
Porr gör mig lite...hm vet inte. Enda jag tänker på är att allt
jag ser är genom en dator, som har filmats genom en kamera och bakom den så står det
en kameraman eller ett filmteam.
För mig är sex inget man gör offentligt. Utan det är något mellan två idivider.
Sedan är ju alla olika. Och det respekterar jag till hundra procent!
Bara kul, att alla tycker, tänker och gör olika.

Men nej, ska inte säga att jag aldrig kollar.
Som Xuvetyn skrev "det är en nödlösning"
TH-Lower - 21 maj 12 - 21:44
Xuvetyn: Dådå?

definitiv: Förstår det. Men asså typ för en partner, eller flera om man vill ha det.
definitiv - 21 maj 12 - 16:59
jag har inte vågat berätta om några fetisher, inte för vänner, och något längre bestående sexuell relation har jag inte haft. Jag känner mig fan konstig och lite avvikande. Och det är banne mig inget val vad man gillar!
TH-Lower - 21 maj 12 - 16:46
Xuvetyn: Jo, sant! Finns ju även alla olika sorters kroppar i porr, tänkte lite på kropparna och utseendet men även vad som görs och hur de får sex att se ut. :) Inte det jag undrade men du har rätt! Utan mer det andra stycket! :) Fast jag gillar nog porr mer än du verkar det som, haha!

Skriven av
TH-Lower
21 maj 12 - 16:25
(Har blivit läst 417 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord