Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Forum

...kärleken...

Vad tycker ni egentligen om kärleken??

Skriv gärna långa invecklade kommentarer:)
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer
Sidewinder - 3 aug 09 - 22:05
Kärlek är underbart.
Kärlek är att ha en utgångspunkt att ständigt återvända till. Kärlek är att veta att man är älskad för den man är och möta världen med den vetskapen.
Kärlek är att ligga och viska fina saker i mörket. Kärlek är att kunna vara både otroligt larviga tillsammans och kunna ta allvarliga diskussioner.
Kärlek är det som får en att tokflina medans man gör helt andra saker. Kärlek är att bli immun mot random människors åsikter om en för att man vet vems åsikt som räknas.
Kärlek är det man plöstligt upptäcker medans man inser att allt man förut trott var kärlek var en liten fis i rymden.


Och något aktuellt: Kärlek är att fortsätta älska personen som kidnappat ens bilnycklar och lämnat en skeppsbruten i en lägenhet långt ifrån där allt händer :P
Livija - 2 aug 09 - 22:47
Thisisme: Då är du ju inte kär? då utnyttjar du ju honom bara.
Livija - 2 aug 09 - 22:46
Hatar den. Alla jag har älskat lämnar mig. Efter en dag tillsammans är jag skräp. Världens diss är vad jag får tillbaka för att ha gett kyssar och kärlek. Jag tror aldrig jag kommer få uppleva riktig kärlek någongång.. Eller?
FortessOfTears - 2 aug 09 - 21:29
Att den är rent ut sagt åt helvete. Det är bara som en lite luraktigare smärta, för man tror att man är lycklig en stund men sen så blir det ändå fel. Det spelar ingen roll vad man gör för man blir alltid sårad, och kärleken är inget vackert för mig. Det är lögner och tårar och svek. Åt helvete helt enkelt.

Fast samtidigt hoppas jag att någon ska få mig att ändra uppfattning om det. Bara en gång, så jag får känna på det. Känslan att bli älskad tillbaka på riktigt. Då tror jag att det är värt det. Jag vill att det ska vara något vackert för mig också.
palle94 - 2 aug 09 - 20:52
helt underbar:)
Vargvandrare - 2 aug 09 - 19:04
Jag är logisk ^___^
BoringGirl - 2 aug 09 - 19:00
Haha
Cool åsikt:P

Väldigt logiskt...!
Vargvandrare - 2 aug 09 - 18:55
Inget jag har hittat någonsin iaf x)
Kärlek till familj och vänner är fin och bra och verklig, men jag är osäker på om det finns "puss-gulli-gull"-kärlek, om man säger så... Jag är väldigt... logisk tror jag man kan kalla det... och jag lyssnar bara till vetenskapliga teorier, och därför så antar jag att kärlek bara är en samling hormoner och belöningsämnen... Så kärlek är faktiskt något fysiskt och ingen känsla :) Iaf den sortens kärlek... Familje/vän-kärlek är däremot en känsla :)
Okej, jag babblar xD Men du förstår kanske vad jag menar ;)

Skriven av
BoringGirl
2 aug 09 - 18:44
(Har blivit läst 148 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord