Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

~ Smulan, blåbärssylten och de tre små pojkarna.

Det var en gång tre små pojkar Robin, Daniel och Nathan som åt rostade smörgåsar med blåbärssylt på.
Men sen var lille Robin lite busig och mosade sin smörgås med blåbärssylt på. Det vart en Smula med en klick blåbärssylt på. Smulan tyckte så synd om blåbärssylten och tyckte det var sin plikt att skydda blåbärssylten från den store stygge disktrasan Mike.
Så Smulan började springa iväg med blåbärssylten på ryggen till sjukhuset. På sjukhuset vart blåbärssylten omhändertagen av Dr. Fluff!
Blåbärssylten lades in på en avdelning utan något speciellt namn och Smulan fick sitta utanför i sju långa minuter. Det var sju väldigt långa minuter för Smulan. Men sedan kom Dr. Fluff och sa att Blåbärssylten fått choklad, och mår nu prima.
Smulan vart överlycklig och började hoppa upp och ner av lycka. Nu mådde blåbärssylten bra och ingen disktrasa kunde komma och torka bort henne.

Efter ytterligare sju minuter till så fick Smulan träffa blåbärssylten. De vart så glada så de förenades i en enda stor kram. Men sen kom busiga lilla Robin, han hade blivit hungrig och ville nu ha den där Smulan med blåbärssylt på.
Så detta är ingen saga med ett lyckligt slut. Busige Robin åt upp dem båda. Men de hade roligt i hans mage Smulan och Blåbärssylten.

SNIPP SNAPP SLUT!

-----

Nu är det såhär, att den här >SUGER<. Men det är min jävla *PIIIP* lärares fel. Hon är lite senil å borde pensioneras så hon inte tappar bort saker som folk skriver *insätt väldigt arg smiley här!*
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
YourRomance - 28 feb 09 - 20:30
den här va ju med bra xD <33
Bolliz - 27 feb 09 - 09:39- Betyg:
Haha, guud vilken skojj! xD
OnceUponAtime - 26 feb 09 - 20:15- Betyg:
HAHAHAHA
aw
så bäst :D

Skriven av
eyesofpoetry
26 feb 09 - 19:32
(Har blivit läst 104 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord