Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

( TH FF ) First sight ( del 11 )

Det här är sista delen jag skriver på några dagar.
Jag ska till Gotland på begravning så jag är borta minst 5 dagar.
Så, läs och njut. Den här delen är ganska kort.
Komentera gärna <33~ Tom ~

Dans? Håller hon på med dans? Det var coolt. Mamma, Simone, såg imponerad ut när hon kollade på Courtney.
Jag kollade över på Bill som hade lagt armarna i kors och hade vidöppen mun. Han såg ut som om han var i en annan värld, som om han dagdrömmde.¨
Jag kollade på Courtney som satt i stolen vid matbordet i profilsida. Jag såg ur hennes kollade på mig ur ögonvrån, jag log mot henne men hon såg det inte, kanske lika bra.

" Dans, det är facinerande, så facinerande " upprepade mamma gång på gång. Det var dans, är det så, så facinerande som mamma tycker? Courtneys mamma stog bredvid Simone vid köket och log stolt mot sin dotter.
Lizas leende såg ut att ta över hela hennes ansikte. Jag knuffade till Bill med armbågen för att få lite liv i honom igen. Han kände mig hårda knuff och ryckte till och masserade sin arm.

" Aj, det gjorde ont " viskade Bill åt min sida och knuffade tillbaks som hämnd. Det gjorde inte ont, Bill masserade sin arm, nu var han i alla fall vid liv.

~ Bill ~

Det gjorde ont i min arm på grund av Tom, han log mot Courtney men hon såg det inte. Gillade dem varandra? Herregud, dem har träffat varandra en gång och den gången var idag.
Jag har tydligen missat en massa saker om Tom. Men i för sig så har han inte haft någon permanent flickvän på något år. Oftast brukade han flörta med tjejer men det blev aldrig seriöst med någon.
Jag kollade på Tom som log mot Courtney, fortfarande, Courtney hade böjt ner sitt huvud så henneshår skymde ansiktet. Det såg ut som om hon inte ville vara här. Hon såg uttråkad ut och lite skakig.
Tom kollade på henne som om hon var någon slags gud. Tom log hela tiden mot henne och hon märkte det inte för hennes hår skymde hennes ansikte för att se.
Mamma och Liza hade börjat prata med varandra eller mera babbla med varandra. Jag brydde mig inte vad dem pratade om, jag suckade och började gå ut ur köket. Tom märkte det och tog tag i min arm.

" Vad? " viskade jag tyst mot honom, han såg rädd ut.

" Du kan inte lämna mig här " sa Tom och hsns röst skar sig på " lämna ". Jag suckade igen och ställde mig bredvid Tom igen. " Tack " viskade han till mig.

" Courtney? " sa Liza och vände sig mot sin dotter.

" Ja? " svarade Courtney och höjde sitt huvud. Hennes hår föll på plats igen på axlarna.

" Ska vi gå? " frågade Liza och suckade efteråt. Liza slängde en hastig blick på klockan vi hängt upp på väggen.

" Mm " mm-ade Courtney och ställde sig upp från sin stol. Liza började gå mot hallen och Courtney gick efter henne. Mamma passerade oss men stannade något steg efter och vände sig om mot oss.

" Bill, Tom, följ med och säg Hejdå " sa mamma och log mot oss, mamma vände sig om igen och gick ut för dörrarna. Tom vände sig om mot mig och rynkade ögonbrynen som om han inte fattade.

" Säga Hejdå, som kramar och så? " frågade Tom mig, jag nickade. Jag trodde det var kramr i alla fall. Tom sken upp dirket och han log ett strålande leende somsåg ut att vara kvar att tag.

~ Tom ~

Mina kinder drogs upp i ett brett leende när Bill nickade åt min fråga. En kram,´jag skulle känna hallon lukten från hennes hår.

" Kom då " sa jag till Bill som himlade med ögonen. Mamma pratade med Liza från hallen, vi gick ut för dörrarna och sedan var vi i hallen med resten. Jag log mot Courtney men hon uppfattade det inte.

" Hej då, Liza, ni får komma tillbaks snart " sa mamma till Liza och kramde om henne. Mamma vände sig mot Courtney som log nu, hon hade tt vackert leende, tyckte jag. Mamma kramade om Courtney och strök henne över håret.

" Courtney, du kan komma och hälsa på när du vill. Jag är säker på att killarna skulle uppskatta det " sa mamma till Courtney och krmade om henne igen.
Jag gick fram till Liza och kramade om henne.

" Hej då, Tom, det var kul att se dig igen " sa Liza över min axel och klappade mig på ryggen. " Du är så lång " sa Liza, jag skrattade och hon skrattade med mig.
Jag släppte Liza och vände mig mot Courtney, hon kollade upp på mig och log, hon log mot mig. Courtney höll ut armarna tveksamt, jag tvekade inte utan krmade om henne. Hon luktade hallon, precis som jag kom ihåg. Hon placerade sina händer på min rygg och krmade om mig, också.
Jag kände en hand på min axel och jag släppte Courtney. Bill stog där med armarna i kors, så nu var det hans tur. Jag backadde från Courtney och Bill trängde sig förbi mig för att komma fram till Courtney.
Bill kramade om henne och släppte henne efter några sekunder. Liza öppnade dörren och Courtney följde efter. Dörren stängdes och sen var vi tre själva.

" Tom, vad tyckte du om Courtney, då? " frågade mamma och log mot mig.

" Öhm, er, hon var trevlig " sa jag och log mot mamma. Mamma suckade och gick in i köket igen. Bill och jag försvann upp för trappan till våra rum.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Mayaa - 18 aug 10 - 22:22
*henne*
Mayaa - 18 aug 10 - 22:22
Värför vill simone veta vad Tom tycker om henner och inte Bill...?
xDOLPHiNx - 11 sep 09 - 23:28
iihihihihi :D
izzzzy - 1 aug 09 - 16:34
tack <33
Matildaaaz - 29 jul 09 - 20:53- Betyg:
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST !! :D <33
Sandra353 - 29 jul 09 - 15:06- Betyg:
Bra bra bra :D:D:D Mejla nästa
snovit1 - 29 jul 09 - 14:08- Betyg:
BRA BRA BRA! :O:OO: Meial nästa :D:D:D: <3

Skriven av
izzzzy
29 jul 09 - 11:48
(Har blivit läst 132 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord