Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

( TH FF ) First sight ( del 10 )

Okej, den här delen är nog ganska kort.
Komentera gärna <33


~ Tom ~

Vi började gå tillbaks mot huset. Jag kollade på Courtney som kollade rakt fram på vägen, där vi gick.
Glittret under hennes ögon var fortfarande kvar men inte lika mycket som förut.
Vinden blåste och tog tag i hennes blonda hår, hennes hår yrde runt hennes ansikte. Hon drog ena handen genom håret för att lägga allt på plats igen.
Det var nästan som att se på film, hon var så vacker att man nästan tappade andan, låter kanske lite patetisk. Jag kollade ner mot marken och log för mig själv.

" Vad är det? " frågade Courtney och måste sett att jag log. Jag öppnade munnen men stängde den efter någon sekund när jag inte kunde få ut något ord.
Jag kollade upp på Cortney som hade armarna i kors och gick bredvid mig.
Jag tog ett djupt andetag genom munnen och andades sedan ut genom näsan. Luften kittlade lite i halsen när jag andades.

" Nej, inget " sa jag enkelt och ökade takten lite i mina steg. Hon följde samma takt som mig så ingen av oss kom efter varandra. Jag undrade varför hon stack ut tidigare, när hon såg mig och Bill, varför gjorde hon det?

" Mm " mm-ade Courtney ointresserat, hon hade fortfarande armarna i kors.

" Varför, varför gick du ut så fort du såg mig och Bill? " frågade jag och försökte låta bli att låta nyfiken men tonen i min röst avslöjade den ganska lätt.

" Åh " sa hon och log, hon hade skrattgropar, hon kollade rakt fram, igen, på vägen och kollade inte på mig. Jag väntade på att hon skulle svara. Tålamod, tänkte jag och andades in genom munnen och ut genom näsan igen. Hon log igen.
" Jag, er, blev förvånad och lite chockad, jag kom ur balans bara " sa hon och vände sin blick hastigt mot mig innan hon suckade och kollade på vägen igen.
Corneys hår slutade aldrig virvla runt hennes ansikte och vinden stannade aldrig, det var skönt att vinden blåste.
Jag kollade mot henne igen, hennes ben struktur blev mer synlig i profil. Hon var riktigt snygg, vacker. Vi började närma oss huset, två gator kvar och vi skulle vara där på ungefär fem minuter.
Vi kunde se huset nu, det var inte mer än en halv gata kvar.

" Här, Courtney " sa jag och gick in vid uppfarten, Curtney följde efter mig.
Jag knackade på dörren och väntade på att någon skulle öppna.

~ Bill ~

" Jag öppnar! " tjöt jag till mamma och Liza bakom min axel. Jag var säker på att det var Tom och om han hade turen med sig så skulle Courtney vara med honom. Det här skulle bli så kul. Jag rusade ut ur köket och svängde till höger till hallen.
En till knackning hördes, jag tog tag i dörrhandtaget och slet upp dörren.

" WOW, Bill! Akta du slog nästan upp dörren på mig " sa Tom och sköt fram hakan.
Ahh, kom igen, Tom, det var ju inte så att jag faktiskt menade slå upp dörren på DIG, tänkte jag för mig själv. Tom stog vid dörren och en tjej några teg bakom henne. Jag kunde inte låta bli att le, det här skulle bli så kul, helt klart.
Tom märkte att jag log, han slog till mig med knytnäven på armen.

" AJJE, du träffade nerven " klagade jag och nu var det Tom som log, jag höjde min vänstra hand för att massera det onda stället. Cortney, som hon hette, stog bakom Tom, några steg men ner böjt huvud och hon kollade ner. Jag log igen, Cortney kollade precis upp på mig och jag såg ett ryck i hennes mungipor.
Men det rycket var inte speciellt varmt utan mer blygt och oskyldigt. Hennes ögon var kristall klara och lite röda, gråt kanske?
Tom harklade sig och glodde på mig, han gjorde en diskret gest med handen som visade att han ville in. Jag ställde mig åt sidan, mot dörren och Tom passerade med Courtney efter sig. Deras längd skillnad var lite stor, någon decimeter eller så, Courtney var ganska lång för att vara kvinna.

~ Courtney ~

Jag följde efter Tom in, Bill log strålande mot mig vilket gjorde mig lite nervös.
Jag gick in i köket efter Tom, Simone och mamma kollade upp på mig när jag gick in genom öppningen. Mamma, Liza, ställde sig up och gick fram till mig, mamma tog mitt ansikte i sina händer i ett hårt grepp så jag kunde inte vända mig om och slita mig fri.

" Gumman, älskling, har du gråtit? " frågade mamma oroligt och kollade in i mina ögon som antaligen var lite röda. Jag försökte skaka på huvudet till svar men jag kunde inte skaka på huvudet så jag blev tvungen att prata.

" Hm " tvekade jag, mamma släppte mitt ansikte och satte sig ned på sin stol där jag suttit innan jag gått ut. Simone log mot mig, hon var trevlig, tyckte jag, väldigt trevlig och godhjärtad.

" Courtney? " frågade Simone och log ett strålande leende som Bill haft när jag gått in, nästan samma leende.

" Ja? " svarade jag henne och log tillbaks, jag kände hur mina kinder mjuknade när jag log mot Simone.

" Liza berättade att du är en dansörska " sa Simone, jag kollade hastigt på Tom om kollade på mig med rynkad panna.

" Hm, ja " tvekade jag och log en gång till mot Simone som log mot mig.

" I vad, kan man undra? " frågade Simone, mamma höjde ena handen, som om hon ville svara på den där frågan, men sänkte handen hastigt.

" I modern dans " sa jag och kollade mot mamma som log stolt mot mig. Varför skulle mamma berättat det för Simone, herregud, dans är bara dans och även något jag brinner för.
Bara för mamma är stolt över att jag följt mamma fotsteg.

" Facinerande " sa Simone och log ännu ett strålande leende mot mig, jag log tillbaks. Jag kollade över på Tom som stog bredvid Bill vid öppningen, båda log och sedan kollade dem på varandra som om dem inte kunde tro vad som nyss sagts i rummet.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Matildaaaz - 27 jul 09 - 21:29- Betyg:
Bra bra bra bra bra !! <33333
izzzzy - 27 jul 09 - 16:45
Självklart <33
snovit1 - 27 jul 09 - 14:31- Betyg:
Mycket bra!
Duvet, jag tkr dem kan komma lite snabbare (aa
Asså, jag ahr verkligen saknat denna delen!*
Meial gärna nästa :D:D <3

Skriven av
izzzzy
27 jul 09 - 13:47
(Har blivit läst 147 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord