Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~ Pure & Lovley ~ [m/m] & [m/f] - Del 2

14 juni 23.00
Hur desperat får man bli? Hur pinsamt kan det vara? Jag ska berätta exakt hur desperat man får bli. Jag ska berätta exakt hur pinsamt det kan bli. Men inte idag. Jag skäms för mycket.

15 juni 05.22
Vaknade helt kallsvettig efter att ha drömt om honom. Jag hade till och med stånd. Då blev jag förbannad och svor så högt att jag hörde hur han genom väggen tystnaden med andningen. Slår vad om att det här håller honom uppe om nätterna exakt lika mycket som de gör för mig. Och det är hemskt. Egentligen borde vi bara glömma allt. Vi borde glömma precis allt hur det var, och ta nya tag. Stryka ett streck över all skit, men. Men vi vet båda två att det inte går. Jag vill bara inte erkänna det. Vad fan har vi gett oss in i egentligen?

”19 mars 20.38
Jag är en jävla bög och jag är äcklig.

24 mars 15.53
Kom precis hem från skolan. Minns inte ens vad vi gjorde idag. Kan inte sluta tänka på honom. Jag behöver psykisk vård, för annars går det fan illa.

4 april 01.30
Kan inte sova. Jag kan inte sova!

17 april 07.34
Vad i helvete har jag gjort?

8 juni 15.32
Det är skumt. Tror inte något annat ord beskriver vad som precis hände bättre än skumt. Jag liksom, … jag kysste honom. Eller nja, han kysste mig. Och, eh, ja. Jag gillade det. Och kysste honom tillbaka. Skumt.”

15 juni 09.29
Mamma lät mig inte sova idag heller. Jävla satkärring.

09.30
No me gusta mi madre. Quero eh … sova. Muy mas?

12.44
Kom och tänka på att min dagbok är jävligt gay. Jag är gay och jag har kysst min brorsa. Fy fan vad äcklig jag är. Borde verkligen bränna den här skiten, helt seriöst. Innan han hittar den och fattar allting. Fast i och för i sig, han lär ju ha fattat det eftersom jag kysste honom tillbaka.

12.45
Finns det hem för sådana som mig? Typ psykohem eller sånt? Det är ju inte klokt asså. Nej, nu ska jag spela gitarr.

16.58
Har spelat gitarr hela eftermiddagen, mina fingrar är helt konstiga. Fått märken efter att ha hållit ner strängarna så hårt jag kunnat. Måste få bort tankarna. Från honom. Benjamin.

20.30
Mamma föreslog att vi skulle hyra stuga ute på skärgården, låter ju jätte trevligt. Skulle ha varit trevligt. Men då skulle jag inte kunna undvika Benjamin. Tror seriöst inte jag kommer att kunna ta mig ur det här, alltså.
Hur kunde det bli så här? Har kollat igenom min dagbok, hittade delar. Jag har ju märkt den hela året, enda sedan i typ februari.

23.59
Det är väl tidigt att gå och lägga sig nu, men vad ska jag annars göra hemma? Sommarlov suger! Helt ärligt så skulle jag hellre sitta och räkna matte i skolan … okej. Kanske inte matte, men i skolan skulle jag ju kunna undvika honom i alla fall. Han ser på mig. Hela tiden. Vi pratar inte, men han ger mig blickar. Oförstående bruna ögon som ser på mig, jag vet inte hur länge jag klarar det här. Och vi har bara haft sommarlov i fyra dagar. Jag blir snart galen!

16 juni 10.15
Mamma lät mig sova lite idag, skönt. Men ändå, klockan är tio? Det är väl ändå lite för tidigt för en 15-åring kille att gå upp på sommarlovet? Funderar på om jag ska ringa till Hanna eller någon. Måste komma bort härifrån. Hans ögon liksom förföljer mig.

14.30
Kom precis hem från bio med Hanna, hade skitkul. Såg på någon random komedi, skrattade ihjäl oss. Har faktiskt inte tänkt någonting på Benjamin alls idag, känns bra.

14.31
Nu gjorde jag i och för i sig det, men annars. Ingen Benjamin!

16.45
Har precis fikat på terrassen med mamma, B och Hanna. Ska skriva B istället. Man fattar ju inte direkt vem det är då liksom. Ifall mamma skulle hitta den. Mamma pladdrade på om att hyra stuga i skärgården, och thank god så frågade Hanna om hon inte kunde följa med i så fall. Hon sa att hon skulle vara hemma hela sommaren annars, och mamma älskar ju typ Hanna, så det var helt okej för henne. Helt okej för mig med, då slipper jag umgås med B. Dock såg B ganska så besvärad ut. Men det är bra. Eller nja, det tyder väl på att han vill umgås med mig. Men. Ja. Hanna är bra.

22.15
Är det inte jävligt bögigt att skriva dagbok?

*

Värd att fortsätta på? All sorts kritik tack! :)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 4.7)
Belphegor - 16 mar 10 - 13:35
jätte bra, fortsättning såklart 8D Udda skriven, rolig samitidgt som den är seriös. Såklart värd att fortsättas på 8D
lovemenot - 15 mar 10 - 21:54- Betyg:
haha as bra :o mejla nästa :D
Whoo - 4 mar 10 - 21:59
såå bra :D mejla nästa? :)
Saint_Charlatan - 4 mar 10 - 20:00- Betyg:
Definitivt värd att fortsättas! Mejla nästa? ;)
Ismolnet - 4 mar 10 - 16:05
Du mejlar nästa, riiight?
Ismolnet - 4 mar 10 - 16:04- Betyg:
Gift dig med mig, >_> Ja, den är supervärd att fortsätta på. Jag är kär i den här novellen.
Mp3 - 4 mar 10 - 15:56
Den här verkar bra. Den är humoristiskt skriven samtidigt som det ligger känslor i det hela.

Och något som är roligt med det hela är att jag själv sitter och skriver på en novell med i pincip exakt samma upplägg :D

"22.15
Är det inte jävligt bögigt att skriva dagbok?"
Tillåt mig att säga att jag dog lite smått :D

Skriven av
missnameless
4 mar 10 - 15:37
(Har blivit läst 136 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord