Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Förbjuden kärlek. del 2

- Okej, den här delen lär göra er som läser väldigt besvikna. För den är väldigt dålig. Men jag var tvungen för att kunna fortsätta till nästa del, som jag svär är mycket bättre, men mycket känslor och sånt i.
Förlåt ännu en gång.
Det hade gått en månad nu, en hel månad sen jag började i den nya skolan. En månad sen jag vaka upp hemma hos min lärare.
Vi var numera ett par, fast gick vi ut med det, skulle både råka illa ut. Men jag sover hos honom, några gånger i veckan. Jag har blivit närmare vän med Malin och Alma.

"Vad vill du ha och äta älskling?" Frågade Martin och kysste mig på halsen.
"Ska vi beställa pizza?" Frågade jag honom och han nickade. "Vad ska du ha då?" Frågade han med telefonen i handen. "Hawaii med kebabsås blir bra."
Han ringde och beställde hem maten, sedan kom han och satte sig vid mig i soffan, "är allt bra?" Undrade han och tog tag om mig.
"Tycker inte du det är lite tråkigt att vi aldrig kan gå och tex. shoppa tillsammans? Inte ens mat.." Han kollade länge på mig, sedan nickade han. "Klart det är tråkigt. Men vi får helt enkelt göra det bästa av situationen.." Jag suckade bara till svars. Maten kom och vi satt framför teven och åt den. "Men det är klart.. Vi kan ju åka till någon större stad och shoppa, tillsammans. Där det inte är lika stor chans att någon känner igen oss." Jag nickade, "Jo, men jag vill presentera dig för mina föräldrar också, träffa dina. och allt sånt där" Martin kollade på mig och tog tag i sin pizza kartong och slängde den över diskbänken i köket. "Nu vet du ju att det inte går, så vi behöver väl inte ens diskutera det?" Han hade aldrig tilltalat mig sådär innan. "Nej, men ser du någon framtid med mig, ser du oss tillsammans om 10 år Martin?!" Han nickade. "Ja, det gör jag."
"Dåså, inte fan kan vi väl ha ett hemligt förhållande resten av livet, eller hur?"
Jag kände att jag började bli arg, egentligen ville jag itne hålla det hemligt. Ville berätta för Malin och Alma om honom. Ville visa upp honom för mamma.. Men samtidigt visste jag att det måste vara så, för Martin förlorar jobbet, och min pappa kommer bli förbannad, han skulle tjata om hur stor ålderskillnad det var mellan oss, att jag bara är 16 och han är hela 22 år!
"Gumman, bli inte arg, vi löser det, senare." Sa han och böjde sig över mig där jag satt i soffan. Han höll om mig och kysste mig. Jag la mina ben runt hans midja, och han lyfte upp mig och in emot sovrummet. Han slängde ner mig på ena sidan av dubbel säng och hoppade sedan över till andra. "Godnatt" Sa han och kysste mig i pannan. "Glöm det" Svarade jag och satte mig på han mage, böjde mig fram och kysste honom. Vi låg och kysstes ett tag innan vi tillslut somnade.

"Godmorgon Sunshine!" Sa Martin och kysste mig.
"Hej," sa jag och vände på mig för att försöka somna om.
"Tänk inte ens tanken, nu ska vi duscha"
"Jag ska vara hemma idag, skriv upp att jag är sjuk eller något."
"Det kan du glömma, även fast du är min flickvän är jag fortfarande din lärare" Sa Martin och drog bort täcket, han tog upp mig i sina armar och gick in med mig till toaletten, vattnet hade han redan satt på, så han gick bara in och stallde sig i duschen med mig i famnen.
"Men förhelvete! Är du helt jävla dum i huvudet!" Skrek jag och vaknade till. Jag började små skratta och han kysste mig och viskade förlåt.

"Alicia!" Ropade en ljus röst bakom mig, det var Malin. Breve Malin gick Alma.
"Hej," sa jag när dom kom närmare, vi kramade om varandra, och gick in på lektion.
"Vad har vi?" Frågade Alma.
"Svenska, tror jag."
"Nej vi har matte," Sa jag och drog ut matteböckerna. Alma och Malin suckade och vi började gå emot lektion.
"Ska vi skita i det?" Fråga Alma. Vi bestämde oss tillslut för att göra det, och gick istället ut på en lång promenad. Det var varmt i luften, och solen sken. Om en månad skulle det säkert börja bli kallt. Men än så länge var det skönt.
Vi satte oss emot något gammalt litet hus en bit ifrån skolan, och började direkt prata om vårat favorit ämne - Killar.
"Så Alicia, hur många har du legat med?" Frågade Malin. Jag tänkte efter. Ifall dom frågade vilka. Så skulle jag ju inte kunna säga Martin, därför räknar jag bort honom istället. "En" Svarade jag och log, "Dudå?" Frågade jag tillbaka. "Fyra, haha, men det är väl ingenting emot betygliggarn, Haha!" Jag frågade vad Malin menade, och hon sa att Alma själv fick berätta om jag fick veta. "Vadå?" Frågade jag Alma nyfiket. "Du får lova och inte säga någonting" Svarade hon. Jag lovade. "I åttan låg jag med Martin, för ett mvg i svenska. Haha!" "Martin läraren?" Frågade jag chockat. "Ja, men du får lova lova lova och inte säga någonting. För han kan bli av med jobbet, och jag kan råka illa ut eftersom jag fick falskt betyg i svenska.."
Dom fortsatte prata vidare, jag lyssnade inte på vad dom sa. Martin hade sagt att jag var den första. Antagligen var jag inte ens den andra. "Alicia?" Frågade Alma.
Jag vakna till, "Jag mår inte så bra. Jag går och sjukanmäler mig." sa jag och gick bara därifrån.

Jag kände i hela kroppen hur arg jag var, arg och sviken. Han hade ljugit för mig, och vi hade inte ens varit tillsammans i en månad. Jag gick in i personalrummet.
"Vem letar du efter?" Frågade rektorn. "Martin," Svarade jag surt tillabka.
Han gick för och hämta Martin, och Martin kom, han log emot mig. "Vad är det tjejen?" Frågade han.
"Du kan dra åt helvete, och jag går hem nu. Skriv skolk om du vill, och får jag mvg av dig i svenska så kommer jag fan anmäla dig." Sa jag och vände mig om, jag var arg. Hela jag kokade, och jag kände hur tårarna rann. Mobilen vibbrerade till och jag tryckte upp den ur fickan. Smset var ifrån Martin. "Vad var det där om? Ring mig."
Jag svarade "Vill du något är det väl du som ska ringa?" och det gjorde han.

-Var är du?
-Påväg hem.
-Ska jag hämta upp dig?
-Vill inte sitta i din jävla bil.
-Vi kan åka hem till mig.
-Varför det? Så att du kan sätta på mig igen precis som du gjort med alla andra. I utbetalning av ett bra betyg?
-Ge dig.
-Du är sjuk Martin.
-Vad vill du att jag ska göra? Säga upp mig från jobbet så att vi kan gå ut med att vi är tillsammans?
-Jag vill att du ska sluta ljuga för mig, och innan du slutar med det, vill jag inte höra ett skit ifrån dig.
- Vem är det som sagt något?
-Vilka är det du har legat med?!

Vi bestämde tillslut att han skulle hämta upp mig, och vi åkte runt lite i bilen och pratade.
"Vem är det som sagt något nu då Alicia?"
"Berätta allting för mig innan jag säger ett skit.."
Han drog en lång suck, kollade på mig med ledsna ögon.
"Jag har legat med två tjejer. Den första när jag precis fick jobbet, Jag var 19 och hade tagit studenten precis. Hon var 16, alltså helt normalt i ålder. Vi låg med varandra efter en fest. Mina kompisar hade fest och hon och två andra tjejer kom dit, jag var full och vi börja hålla på. Jag blev rädd och ville inte att det skulle komma ut så jag satte ett VG på henne. Sen Alma, hur det kommer sig att vi låg med varandra, det vet jag inte. Det bara blev så, efteråt hotade hon mig iallafall med och säga till om det om jag inte gav henne MVG i svenska i varje slutbetyg.."
Jag flina till. "Du kan åka dit så jävla hårt på det här, varför sa du inte bara det när jag frågade?"
"För att jag verkligen tycker om dig Alicia. Ville inte att du skulle tycka dåligt om mig - eller tro att när vi älskade att det inte betydde något för mig."
"Så då är det okej att du ljuger för mig? så att du kan fortsätta knulla mig så ofta du känner för det? Du kan släppa av mig här, och jag tänker inte gå på någon mer av dina jävla skit kassa svenska lektioner."
"Nu misstolkar du ju all..." Jag avbröt honom. "Släpp av mig förhelvete!" Han gjorde som jag sa, och jag började gå hemåt.
Jag kanske överdrev. Men han hade ljugit. Hur ska jag då kunna lita på honom? Han hade ljugit om något som han kan åka dit så himla hårt på. Jag vägrade att bara vara något sexobjekt. För jag älskar honom, ja jag tror faktiskt jag älskar honom. Jag mår ju så bra i hans närhet. Hela min kropp ryser av hans leende. När jag kom hem slängde jag mig direkt i sängen och somnade.

"Älskling, ska du inte gå till skolan idag?" Frågade mamma ifrån min dörr.
"Jag mår inte så bra.." svarade jag.
"Jag ser det på dig, du ser helt förstörd ut."
jag grävde ner mig i kudden.
"Jag och pappa åker och jobbar nu. Jag ringer dig vid lunch tid. Så ses vi ikväll sen. Älskar dig!"
"Älskar dig.."

Såfort jag hörde dörren stängas och låtsas nere ifrån, gick jag upp ur sängen och öppnade fönstret, och tog en cigg.
Min pappa trodde jag hade slutat. Jag hade i vilket fall lovat och sluta. Jag letade upp min mobil och såg att jag hade ett sms och 12 missade samtal.
Alla samtal var ifrån Martin och även smset.
Sms: "Jag vet att det är fel av mig, fel av mig vad jag har gjort, och fel av mig att jag är kär i dig. Jag vill säga förlåt för att jag ljög. Jag var bara rädd att du inte skulle vilja ha mig om jag sa sanningen. För mig kommer du aldrig bli ett sexobjekt. Jag vill ha min framtid med dig. Hoppas du kommer till skolan idag. Så jag får se dig. Älskar dig."
Han kunde ju glömma att jag tänkte gå till skolan idag iallafall. Inte en chans...
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
complicate - 18 okt 10 - 01:46- Betyg:
tycker om denna novell :D , ska dck sova nu men kommer fortsätta läsa imorgon :)
amandix - 13 aug 10 - 16:58
berätta när nästa kommer ((;
misspegado - 12 aug 10 - 01:40- Betyg:
Den är grym =) Skriv mer =)
Sabbe_sabbe - 11 aug 10 - 23:45
Oh gryym:D:D:D
mejla mejla mejla? mer mer mer nu:D
sztiz - 11 aug 10 - 23:04- Betyg:
Jag är allt annat en besviken !!
Den är ju grym!:D <333
Mejla
Twilighthyper - 11 aug 10 - 22:14
dålig ;)
Twilighthyper - 11 aug 10 - 22:14- Betyg:
Den här delen kanske var lite sorglig men fortfarande lika bra, då kom inte och säg att den är dålog! ;)
Mejla :)

Skriven av
faktisssss
11 aug 10 - 19:44
(Har blivit läst 288 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord