Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

Inbördeskrig i familjen Abramsson

Funderar starkt på att starta ett inbördeskrig i familjen Abramsson, där jag förklarar att min mor och hennes sambo kan lämna mitt liv, ända gången jag vill veta av dem är när dem sätter in mat och hygien pengar varje månad och när dem tänker lämna tillbaka min hund. Annars kan dem sitta ute i sitt satans hus i skogen och pumpa valpar ur sina feta hundar samtidigt som dem själva dör av att dem lever så dåligt.
För helt seriöst, jag orkar inte lägga ner mer tid på att övertala dem om att det är dags att göra sig av med huset i skogen, där dem sitter instängda. Jag orkar inte tjata om att hundarna behöver ha det bättre. Jag ska då fan inte behöva ligga och storgråta varje kväll i flera månader, för att dem inte kan hålla isna löften om att lämna tillbaka min hund till mig. Och jag skiter fan i om dem får fler hjärtattacker och hjärnblödningar, jag har gjort det jag kan och nu ska dem bort.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
bluesky - 3 apr 12 - 14:01
Om du vill lämna dem tycker jag att du inte heller ska ta emot pengar från dem. du är snart 18, eller kanske redan är det, och då kan man ta hand om sig själv. De har inte lämnat ditt liv fören du själv har avsagt dig kontakten helt, och det gör man inte när man fortfarande tar emot pengar. Så länge man tar emot pengar från sina föräldrar har man fortfarande dem att stå till svars för.

och om hundarna nu mår så dåligt där ute tycker jag du ska anmäla din mamma, så hundarna får ett bra hem.
ProstheticHead - 3 apr 12 - 01:33
Jag forstar till viss del hur du kanner dig. Gick igenom en liknande sak for nagra ar sedan, fast inte sa har extremt.
Om du verkligen tror att ditt liv skulle vara battre utan dem sa tycker jag att du ska lamna dem. Men jag tycker inte att du ska saga att du fortfarande vill ha pengar fran dem. Dels kommer de nog inte vilja fortsatta ge dig pengar, dels sa ar val poangen att vara sjalvstandig, att visa att du inte behover dem?
MimmiKitmiri - 3 apr 12 - 00:44
" ända gången jag vill veta av dem är när dem sätter in mat och hygien pengar varje månad och när dem tänker lämna tillbaka min hund. Annars kan dem sitta ute i sitt satans hus i skogen och pumpa valpar ur sina feta hundar samtidigt som dem själva dör av att dem lever så dåligt."

Brutalt sagt av dig, kan jag tycka.
Annars fattar jag inte poängen med ditt inlägg.

Skriven av
Kavasha
3 apr 12 - 00:38
(Har blivit läst 196 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord