Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Maybe it's all over now ..

-Vi kanske inte är menade att komma längre än såhär i vårat förhållande. Jag älskar dig Darko . Jag gör verkligen det , men du har sårat mig så jävla många gånger . Du är med mig samtidigt som du håller på med andra . Ända tills nu har jag låtsats som ingenting , men jag kan inte göra det längre.
-Melissa , snälla ge mig en chans till . Jag vet att jag kan bättra mig.
-Jag har gett dig dina chanser , allt som finns kvar av dig och mig nu är barnet som växer inom mig , för varje dag.
-Är du med , ska jag bli , ska vi bli föräldrar?
-Jag ska bli , sen vet jag inte vad du tänker göra. Det enda jag vet är att du inte passar i mitt liv just nu .
-Jag lovar att jag kan bättra mig.Vi kan inte skaffa barn utan att vara gifta.
-Hur ska du kunna bättra dig när du har ditt jävla gäng , dina brudar som du sätter på när du och jag inte är med varandra .Är du verkligen säker på att du inte har nått barn någonstans redan?Gifta oss,darko vafan ?Jag tänker inte gifta mig , jag tänker inte binda mig till något som jag redan vet kommer bli katastrof.

Nu 8 månader senare spelas det där samtalet fortfarandes upp i mitt huvud.Tänk om vi hade gift oss då , då hade jag inte varit själv , jag hade fått hjälp av en otrogen men fortfarande en man som lovat att älska mig livet ut . Han förstog inte hur hårt han hade sårat mig. Han förstog inte att jag verkligen mådde dåligt. Jag älskar honom , så jävla mycket. Varje dag ser jag honom i skolan samtidigt som jag håller händerna på min mage och känner att hans barn sparkar. Han har slutat titta mot mig , han bryr sig inte längre .Han har till och med skaffat en ny tjej tror jag . Någon i ettan. Michelle , tror jag hon heter . Ful , dom passar egentligen inte alls . Han är utländsk , gyllenbrun hy , mörka nästan svarta ögon , lång och muskulös hela han är vacker . Och så kommer hon , en jävla fitta i ettan som knappt kan stava till sitt egna namn . Långt svart hår , hårförlängningar ganska tydligt ! Stelt leende , fula ögon , ful mun . Hela hon är ful . Fast vad är jag då? Höggravid , långt blond hår , fortfarande smalt ansikte , och min smilegrop jag jämt får komplimanger för .Och ser man mig bakifrån ser man inte min mage . Jag kan fortfarande ha mina jeans , så så jävla tjock har jag inte blivit . Hur kan han inte tycka om mig längre?Jag vet att det är jag som har stött iväg honom , men jag orkade inte mer . Allt är mitt fel.

Mina tankar blev bara fler och flera , så jag såg inte ens var jag gick . Jag hade hunnit igenom hela andra våningen i skolan , jag var i trappen . Men någonting hände i min mage, Det gjorde så jävla ont , madi , darkos kompis var bakom mig det visste jag . Han var väl den enda som pratade med mig fortfarande från Darkos jävla gäng . Jag grep tag i räcket och la huvudet mot händerna .

-Melissa , vadfan händer ? Skrek madi , högt och det ekade i hela gallerian .
-jag vet inte ,fick jag fram mellan snyftningarna .
Madi , bar upp mig i sin famn och löft ner mig , resten av trappen och la ner mig på en bänk.
-DARKO , skrek han så det ekade i hela c-huset .
-Vad är det mannen ?Skrek han tillbaka från tredje våningen.
-Ta hand om din tjej , för fan. Jävla idiot.
-men shit jag visste inte att nått hade hänt , vad fan händer ?
-Jag vet inte , kom ner nu jävla pucko .

Darko kom springandes nerför trappen .Han satte sig brevid mig och började smeka mitt hår .
-Melissa , vad ska jag göra ?
-jag vet inte . Visste ja det skulle jag inte ligga här , det gjorde så jävla ont , men efter några djupa andetag fick jag fram ,
Madi , fixa en bil nu . Jag vet att Pero har en , vi måste till sjukhuset .
-Okejokej , jag fixar de . Sa han och sprang iväg .
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
Justmyfault - 19 maj 09 - 20:40- Betyg:
Jättebra :)

Skriven av
nicolette
19 maj 09 - 14:52
(Har blivit läst 125 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord