Dikta.se
kärleksdikter Kärlek dikter om barn Barn dikter om sorg Sorg senaste poesi Senaste senast kommenterade Senast kommenterade
dikter om vänskap Vänskap Rolig poesi Humor övrig poesi Övrigt noveller Noveller slumpa Slumpa fram ett verk

Noveller

Demon hus.

Det var i vintern förra året som mina vänner och jag hittade ett hus som hade vart vart stängd stängd i flera år men sen lutade sig moa sig mot en dörr och den bara uppnades. Då började det konstiga, vi gick ditt varje dag var vi hade tid, vi tittade, lyssnade vi gjorde allt med det.
Vi hörde dörrar som smällde igen där fast än det inte var nån där. Men vår kompis Julia som hade bytt skola för ett år sedan visste redan om detta.
hon berätade att hon vart inne där kl:21 på kvällen ensam och sett en man bli slagen med ett järn rör. vi vart rädda men vi visste inte om på riktigt vad som fanns där. En dag när vi gick ditt igen hittade vi vapnet, det var ett järnrör.
Senare hittade vi ett papper på en människa och ett helt blodigt lakan iallafall så var papperet på en invandrare, Robert Kalnok. Vi slutade gå ditt på ett tag.
Ett par veckor senare var det disco i skolan vi gick på och alla kompisar + Julia kom och massa mer som inte jag känner iallafall vi gick till "Hemligheten" eller "Kalnok" som vi kallade det vi gick in i huset Julia började gråta tysta tårar jag var rädd alla var oroliga men mest orolig var jag, jag viste att det var något med huset när vi vart där inne ett tag vart vi mer modiga plötsligt
kom en man ut ur ett rum han skrek och jaggade oss men när vi var ute var fanns det ingen sur gubbe, det var bara ett gammal ruttet hus ett halv år senare har Julia och Julias syster dött. Självmord, Julia hoppade från huset Elina (Julias syster) hittades död i huset..

Mord Eller Självmord

Mördare Robert kalnok?

Denna Novell Har Hänt I Denna Sjuka Värld =(
Kommentera gärna detta verk!
Sätt ett sifferomdöme på verket: (Detta är frivilligt)

Kommentarer - (Snittbetyg: 5)
A-mazed - 26 nov 05 - 01:09- Betyg:
SHIT har dtta hänt?
skriv meddelande te mejj isånnafall

Skriven av
satur_93
25 nov 05 - 05:47
(Har blivit läst 133 ggr.)
Visa profil
Kommentera detta verk

Anmäl detta verk


Beskrivande ord