Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

( TH FF ) First sight ( del 5 )

Hej där, här kommer del 5 på First sight, läs och njut.
Komentera gärna <33
~ Tom ~

Jag öppnade dörren och klev ur bilen, mamma hade redan öppnat bagageluckan.
Mamma sträckte ut handen och tog tag i en väska, hon flämtade till och sedan suckade hon.

" Mamma, jag gör det " sa Bill och tog väskan i en hand, mamma log och klappade honom på axeln. Jag tog min väska och mamma stängde bagageluckan och låste bilen.
Mamma höll mig i armen, hon var inte lika lång som jag. Jag hade äntligen, nästan, slutat tänka på henne men ändå inte. Jag fick inte sluta tänka på henne för då skulle jag glömma henne.
Okej, det kanske skulle varit det bästa att göra men jag vill inte, jag vill inte sluta tänka på henne och ändå vill jag det.
Livet är komplicerat.

Bill var redan vid dörren, otålig på att komma in. Bill har alltid varit barnet av oss två, han är mer barnslig än mig. Även om han tycker tvärt om.
Mamma släppte taget om min arm och hoppade upp för trappan och tog fram nycklarna och låste upp. Dörren knarrade, det kändes konstigt att det ljudet var så familjär. Bill gick in och dumpade väskan vid ingången.
Mamma log mot mig när jag gick inför dörren, jag log tillbaks och dumpade väskan vid dörren som Bill gjort.

~ Courtney ~

" ÅHH, Cortney, du är hemma " sa Liza när jag knackat på dörren och hon öppnade.

" Hej mamma " sa jag och kramade om henne, hon kysste min panna och tog väskan i sin hand. Jag lade handen på hennes axel när hon gick iväg med väskan. " Mamma, jag kan ta den " erbjöd jag mig och sträckte ut handen.

" Nånsens, jag är fortfarande lika stark som jag var vid 20-årsåldern " sa hon, jag skrattade åt det hon sagt. Knappast att hon var lika stark som hon var när hon var 20. Hon är ju nästan 49 år, jag är 19 år och starkare än henne.
Hallen var trevlig, några tavlor hängde på vägen. En mahogny färgad byrå bredvid en stol där det fanns en vas med liljor i.
En grå matta, den mattan var gamal. Den mattan har legat på exackt samma ställe så länge mitt minne sträcker sig i alla fall.

" Mamma, var är Lesli? " frågade jag henne. Lesli är min hund, hon är en schäfer och är 3 år gamal.

" Jag vet inte, hon borde komma snart " svarade hon och gick upp för trappan. Jag följde inte fter henne, jag saknade min lilla Lesli.

" Lesli? Lesli? " ropade jag och visslade. " Lesli? " ropade jag igen, jag hörde någon skälla och sedan hördes små tassande fotsteg. " Lesli " sa jag när hon kom fram, hon var likadan som jag mindes henne. Rufsig mjuk päls, svart på ryggen och brun på magen.
Hon viftade på svansen och sprang fram till mig. Jag satte mig ned på golvet, hon slickade mig i ansiktet.

" Usch Lesli, inga pussar " sa jag och skakade på huvudet, hon gjorde ett pipande ljud. " Naw " sa jag och ställde mig upp igen, jag gick mot trappan och lesli följde efter mig.Nja, jag tycker inte den här var bra alls men komentera gärna <33
Den var ganska kort också.
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Matildaaaz - 27 jul 09 - 20:19- Betyg:
Den var goodie, asså hur kan du skriva så bra egentligen ? <33
izzzzy - 19 jul 09 - 14:58
självklart <33
snovit1 - 19 jul 09 - 13:25- Betyg:
Den var bra ;)
Snart kommer också del tre ut på min, *stolt* haha :) Meial gärna nästa :) <3
Sandra353 - 19 jul 09 - 12:26- Betyg:
Jag tkr det är bra

Skriven av
izzzzy
19 jul 09 - 11:02
(Har blivit läst 137 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord